Najľahšia cesta k víťazstvu je podpísať Verstappena, vyhlásil Briatore | Magazín F1 - F1online.sk

Loni i po katastrofálním začátku roku skončil Renault dokonce šestý.
Mezitím přišel Flavio, který nenechal kámen na kameni a povyhazoval velkou spoustu lidí. Určitě vyhodil nejen lemply, ale taky velkou spoustu tahounů a teď se projevilo jak moc jim chybí šikovní lidé.
Určitě několik důležitých lidí sami utekli do Astonu, nebo Audi a dílo zkázy pokračuje dál.

I když bude mít Renault od příštího roku motory od Mercedesu, tak bude trvat roky, než se Renault stabilizuje.
Ovšem pokud Renault v poli zůstane, protože zatím to stále vypadá spíše na prodej celého týmu, než na pokračování.

Kdyby chtel Renault tym prodat uz to davno udelal, spise ho da hybernovat, Flavio ma hracku, jsem zvedavej na nazev tymu.

Zdá se, že o Renault měl velký zájem Hitech a Oakes byl předvoj.
Jak jeho bratra odlovili celníci, tak nejspíše z těchto plánů sešlo. Těžko říci jaké další rozhodnutí Renault udělá.

Zatím ani nevíme, jestli neodlovil někdo Olivera osobně. Pořád snad není jiná zpráva, než že “odletěl do Dubaje”… Nebo tady někdo narazil na novější info?

Já jsem žádné jiné info nikde nečetl. Dokud bude probíhat nějaké vyšetřování, pokud probíhá, tak se asi žádných novinek nedočkáme.
A kdo ví, třeba má Renault více nápadníků, nebo pouze tiše mlčí a společnými silami makají společně s Mercedesem na vozech pro příští rok.
Možností je fůra a osobně bych byl rád, kdyby se Renault otřepal a v F1 vydržel i za cenu slabších výsledků.

Mě by i zajímalo, jestli jsou vyšetřovaní oba bratři nebo jenom jeden. Třeba se něco dočkáme časem.

Jestli tam byla nějaká spojitost s týmem Hitech a s Mazepinem, tak se může jednat o docela velký průšvih. Především politický.

Jestli tam přepírali peníze od Mazepina tak nejen politický. Policie určitě ví přesně, co to bylo za peníze, s kterými pana bratra chytili. Ale asi se fakt zatím obecně nic neví, to bychom to věděli taky.

Tohle my nevyřešíme a já jen doufám, že v tomhle případu nemá zapletené prsty i Renault.

1 Like