Nahradí Hamiltona Mick Schumacher? Je jedným z najväčších kandidátov, tvrdí strýko Ralf | Magazín F1 - F1online.sk

Zakusky hmm, ze bych se prevlekl za kocoura…:thinking:

1 Like

Popiš jakou máš srst.
Popis posléze posoudím a v případě kvality sobola poskytnu kladné doporučení. :rofl:
V případě hladu taky. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Konečne si prezradil dôvod svojej nenávisti k lgbtqiyz± komunite. Ty si ich člen, len sa za to hanbíš. :joy:

Srst mam svetle okrovou :tumbler_glass: a o jidlo se taky umim ozvat :rofl:

1 Like

Nechceš se přelínat do jiného odstínu? Na namalování boudičky jsem koupil okrový Balakryl.
Jak stárnu, tak bys mi barevně splynul s boudou a zákusky bych nakonec sežral sám. :grin:

Pěkné kočandy. Asi zbystřím obě oča. :grin:

Neboj, zrzava patka to jisti, tvy kamosky by me milovaly a to bys neprezil, proto bys zakusky snedl sam ze :drooling_face:

Nejsem žárlivý. Mou bývalou manželku ať si unese kdo chce. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Keltské geny v naších krajích mě docela fascinují. Dost mě mrzí, že se v dějepise o naších předcích píše tak málo.

Nepise, protoze my jsme genova i kulturni vsehochut, pres nase uzemi se prehnalo opravdu vsechno. Slovani urcite nejsme :man_shrugging:t2:

Zrovna jsem přemýšlel nad tím jak to mají Amíci jednoduché. Tam přišlo pár hotových etnických skupin, ale Evropa je tak pestrá etnická křižovatka, že se v ni nevyznají ani nejvýznamější světoví odborníci na historii.

Vyhodu maj v tom, ze ohledne USA je vsechno fakticky datovano, zapsano, dokumentovano, vsechno je dany a jasny. Puvodni Amerika, tedy krome Indianu je dost neznama, osobne o ni prakticky nic nevim :thinking:

Soukup ma typickej slovanskej xicht :sunglasses:

aj to iba ukazu len premalovane minulorocne, a ani to premalovane nebude bohvieako nanovo premalovane, pretoze farebnu schemu velmi nemenia…

Ved to je klasika no… :man_shrugging::thinking:

Naša mačička býva v starej telke. Stačilo ju vykuchať a riadne zaizolovať. Má stereo reciklovaný domček :grinning:

3 Likes

Tak toto znie ale skvelo :+1::grinning::grinning:

1 Like

Normálně mi pookřálo srdíčko a okamžitě se mi v očích vybavil obraz televize Lotos.
Jen místo obyčejného skla bych doporučil alespoň dvojsklo. :upside_down_face:

1 Like

Mačička sa nesťažuje :grinning:

2 Likes

Má to presne v tomto modely :grinning:

1 Like

Lepší model k boudičce se taky nikdy nevyráběl. :slightly_smiling_face:
Starší byly moc malé a novější z překližky. :wink:

1 Like

No tvl, sraz kočkomilů. A to jsem některé diskutéry považoval za relativně normální. :roll_eyes:

Jinak co teda s tím Albonem?
" Bývalý manažér Williamsu Peter Windsor tvrdí, že Alex Albon je len krôčik od prestupu do Red Bullu. “Malinovkári” ponúkajú britsko-thajskému pretekárovi údajne trojročnú zmluvu so začiatkom platnosti v roku 2025. Podľa Austrálčana je takmer hotovo, pilot Williamsu s podmienkami kontraktu súhlasí a na 90% do Milton Keynes prestúpi."