Na Neweyho odchode sa podieľali aj Hornerove vyjadrenia, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Hoši, že vy máte problém s chápáním psaného textu + kontextu?

My alebo ty? :flushed: hmmmmm

Vy. Když jsem tu 10 dní zpátky psal, že nelze vyloučit, jak tohle prohlášení mohlo mít vliv na odchod Neweyho. Hádali jste se, rozkládali forum, aby se stalo to, že vaše předpovědi o haromonii v RBR se vypařili

More, Ja som napisal, ze neexistuje aby toto bol jediny dovod… A to stale platí. Nemas paru kolko dovodov mal newey na odchod. Mohlo ich byt 20 a toto je jeden z nich, tak mas 5% uspesnost. Gratulujem

2 Likes

Toto je tvoja robota. Tvoje komplexy su tu nekonečné a uz sa to netyka len rbr ale aj ferrari (alebo fiari) :v:

já mám úspěšnot 500% už, ale tak nevadí :slight_smile:

zas tu jdeš rozkládat forum? bacha, aby si nedostal 3 perma ban

Ty hej. Strielat 20 dovodov a trafit zo vsetkych prezentovanych pätinu, to uz hej 500 :joy::joy:

No nic, venku je krásně a Red Bulláčci zase nesnesou rozdílné názory :slight_smile:

Však je to uplný nonsense, nech to tak. Jen ho prostě chválil a nehrálo to v jeho odchodu roli :grin: Ty šoupej nohama protože oni maj svou bublinu, běda kdo jim v té bublině čeří vody :slightly_smiling_face:

1 Like

Se jim v té bublině musí vařit voda z té jejich agresivity :smiley:

S nim sa nedohadas teraz :neutral_face: troll bol prave nakrmeny :blush:

2 Likes

Ani to nemám v pláne :smiley:

Tu sám @don.pindulanda mu proste povie, že to myslel ako jediný dôvod, že je to blbosť, čo sa aj potvrdilo ale on ta tu bude presviedčať.

A potom tu bude písať nejaké slohovky, že on chce tu diskusiu a o rozklade fóra :smiley: čo keď tam napíšem že “za mňa” tak ešte ta tu bude hentá dvojica páliť za to potom.

4 Likes

no tak samozřejmě, že je blbost, co si psal celou dobu, ale to tu víme všichni :slight_smile:

Je dobře že Adrian z RedBullu neodešel, a už vůbec ne i kvůli těm Hornerovým kecům :smile:

Přesně, v jednotě je síla a ukázali zlejm médiím, že je v týmu haromonie :smiley:

@HellHogr dneska si ale zacal provokovat ty, uvedomujes si to?

haha

good-one-jim-carey

1 Like

Já? nikdy :slight_smile:

Dneska je jaké roční období? :grin:

3 Likes