Nahradí Hamiltona Mick Schumacher? Je jedným z najväčších kandidátov, tvrdí strýko Ralf | Magazín F1 - F1online.sk

Třeba jo, třeba má jen své ženské dny v měsíci

Já vím, že je. Já to poznám. :slight_smile:
Chce jen zveličovat Maxe a RB nasilným a provokativním způsobem.
Něco jak ty :stuck_out_tongue:

Tak já už Maxe nebudu propagovat teda

Čekal jsem teda o dost, víc.
Strašná nuda s vámi, jak jste bezmocní.
Možná si najdu fórum o vaření, tam to snad bude mít větší náboj :wink:

Děkuju, hodnej jsem, fajn spíš asi ne :smiley:.

Mimochodem, to přirovnání k Hogrovi byl faul a na chvíli mě to zastavilo krevní oběh…

i na foru o vaření by se z tebe stal multinick.

2 Likes

Ale máš pravdu, Puff se stal lepším člověkem a následuje cestu osvícení

Jsem tu moc často
Myslím, že si to nezasloužíte.

1 Like

Jsi závislej, to je fakt, takový výstupy si tu nezasloužíme :smiley:

1 Like

Je to cvičný polotovar. Kočička je bezdomovec, která se přitulila ke stodole ve které se scházíme hrát pinec. Každý pátek tam na nás věrně čeká, tak jsme ji tam dali aspoň papírovou krabici vystlanou karimatkou. Zdálo se mi to málo, tak jsem zkusil extrudovaný polystyren. Na parádu jsou dvě desky mállo. Ale na otestování jestli kočandě nebudou vadit syntetické pachy a zabydlí se tam to stačí.
Inspiraci jsem hledal tady.

7 Likes

Supr, jen me zarazi kocka a bouda, kocky jsou toulavy, ale tak, co uz…

2 Likes

By the way, možná jsou do něj vkládány velké naděje, ale do teď jsem viděl jen jednu tabulku od někoho, kdo se o “Excitement Score” pilotů před vstupem do F1, zaobíral. A Alonso si tam nevedl špatně. :upside_down_face: (je to z roku 2017)

1 Like

Kočky sice toulavé jsou, ale to neznamená, že při svém toulání nemají žádné záchytné body. Dokonce mají v hlavě hodiny. Jednou jsme se zdrželi o půl hodiny a okamžitě nám vymňaučela pořádný zdupec kde jsme tak dlouho, když má chuť na masovou konzervičku. :black_cat:

3 Likes

V dome mame macku, ktora je taka polodomaca a polovonkajsia (na noc chodi von, ale cez den ked sme doma ju pustime aj dnu, kde ma svoje miestecko pri krbe). Je zvyknuta, ze rodicia ju krmia ked chodia rano do roboty a cez vikend o trochu neskor. Ked su na dovolenke a staram sa o nu ja, tak mi v case krmenia najskor labou bucha na terase na balkonove dvere a ked to nezabera, tak mi pride mnaucat zvonku na okno izby, v ktorej spim. :joy:

Je to sranda ako si vies macku presne naucit na nejaky rezim. :smiley:

2 Likes

Já jsem spíše na psy, ale když se o mě otře nějaká kočanda, tak je páprda v sedmém nebi.
A je zcela jedno jestli jsou to vnoučátka, milenka, nebo fauna. Dokonce i flóru si rád vyhutnám i ochutnám. Klidně sežeru i sedmikrásku. Prý je jedlá.

Výhoda současnosti je v tom, že máme všeho přehršel, takže si můžeme užít lásky i se zvířátky, které kdysi v pravěku byly potenciální večeře.

5 Likes

Hezky se o ně starej :wink: :+1:

2 Likes

Ja mam rad aj macky aj psov. Jedine co nemam rad su psy o velkosti potkana, len s dlhsimi nohami. :slight_smile:

Pekne napisane :+1:

1 Like

Pokud to zvládnu, tak rád udělám vše co jim na očích uvidím. :innocent:

3 Likes

No tak to se tam ta kocka pelesi protoze ji tam delate catering :wink: uz je mi to jasny :beer:

1 Like

Kdyby jenom cat ering. Kdyby chlastala, tak ji budeme hostit šáňem :champagne: a klidně by jsme ji nosili i zákusky.
Kočanda je naše láska i radost. A když vidíme jak se ji na sluníčku leskne srst, tak prožíváme orgasmus.
Žádná závist, ale velká radost, že se ji daří. :black_cat:

2 Likes