Na Neweyho odchode sa podieľali aj Hornerove vyjadrenia, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Neverim ze si niekedy spravil to, o co ta niekto poziadal. Polovica fora ta tu ziada, aby si tu slusne diskutoval a dalo sa tu existovat a ty robis presny opak. Takze asi tak.

Ty si tvrdil, ze Ford je nahnevany, skonci s nimi spolupracu a X dalsich veci. A ja som ti pisal, ze to bolo len klasicke PR, co Ford musel vydat, kedze nemal ziadne info. Slaba pamat?

Tvůj problém.

Ne, já jsem se odvolal na otevřený dopis Fordu. Budeš dlouho předělavat co jsem psal?

Však to je jasný, že ta podpora RBR je klasický PR.

hogrovi musis dat uznanie, inak ta zaspamuje :smiley: ina cesta neni, preto sa mu tu dneska na to kazdy vykaslal :smiley:

Ty si mi už dal taky uznání

u wish :D​

Ale dal. Jinak od listopadu tu čtu, jak jsem hater, protože jsem tu sdílel ty zprávy, jak neumím použivat mozek při používání těch zpráv atd. Se nediv, že to vrátím, jak bumerang, ale ve slušnější formě

ja sa do tohto zapojit nejdem, suhlasim s F1fan, rHapo atd … vlastne som ti to uz aj dal najavo, pisal som ti vyssie, ze si tu vyprovokoval sobotnajsi clash alza vs rbr, uplne zbytocne, len aby si mal dovod sa zas hodit o zem a dozadovat sa uznania :smiley: aspon teda ja mam z toho taky dojem

6 Likes

Tak to můžeš mít takovej dojem. Důvod jsem ti teď napsal, házet o zem nebo ližat si věnec můžete s rHapem nebo F1fanem, když jinak diskutovat neumíte, tímhle to končím :slightly_smiling_face:

aspon, ze jak si to zacal, to aj ukoncujes :+1:

1 Like

Že ty musíš mít furt poslední slovo

Chapat to nemusis, staci ked vypadnes a uz sa nevratis. Moje zivotne stastie od toho urcite nezavisi, asi ani u ostatnych uzivatelov to tak nie je, ale tvoja nepritomnost pravdebodobne, hraniciac s istotou, prispeje k lepsiemu chodu tohoto fora.

2 Likes

Tak vypadni ty, když máš furt problém.

Tam střílíš ty ne?

Lenze ja nemam problem s forom, ako takym, je tu kopa super ludi :blush: To ty si problem tohoto fora :neutral_face: rakovina, ktora vyhana uzivatelov a ostatnych postupne travi svojou pritomnostou, prispevkami a stylom “diskusie”(na to co robis ty je to moc honosne slovo), kedy to skonci jedine tym, ze druhu stranu mentalne unavis a nahovoris si, ze ked nepise dalej, alebo na tie tvoje shity zacne nadavat, tak mas pravdu​:smile:

5 Likes

Efektivita je zatím trochu problém no :smiley:

1 Like

casu a casu … 10+ pekny kurz :smiley:

Ale on měl pravdu, rHapo se mýlil. Stačí to uznat, ne se tady kroutit jak vývrtka :smile:

3 Likes

Jn, mýlil, že Newey sa urazil na jeden komentár :frowning:

Proč by to dělali? Radši budou psat, jak máš držet hubu, vypadnoutnz fóra, olizovat někomu věnec, a pak napíšou, že oni jsou jen oběti a ostatní jsou toxick. :clown_face::clown_face::clown_face: