Na rozdiel od súperov neprejde monopost Red Bullu žiadnou revolúciou | Magazín F1 - F1online.sk

Posledná šanca na zásadné zmeny. Kým konkurenti sa hotujú do boja vyhláseniami, že svoje monoposty zmenia od základov, v Red Bulle na niečo také nemajú dôvod. Tvorcovia najúspešnejšieho auta všetkých čias vraj volia evolúciu pred revolúciou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138549/na-rozdiel-od-superov-neprejde-monopost-red-bullu-ziadnou-revoluciou

Pochybuji o tom ze se pristi rok objevi kopie RB19 kdyz k tomu nedoslo letos, je to odlehcena RB18.

Kazdopadne Red Bull na rozdil od ostatnich musi postavit nove auto, treti rok recyklovat jeden koncept to uz neni zdravy risk, ale nemocny hazard.

Proč by to RB dělal? Dyť mu stačí máknout na AT ať mu kryje záda a sám si dél pohodlně dojíždět pro vítězství. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Senna chtel taky po roce 1992 zdrhnout do Indy, pac se zacal vozit v recyklatu. Proste pod tlakem je jedinej tym a to Red Bull.

Lotus 72 se recykloval šest roků, takže RB má na inovace ještě fůru času.

Aha, vlastne jo, k tomu nemam co dodat :thinking:

Jen to ze to bylo ze zacatku 70. let a srovnat to je jeste vetsi majstrstych nez Andrettiho a Haas :smirk:

1 Like

Porovnávat jde vše.
Například to, že FIA po celou dobu nemusela šáhnout do pravidel a přitom zůstala technikům svoboda.
Vozy byly nádherné a před diváky vůbec nic neskrývaly. Linie vozů byly celistvé bez samých cimprlátek.

Aktualne prostudovavam Interserii, taky zajimavy, byla to vlastne do Evropy privezena kanadsko-americka Can-Am, tam se bezne jezdila auta i deset let, v ruznych modifikacich.

1 Like

Přinejmenším repasovat tlumiče a vyměnit ložiska by před novou sezónou měli, to máš pravdu.
Jinak se jim to ještě před letní přestávkou po těch třech letech závodění rozpadne.

2 Likes

V mládí se jezdila série Stock Car. Myslím, že je to dost podobné jako NASCAR.

To uz je ode me dost daleko, nemam prehled.

Myslím, že se jezdí ještě dnes, ale spíše v Mexiku, nebo Brazílii. Mám dojem, že tuhle sérii jezdí Rubens.

To ano, NASCAR se jezdi i v u nas, myslel jsem vzdalene tematicky.

Já si Stock Car spojuji se článkem ve kterém se psalo, že je ve vozech 80 metrů trubek na zpevnění kabiny.

Tech serii bylo a je hodne, Andretti pred F1 jezdival i 180 zavodu rocne.

A dnes se jezdcům zdá moc i 20 závodů.

Na to jsem nepomyslel a je to samozrejme pravda. Je to urcite financema, i kdyz Andretti si to pochvaloval, jedinej kdo byl proti byla jeho manzelka, ta mu furt pripominala ze nema bejt tak hamiznej, ze se nakonec zabije.

Bob si tady jede své mokré sny. Jen snívej, kluku, snívej. Jen aby z toho nebyla poluce. :rofl:

3 Likes

Aaa, mame tady prvni nasrany krutory z linek :rofl:, jsou mezi nama :wine_glass:

Az budes vecer zrat ten vohratej foliovej hnus tak se neudus :rofl:

pod na paku Bobe