- Je potřeba to reogranizovat podle mě, jinak se nikam neposunou v tomhle ohledu
-
@Hedgehog tvrdí, že tým nevyvíjí na míru jezdce, ale na to, aby bylo auto rychlejší
dává to smysl, oba jezdci potřebují stejnou podporu, Ferrari teď o titul nejede, mají na to skvělý čas
- Mají, ale viděli jsme, jak s juniorama zachazeji
- No, ale to je problem CEO, kterej chtel vystipat Avira a dosadil si tam Binotta, Fred si musí udělat pořádek, jako dělal Monte
- Najal, ale já upřímně takovou vyraznou změnu nevidím
-
@Hedgehog se zeptá a pak nereaguje, neslušnej ježek
isiel som spat a mas tam nelogicke veci tak ani moc neni na co reagovat
Co je tam nelogického?
chces mat rovnopravnost pilotov a zaroven aby to slapalo ako za todta brawna a majkla, ten dalsi pilot tympadom musi byt dvojka
na zbytok odpovedal nordotor
leclerc to s autom dokaze lepsie ako sainz, a podla dat ma byt nove auto rychlejsie na oversteer, co viac vyuzije leclerc
Jenže to byla zmíněná chemi, jestli to ulehčí tvemu srdíčku, tak i Barri. Majkla jsem tam dal, protože s týmem tam byl i když se vystridali jezdci vedle něj, takže stálice, na ktere jde stavět. Nebylo to myšleno, jet na jednoho pilota. Však Ferrari 07, 08 tezilo z toho, že se Kimi s Massou dokazali zastoupit
Obecně stavět jo, ale tady se píše, že dělat to na míru Leclercovi
mne pride blbost to hrat na kopirku z minulosti, nehnevaj sa
Fred tam, zda sa, buduje novy projekt podla svojho najlepsieho uvazenia, ma podporu najvyssich tak mu budem verit, ze to mysli dobre
ono je otazka do akej miery, a ci vobec by slavna trojica reinkarnovana na dnesok, fungovala
Však to bylo přirovnání na to, aby to tam fungovalo, jako za jejich období, Todt byl s Ferrari 07 a 08 taky, tituly měli a co víc, tak nestaveli vše na jednoho pilota. Jak píšeš, je to blbost, aby šli znovu do toho modelu jasná 1 a 2
1 a 2 je nutnost ked chces mat ujasnene pravidla a vykonnost v teame, ono doteraz s tym autom boli dobri obaja
Ale proč to tam musíš mit? Však Mercedes tohle nemá a funguje jim to
kazdy vie, ze v Merci je protezovany LEwis dokym tam je to ze nemaju oficialnu 1-2 to neznamena, ze to tak nieje
To jsou tvoje konspirace
nemyslim, ale okej kazdopadne cesta 1-2 je ta spravna pre Ferrari podla mna, naco mat dvoch kohutov v teame, nikto nechce riskovat 2016 Merc
Hama berú v tíme ako jednotku, no on zámerne trochu klame aj monopostom, že nad nasávacím otvorom nad hlavou má to T-čko žltozelenej farby, čo sa zvykne dávať oficiálnym tímovým dvojkám.
no, to su jeho oficialne farby tak asi to maju nejak interne
Každá tímová dvojka na rošte v tejto sezóne má myslím to horné T-čko žltozelené. Rovnako aj Ham, ktorý je ale jednotka. Jedine, že by sa interne dohodli, aby mu to viac farebne ladilo s prilbou atď.
Hamilton to má kvôli farbám, tak to bolo dlhooo už od Bottasa tuším
A kdo myslíš, že dělá pak to srdce toho vývoje? Musí to být lidé silní v matematice a fyzice. Tohle mi nezní vůbec špatně.