Najvyššie vedenie Red Bullu prešetruje nevhodné správanie Christiana Hornera, píšu médiá | Magazín F1 - F1online.sk

toto je najvyssia politicka hra doprdele, nepaci sa mi to

Bud to skonci pod kobercom ako konflikt zaujmu o Wolffovcov (hoci kazdy vie, ze ten konflikt tam je, len by sa to tazko dokazovalo) alebo do cela RBR zasadne rysavka Geri a je po probleme. :smiley:

Má se jednat o zaslání nevhodných obrázků zaměstnankyni Redbullu.

Hodně se skloňoval Jonathan Wheatley do FIA, ale to v poslední době nějak zaniklo.

Ani bych se nedivil, kdyby se mu připravovala šéfovská židle.

No a máš to, RB bude pod vedením Helmuta a Newey odejde :grinning:

ale vazne, kto ho nahradi? mohol by to byt @Jos_Verstappen

1 Like

Tohle asi není politická hra.

z mojho skromneho silhaveho pohladu mi to tak pride, ale nemyslim si, ze to je pomsta za sussie wolff, kedze rb bol medzi prvymi co sa ich zastali

skor to je od Liberty nejaky varovny prst

alebo je to cele pravda a horner je sick fuck

Tohle je součást dnešní doby. Uděláš takovy faux pas, což je spíš ostuda pro tebe, ale ve sledovani každého kroku je to sebevrazda co ti zničí karieru

Počkej… že Horner pošle péro nějaký ženský v RB, tak co s tím má Liberty nebo Wolff? :slight_smile: :smiley:
Navíc RB vyšetřuje sám sebe interně.

Zrejme si v RB hospitality objednal dva sifóny a keďže sifón davaju len k red Bullu urazil vrchniho.

Helmut, Weathley nebo někdo z venku

stary hejter merglu Jezek si to predsa pospaja :smiley: (tuto spravu pisal hogr)

Uz mi to tu vyzvana.

Aj ked ja by som radsej nahradil Pereza, lebo som:

2 Likes

Počkej, tohle nejde od Liberty, tam někdo z RB zaměstnanců se obrátil na vedení a právníka firemního

takze whistleblower?

Počkej, proč začínáš větu počkej jako já? Jsem tvůj vzor? :slight_smile:

Co jej poslal Hamiltona v sukni?

No možná, že Horner po nekom chtěl ten blow :rofl: