Rozděluješ roční období na dny?
Každý máme své dny. Jen u Tebe ty dny trvají roky.
Pouze sinusoida rasance se mění.
pokial ta to v zivote naplna …
Co? já tu nebudu lidem chodit psát, aby se naučili angličtinu, hejtovat je, shazovat a pak se kroutit. To snad nemůže nikoho naplňovat
že by mi jeden den trval 365 dní celkově jo? to asi ne hele
V některých činech prostě nestárneš.
Tak díky za lichotku
Jsem si vědom, že jsem neskutečně hodný.
Ja stale cakam na Hornerov dickpick, ktory si tu pisal a ci odide z RedBullu uz pred Australiou. Nevies nahodou?
Tak laskavo supaj nohami a nezasieraj tu forum prosim.
Marko len napisal, ze to bol jeden z dovodov. Pretoze vsetci vieme, ze Newey sa nechce nechat vtahovat do politickych sr@ciek, ale je to vyslovene technicky clovek, co chce mat klud. Ked su tam rozpory medzi Rakusanmi a Thajcami, logicky sa mu to nepaci a urcite to prispelo k rozhodovaniu. To nikto nepopiera. Ale ake dalsie dovody boli, sa dozvieme podla mna uz coskoro - ci chcel ist do dochodku, alebo vysneneho Ferrari, atd… Ale vobec to nema nic s vymyslenym Hornerovym vtakom, na ktory obrazok, opakujem este raz, stale cakam.
Řiď se tím ty
Bingo, jeden z důvodů co k tomu pomohl, jak jsem psal před 10-ti dny, kdy se tu psalo, jaká je to blbost, aby to byl jeden z důvodů. Takže buď tak laskav a ty tvoje útoky si nech
Precitaj si svoje posty v tomto vlakne a zistis kto na koho utoci.
No ty jsi zase zaútočil na mne, to už je tady taková klasika. K tomu, jak si střílel úplně mimo se radši nevyjádříš, že?
Ano, odbocuj od temy dalej. Ale ten obrazok Hornerovho vtaka, s ktorym tu operujes uz pol roka si stale nepostol. Somar.
A kdeee, on je len slusny diskuter, ktory sa dozaduje uznania, ze mal pravdu. On tu nerobi rozbroje, netravi diskusiu, to ostatni teda, aspon on to tak vidi, to ze je tu kopa ludi, ktori by boli stastnejsi, keby odisiel je mimo jeho schopnosti chapania.
Ty jsi strašnej somar. Od čeho odbočuju? Ty jsi zase přišel s útokem na mě, píšu, jak to bylo mimo. Tak od čeho odbočuju? Dickpics se tu postovali několikrát, byl jsem i požádanej, abych to tu smazal, tak jsem to tu smazal. Somare
Konečně si to pochopil
No tak ho postni znovu.
Inak tu si sa zabudol nejak vyjadrit, tento clanocek ti nehra do kariet vsak? Fnuk fnuk… Ford vyjadril plnú podporu Red Bullu: Odchodom Neweyho sa nič nemení | Magazín F1 - F1online.sk
To máš pravdu, to nedokážu pochopit, jak něčí spokojenost a štěstí závisí jen na tom, jestli někdo chodí nebo nechodí na online anonymní F1 fórum. To musí být velice zvláštní nároky v životě
Do jakých karet? Jakože já mám stát za problémy v RBR nebo co?