Zakusky hmm, ze bych se prevlekl za kocoura…
Popiš jakou máš srst.
Popis posléze posoudím a v případě kvality sobola poskytnu kladné doporučení.
V případě hladu taky.
Konečne si prezradil dôvod svojej nenávisti k lgbtqiyz± komunite. Ty si ich člen, len sa za to hanbíš.
Nechceš se přelínat do jiného odstínu? Na namalování boudičky jsem koupil okrový Balakryl.
Jak stárnu, tak bys mi barevně splynul s boudou a zákusky bych nakonec sežral sám.
Pěkné kočandy. Asi zbystřím obě oča.
Neboj, zrzava patka to jisti, tvy kamosky by me milovaly a to bys neprezil, proto bys zakusky snedl sam ze
Nejsem žárlivý. Mou bývalou manželku ať si unese kdo chce.
Keltské geny v naších krajích mě docela fascinují. Dost mě mrzí, že se v dějepise o naších předcích píše tak málo.
Nepise, protoze my jsme genova i kulturni vsehochut, pres nase uzemi se prehnalo opravdu vsechno. Slovani urcite nejsme
Zrovna jsem přemýšlel nad tím jak to mají Amíci jednoduché. Tam přišlo pár hotových etnických skupin, ale Evropa je tak pestrá etnická křižovatka, že se v ni nevyznají ani nejvýznamější světoví odborníci na historii.
Vyhodu maj v tom, ze ohledne USA je vsechno fakticky datovano, zapsano, dokumentovano, vsechno je dany a jasny. Puvodni Amerika, tedy krome Indianu je dost neznama, osobne o ni prakticky nic nevim
aj to iba ukazu len premalovane minulorocne, a ani to premalovane nebude bohvieako nanovo premalovane, pretoze farebnu schemu velmi nemenia…
Ved to je klasika no…
Naša mačička býva v starej telke. Stačilo ju vykuchať a riadne zaizolovať. Má stereo reciklovaný domček
Tak toto znie ale skvelo
Normálně mi pookřálo srdíčko a okamžitě se mi v očích vybavil obraz televize Lotos.
Jen místo obyčejného skla bych doporučil alespoň dvojsklo.
Mačička sa nesťažuje
Má to presne v tomto modely
Lepší model k boudičce se taky nikdy nevyráběl.
Starší byly moc malé a novější z překližky.
No tvl, sraz kočkomilů. A to jsem některé diskutéry považoval za relativně normální.
Jinak co teda s tím Albonem?
" Bývalý manažér Williamsu Peter Windsor tvrdí, že Alex Albon je len krôčik od prestupu do Red Bullu. “Malinovkári” ponúkajú britsko-thajskému pretekárovi údajne trojročnú zmluvu so začiatkom platnosti v roku 2025. Podľa Austrálčana je takmer hotovo, pilot Williamsu s podmienkami kontraktu súhlasí a na 90% do Milton Keynes prestúpi."