Sám musíš uznat, že jeho poměr vítězství/starty, je tristní.
Jinak je to samozřejmě borec, ale tak nějak tuším, že do Antonelliho jsou vkládány o dost větší ambice…
Sám musíš uznat, že jeho poměr vítězství/starty, je tristní.
Jinak je to samozřejmě borec, ale tak nějak tuším, že do Antonelliho jsou vkládány o dost větší ambice…
Na to že nechceš číst jak se lidi bavěj o Antonellim, nechceš číst jak se bavěj o Alonsovi, tak si s nima kálíš do pusy hodně často. Průhlednej skrz naskrz
Tak Triper F1 nerozumí, tak proto ma takovy kecy
za poslednych 10 rokov je v F1 13 vitazov. Tak mi povedz koho pomer wins/starts nie je smutny?
Pár by jich bylo, ale pravdu máš že je tam obrovská personální krize.
Něco jako v rallye, nebo tenise, už tak 10-15 let.
nie, problem je v dlhej dominancii timov, aka kedysi nebola
A bude ještě mnohem hůře, teď ta šňůra bude se zdát nekonečná…
mne je to jedno
Mě taky 151515
Proč tenis?
Když vládli Federer, Nadal a Djoker, tak to bylo nejsledovanější a zlaté časy.
Dneš už může vyhrát v podstatě kde kdo. Nevyrovnaní a nekonzistentní tenisti… vždycky někdo vyhoří.
Je to nuda a sledovanost padá.
Alcaraz vyhraje turnaj a v dalsim vypadne skoro v 3 kole… zzZZzzZzzzz
V F1 jsou momentálně jen 2 jezdci s lepším skóre winů, Max a Ham, oba díky dominanci svých týmů. Tzn. 17 s horším. Fakt meleš, nebavíš, chováš se jak blb.
Právě, ta trojka pohřbila minimálně čtyři tenisové generace.
A nebylo to tím, že by byli kyborgové, to jen všichni ostatní byli zoufale bezmocní.
Stejně tak Loeb, Ogier, Rovanpera, Schumacher, Verstappen…
moj typ je, ze casom budu v motorsporte iba uniserie a se.rie s Balance of Performance.
uz teraz su len 3 konstrukterske sutaze, ak sa nemylim.
WRC si sam povedal, ze je mrtva,
v F1 experimentuju s rozpoctovym stropom, uvidime ako sa to vyvynie
a MotoGP prosperuje vdaka moznosti zakaznickych timov, inak by to bola dominancia jedneho timu
ja by som bol najradsej za zakaznicke timy ale na druhej strane, v F1 ci WRC by ta cena bola asi o dost vyssia ako pri motorkach, neviem ci by to fungovalo po business stranke
Jelikož jde o individualni sport bez techniky, tak právě byli kyborgové.
Nemůžu je srovnávat se sportovci, kteři jsou zavislí od techniky.
To bych je urazil.
On to opakovaně bere všechno do jednoho. Myslel jsem že to nemyslí vážně, ale očividně myslí.
To asi nemá smysl ani komentovat.
Už jen zbývá dodat, že se na to vlastně nedívá…
Nevím, jestli je to tím, že se nudí, nebo zkouší drogy. Každopádně ty jeho příspěvky opravdu postrádají casto logickou strukturu a nějakou argumentaci
Nerej do něj. Triper je hodnej a fajn chlap.