Najvyššie vedenie Red Bullu prešetruje nevhodné správanie Christiana Hornera, píšu médiá | Magazín F1 - F1online.sk

Ukazoval vtáka na svahu?

1 Like

Kdo ví o jaké spektrum se může jednat.
Možná že nějaký talent RB nebyl dostatečně ohebný.

A dost, tohle mě silně uráží spojovat mě s ANO, hrabišem dotačním, jako podporovatelem nebo nedej bože voličem, to bych se radši nechal zavíř do boxů Mercedesu na víkend

Já fandím tvému rozvoji, ale to trauma z Hama tě hodně poznamenalo a píšeš tu, jak Triper …

Pekne s Christianom :heart_eyes:

Nepřepisuj moje citace, lebo to nedopadne pak dobře :sunglasses:

Nechal som sa uniest jak kovacov syn

2 Likes

Ale veď vieme, že nemusíš Babiša. To bolo len vrámci srandy, tak sa nehnevaj. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ferdo, to k vzhledem k situaci není vhodné. :stuck_out_tongue:

1 Like

Tak Horner je z RB zvyklej na jinou flexibilitu

Promiň. Já si vždycky myslel, že tohle výběrové řízení má na starost Helmut, ale jak se zdá, tak konečné razítko musel dodat Horner. :wink:

konečné od akeho slova? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Flexibilné krídla a tak?

Když se jedná o chlapy, tak bych odhadoval, že by se mohlo jednat třeba o trávicí ústrojí.
A hele. Tak jsem konečně pochopil proč láska prochází žaludkem. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

“Novinář, který přinesl zprávy o Christianu Hornerovi. Uvedl, že záležitost už nějakou dobu probíhá za zavřenými dveřmi. Potvrdil mu to sám Red Bull a jsou to také ti, kteří zahájili vyšetřování. Red Bull Racing tedy ne.”

“Z toho, co slyšel, tvrdí, že obvinění jsou velmi vážná a zjevně existují i ​​důkazy. Proto Red Bull zasáhl a zahájil oficiální vyšetřování.”

Hm toto bud bude extremne rychle alebo sa nic nestane

A co sa vlastne stalo? Niekoho urazil za pigmentaciu alebo orientaciu? Vyzera to na nejaku burku v nocniku…vela kriku pre nic…uplne zanikne prezentacia Wiliamsu v new yorku, a tak nadejne to tam vyzeralo s budovanim image…

Nie, lebo medzi nim a Alonsom je to jednostranny fanatizmus, pricom ten druhy ani nevie, ze ten prvy existuje. :smiley:

Lepsi priklad si dat nemohol. :+1: :joy:

Ti říkám, když už se to dostalo ven tak to bude mít rychlý spád, Horner vstoupil na skluzavku.