Admin
Jún 14, 2026, 8:44am
1
Kam povedú ďalšie kroky Fernanda Alonsa? Španielsky pretekár sa ocitol na križovatke ciest, na ktorej sa bude rozhodovať minimálne medzi tromi možnosťami. Podľa zahraničných médií ho totiž do svojho tímu chce pritiahnuť jeho odveký spojenec Flavio Briatore.
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/236161/navrat-domov-briatore-vraj-pracuje-na-alonsovom-prestupe-do-alpinu
To by bol aký fantastický záver kariéry, keby v roku 2027 získal Alonso vytúžený tretí titul - a odišiel. Wow, snívať môžem(e).
FW-26
Jún 14, 2026, 9:56am
4
Zbytocne. Stary Alonso uz nema co ponuknut. Cim skor to zabali, tym lepsie pre neho aj pre team v ktorom jazdi
Situs
Jún 14, 2026, 10:01am
5
Pěkný že ho chtěj, ale myslím že Alonso zůstane v Astonu.
2 lajkov
Pokud se AM zlepší. Pokud ne, tak bych to viděl, že by Alo skončil v F1 a šel zase do Le Mans a případně Dakaru
2 lajkov
Situs
Jún 14, 2026, 10:16am
8
Četl jsem taky že o Alonsa hodně usiluje Audi.
1 lajk
Já četl, že je mezi zájemci Audi, Williams, McLaren a Alpine
McLaren? A na akú pozíciu, sekretárky?
3 lajkov
PUFF
Jún 14, 2026, 10:20am
11
Tak o McLarenu jsi četl maximálně ode mě, takže díky.
Jinak Audi, Williams a Alpine.. to je zase výběr.
Nemělo by to být pro takového božského jezdce Mercedes, Ferrari, Redbull?
1 lajk
Toto bude chránit Kimiho, Ferrari je Ferrari a Red Bull zase chrání Maxe, co tam máš dál?
PUFF
Jún 14, 2026, 10:24am
14
Dál tam nemám nic, ale asi to nebude zase tak dobrej jezdec, když bude bezmála 15 let v řadě vymetat druhořadé týmy.
Jakože Ferrari a McL jsou druhořadé týmy jo?
PUFF
Jún 14, 2026, 10:27am
16
Ano, McLaren byl v hybrid éře, když tam byl Alonso druhořadý tým, možná až třetořadý tým na pokraji krachu.
3 lajkov
Neplácej zas nesmysly. Když Alo podepisoval po druhé s McL, tak to byl top tým, nikdo nemohl vědět co předvede Honda.
1 lajk
Ferda
Jún 14, 2026, 10:32am
18
Colapinto vypadá jako docela jedlý jezdec s movitým sponzorem, tak si nemyslím že by byl skomírající Alonso velkou výhrou.
Však by Alo nahradil Gaslyho, ten stejně nikdy nepřinese žádný úspěch
1 lajk