Tradičnou kulisou veľkých cien sú aj svetové celebrity, influenceri či politici. Väčšinou sa objavia na štartovom rošte, kde tí sčítanejší neodmietnu poskytnúť rozhovor napríklad Martinovi Brundlovi, a vzápätí sa stiahnu do klimatizovaných VIP priestorov v padoku. To však nie je prípad českého prezidenta Petra Pavla, ktorý počas víkendu obchádzal horúci Hungaroring ako akreditovaný fotograf.
Tak zrovna agent Pávek je doslova učebnicová podržtaška. Ve jménu každé války a vlastní kariéry. Kdyby zítra ráno převzali vládu nad Zemí Marťani, nejpozději zítra ve 12 by se Petr Pavel přebarvil na zeleno a prohlásil, že je připraven “odpracovat” si to ve vysoké funkci.
Ale oni ti prezidenti obecně nejsou žádná sláva. Soudě při pohledu do Polska nebo Francie…
Nechcem ist do politiky, a vobec niesom buz..erant. Ale on aspon nejde sa strihat s majakmi do …… 15 policajtov lebo teplos sa ide strihat, zastavia polku Bratislavy.
Není co závidět, ačkoli část lidí tu pěstuje kult osobnosti. Měli bychom být k těm našim politikům co nejkritičtější. Když vidím ankety typu Kdo byl nejlepší český prezident, tak moje reakce je: ani jeden nestál za nic. K úpadku Česka přispěl každý.
Ale prý Babiš chystá prezidenturu kněžny Ivany Tykač. Tak už vymyslela, že Češi by měli odcházet do důchodu v 72 letech, a vyhrožovala, že ukáže národu, jaká je klasa, tím, že bude stávkovat. Jen dodnes nikdo nepochopil, v čem by ta stávka spočívala, jestli v tom, že den nebude pít kafe, nebo v tom, že jednu noc nebude plnit povinnosti trofejní manželky.
A na Slovensku co bude? Mam 38, mam dost zodpovednu pracu…nesedim pri PC, do 68 mam pracovat…neviem ako prejdem lekarskou prehliadkou ked budem mat 66…a kto ma vyniesie a rusen? Daju mi tam zeriav? Pracujeme v noci, to ta do.ebe, ja neviem co tu bude. Aspon u vas v Cesku vidim nadej, ale unas to je v pi…
Právě. Vždyť to jsou šílené plány. A kdo je schopen jim oponovat? Ti politici jsou jedna sebranka. Navíc v době AI a robotizace. Ale lidi se mají upracovat.
A v Česku naděje není, tu se to razí taky. Jen Babiš sbírá body na důchodu v 65 letech, ovšem jestli to myslí vážně, to pochybuju. Ale Petr Pavel je každopádně na straně ODS, ta by nejraději odchod do důchodu úplně zrušila.
Ono to je zlozitejsie, ludi sa neda nahradit vsade, uz len ked zoberes vychod Slovenska a zapad…uz tam je obrovsky rozdiel, neviem presne ako v Cesku. Vseobecne vychod Slovenska je zaostalejsi….ale nechajme to, to je dlha debata…nechcem sa do toho pustat. peace.
Problem ale je, ze na Slovensku nevidim riesenie, PS banda nic nevyriesi, chcelo by to nejaku realnu zdravu pravicovu stranu ale ta uz u nas neexistuje. Musi si pomoct kazdy sam, ja sa tym riadim.
Zaplať pánbůh za něj, doufám, že se nenechá znechutit a bude kandidovat i příště. Každý má svůj názor, pro mě je to v současném marasmu vítané světélko na konci tunelu. Že ho nesnáší rudohnědí a nejvíc mu vyčítají že vystoupil snad ani nemůže překvapit. Za mě k tématu vše.