Ukazoval vtáka na svahu?
Kdo ví o jaké spektrum se může jednat.
Možná že nějaký talent RB nebyl dostatečně ohebný.
A dost, tohle mě silně uráží spojovat mě s ANO, hrabišem dotačním, jako podporovatelem nebo nedej bože voličem, to bych se radši nechal zavíř do boxů Mercedesu na víkend
Já fandím tvému rozvoji, ale to trauma z Hama tě hodně poznamenalo a píšeš tu, jak Triper …
Pekne s Christianom
Nepřepisuj moje citace, lebo to nedopadne pak dobře
Nechal som sa uniest jak kovacov syn
Ale veď vieme, že nemusíš Babiša. To bolo len vrámci srandy, tak sa nehnevaj.
Ferdo, to k vzhledem k situaci není vhodné.
Tak Horner je z RB zvyklej na jinou flexibilitu
Promiň. Já si vždycky myslel, že tohle výběrové řízení má na starost Helmut, ale jak se zdá, tak konečné razítko musel dodat Horner.
konečné od akeho slova?
Flexibilné krídla a tak?
Když se jedná o chlapy, tak bych odhadoval, že by se mohlo jednat třeba o trávicí ústrojí.
A hele. Tak jsem konečně pochopil proč láska prochází žaludkem.
“Novinář, který přinesl zprávy o Christianu Hornerovi. Uvedl, že záležitost už nějakou dobu probíhá za zavřenými dveřmi. Potvrdil mu to sám Red Bull a jsou to také ti, kteří zahájili vyšetřování. Red Bull Racing tedy ne.”
“Z toho, co slyšel, tvrdí, že obvinění jsou velmi vážná a zjevně existují i důkazy. Proto Red Bull zasáhl a zahájil oficiální vyšetřování.”
A co sa vlastne stalo? Niekoho urazil za pigmentaciu alebo orientaciu? Vyzera to na nejaku burku v nocniku…vela kriku pre nic…uplne zanikne prezentacia Wiliamsu v new yorku, a tak nadejne to tam vyzeralo s budovanim image…
Nie, lebo medzi nim a Alonsom je to jednostranny fanatizmus, pricom ten druhy ani nevie, ze ten prvy existuje.
Lepsi priklad si dat nemohol.
Ti říkám, když už se to dostalo ven tak to bude mít rychlý spád, Horner vstoupil na skluzavku.