Najvyššie vedenie Red Bullu prešetruje nevhodné správanie Christiana Hornera, píšu médiá | Magazín F1 - F1online.sk

Nečakané správy z Milton Keynes. K udalosťami nabitej zime prispel aj Red Bull. Ten po sviatkoch pôsobil dojmom, ako keby bol stále v opojení z majstrovského šampanského. Do zimného šialenstva však prispel aj tento tím, keď holandský novinár Erik van Haren z denníka De Telegraaf, ktorý má blízko k rodine Maxa Verstappena, prišiel s informáciou, že Christian Horner sa mal dopustiť nevhodného správania.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141608/najvyssie-vedenie-red-bullu-presetruje-nevhodne-spravanie-christiana-hornera-pisu-media

Bude mi chybět

1 Like

Kto ho realne ma sancu nahradit? Snad ne jednooky doktor

V marketingovým oddělení mu řekli, že se blíží odhalování.
Akorát to blbě pochopil… :slight_smile:

4 Likes

Hups, to je pech :smile:

2 Likes

Ještě 16 minut. :stuck_out_tongue: :smiley:

Toto Wolff join to RedBull racing :grinning:

2 Likes

Super článek…cože jsme se teda dozvěděli? :grin:

Situs hackol Williamsu servery. :slightly_smiling_face:

1 Like

Že to bude pro Hornera velmi drahý a čeká ho strmý pád.

Ale šmankote… Tak nás nenapínejte, chceme slyšet podrobnosti :smile: !

Dobry offroad spec :grinning: to je render ci real auto nevies?

…měl by to být jen render.

tady bude reál :eyes:

1 Like

A co to je akoze v tom článku? Co spravil? Nevhodne správanie ma hocikedy :man_shrugging::joy: ako každý šéfko

1 Like

Asi jako v Saturninovi “Tetu Kateřinu nepozdravil a Milouše urazil”, nebo tak něco :smile: .

1 Like

Aj keby dakoho urazil tak sa to uhra do autu, ako vyšetrovanie predavania informácií medzi niekým (bez dokauov) :flushed::joy:

1 Like

Rozopol Geri vrch lyžiarskej kombinézy na svahu.

3 Likes