Najľahšia cesta k víťazstvu je podpísať Verstappena, vyhlásil Briatore | Magazín F1 - F1online.sk

Flavio Briatore pevne uchopil opraty v Alpine a francúzsky tím vedie k lepším zajtrajškom. Zatiaľ si však nemôže dovoliť ísť cestou najmenšieho odporu, ktorou by vraj bolo podpísanie Maxa Verstappena. Napriek tomu odkazuje, že garantuje boje o víťazstvá už v roku 2026.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201989/najlahsia-cesta-k-vitazstvu-je-podpisat-verstappena-vyhlasil-briatore

A s Colapintom to poslat do beriery

1 Like

A ještě mít ve FIA svého bývalého šéfa týmu

Ano nikdo jiny nez VER se k Flaviovi nehodi, je to muj tip, to mozna i zmiznou obavy z noveho kolektivu.

A ja som myslel že podvádzaním. Ale + krešstapen je to potom tutovka.

1 Like

Radsej by som skusil nieco ine, v jeho pripade by som skusil prestupit do lepsieho timu, lebo Alpine je bez sance.

Nemyslím že Domenicalli pomohol Ferrari za posledne 4 roky.

1 Like

A Domenicalli sedí ve FIA?

Toto Max nepotrebuje.

RB hra totiz 5D sach a ma na to Latifiho a inych pilotov, ktorych nikdy nikto upodozrievat nebude. :brain:

Nevsimaj si to, niekedy ked cloveku tzv uletia vcely tak moze podnikat nelogicke kroky

Kombinace Briatore + Verstappen by se mi líbila. :+1:

Nestraš. :smiley:

15151515

Jdeš kupovat Renault triko? :sunglasses:

1 Like

Ano.
Abych ho protestně spálil :stuck_out_tongue:

Maj nehořlavej matroš :ok_hand:

1 Like

verstapen si precitani tohto clanku spomenie, ze v f1 je aj nejaky alpine. a dalej ich ignoruje.

2 Likes

Čítal z vás niekto vôbec článok, či len nadpis?

Treba si Flavio tym pronajme jako kdysi Lotus a rozjede vlastni projekt, hlavni hvezda Super Max, tym by se tak mohl jmenovat.

Mi Flaviové slova připadaly spíše jako reklama na prodej Renaultu.
Zatím totiž není vidět nic co by naznačovalo zlepšování týmu. Naopak se Renault oproti loňskému roku kdy Flavio do Renaultu přišel silně propadl.

Mě přišlo že dost nemaximalizovali. No objevil se u nich prvek výkonnostní nekonzistence, kdy někde ukázali skvělou formu a někde celkem propadák. Poslední dobou to druhé. Možná je načapala též nějaké ta TD.

1 Like