Na preteky prišiel aj český prezident Pavel. “Nie je to frajer?” pýta sa maďarský premiér | Magazín F1 - F1online.sk

V žadném případě a kdo by to tvrdil, tak by vypadl z okna

2 lajkov

Ještě drobná doplňující otázka prosím. Jsem úplně mimo problematiku, ale zaujali mě ti “rudohnědí”…. Kteří to jsou? To jen abych lépe zapadl do společnosti, kdybych se do ní někdy vydal a měl potřebu zapadnout :smiley:

Mně se do další politické debaty moc nechce, domnívala jsem se, že to označení je poměrně známé. V případě opravdového zájmu můžu svoji interpretaci vysvětlit na PM :slightly_smiling_face:.

2 lajkov

Není třeba, jen mě ta hnědá nějak s ničím nekoreluje, tak jsem myslel, že to třeba bude mít nějaké jednoduché a přímočaré vysvětlení, když se to tak uchytilo…

1 lajk

Tuhle jsem Ti vysvětlila svůj pohled na státní úředníky, dalo mi to práci, a ani jsi neodpověděl… tak nic :smile: .

Tak to pardón, asi se to ztratilo někde v matrixu. Obecně jsem politicky absolutně negramotný ale občas mi něco nedává smysl, tak se to rozhodnu pochopit a následně toho samozřejmě lituju.

1 lajk

Pavel vytáčí do vývrtky jen rusofili, kteří provádí ranní masturbaci nad srpem a kladivem.

1 lajk

Zbrojarske svine musi z Hradu, vsechny do jedne.

ano je to frajer v prezliekani kabatov :slight_smile:

ked treba tak vychvali invaziu vojsk varsavskej zmluvy do ceskoslovenska a pochvali sa ako spoluziakov o tom vzdelava lebo oni to povazovali za okupaciu, ale on im vysvetloval, ze to bola bratska pomoc :slight_smile:

potom isiel ochranovat republiku a studovat za vojenskeho rozviedcika aby po pade rezimu si isiel ruky nohy dolamat aby prisahal vernost novym panom z nato :slight_smile:

no a vo funkcii prezidenta si plni detske sny :slight_smile: kazdy den novy zazitok, je to jednoducho zazitkovy prezident :slight_smile:

fotograf ktory si zo sebou berie fotografa ktory ho foti ako on foti :slight_smile:

4 lajkov

a to ti nevadi, ze on sam bol tym najvacsim rusofilom?

ano teraz je najvacsim rusofobom, ale to akoze je znak charakterneho cloveka, ktory prezlieka kabaty podla toho ktoremu panovi sa ide vopchat momentalne do zadku? :slight_smile:

1 lajk

Tak nekdo ty fotky musi udelat, Pavek fotit neumi, uz to jak to telo drzi, cele je to jen poza.

Byl mladý nerozvážný hlupák.

Sype si popel na hlavu a veřejně se omlouvá.

Kdo se dokáže postavit čelem ke své minulosti, tak si zaslouží další šanci.

4 lajkov

Uz jsi byl letos na Ukrajine? Nemusis odpovidat kdyz nechces

military_helmet

a komu lezeš do zadku ty těma kecama? :slight_smile:

2 lajkov

Tak je to jedno, stejne nebude podruhe zvoleny, nikdo ho tam nechce, jen par poblaznenych starcu co se citi podporou Pavka mladsi a hezci, nejsou.

To víš, že jo bobane

1 lajk

no ti co sa nepchaju do severoatlantickeho bruselskeho zadku

kazdy kto sa nemodli k nato, eu, ukrajine. co je minimalne potom paradoxne v suvislosti s hnedou ukrajinou :slight_smile:

a to akoze co vyvracia ten PR clanok? :slight_smile:

pavel bol komunista, obhajoval “bratsku pomoc” pred spoluziakmi, lebo tak mu to vysvetlili rodicia a on sa tym pochvalil v prihlaske do strany

a tak isto studoval za vojenskeho rozviedcika

je zaujimave ako niektorym vadia ti co podpisali spolupracu s stb casto cisto ucelovu kvoli kariere, ale nevadi im ten co sam bol dostojnik tajnej sluzby :slight_smile: cize ten co mozno aj pod natlakom podpisal je zly, ale ten co bol priamo prislusnik tak ten je dobry lebo prezliekol kabatik a otocil ho na spravnu stranu :slight_smile:

jsem nevěděl, že si byl u Pavlů doma a o tom všem tak víš