Uhadni trat ukaz sa
Noa?
Newey neodejde. Odešel.
Nebylo to kvůli Hornerovi. Marko řekne, že z části bylo.
Ferrari dělá vše dle pravidel. Data na trati se z 99% shodují těm ze simulátoru. Jak se to může shodovat, když na filmovacím dní nesmíš sbírat žádná performance data? Pouze základní na chod auta.
Jsi jen troll a hater.
Takže odišiel iba kvôli Wachému alebo nie?
Hroznej trapas od tebe jak jsem psal, jeden z důvodů, co Adrianovi pomohl k odchodu, hlavně, že si se musel hádat a snažil se shazivat na angličtinu. Buď se omluv nebo, jak si sám psal “drž hubu”
Napísal si, že odišiel lebo ho Horner nepochválil a kvôli kauze Horner. Takže 50% viny má Horner hej?
To povedal Marko? že 50% viny majú Hornerove vyjadrenia v Decembri?
Ty mi možeš akurát tak oblízať veniec a nie vravieť čo si ja robiť budem a nebudem
Jsem chtěl napsat Sonoma racwqy, ale to není
Chápu, že se ti to líbí, když to tu praktikuješ s dalšíma, ale tohle není nic pro mě.
Alespoň sis odpověděl na to, že tvoje tupý komenty typu: máte držet hubu sem už nemáš dávat.
Ne, psal jsem, že to byl jeden z důvodů. Ale ty jsi slizkej had, co se jen kroutí. Nemáš žadnou kredibilitu, jsi jen hater.
To je ale smůla, 7 měsíců čekali, nic se prý nedělo, tak shazování a naplekování bylo prý ok. O to víc teď blbě vypadají, co hůř, už ani ta špetka sebereflexe nezbyla
Vallelunga
Psal si, že odišiel kvoli Hornerovi a kvoli tomu že ho v decembri nepochválil
Vyslovene si to hodil na tieto dve veci takže mi to u krútení možeš vieš čo ty kredibilita.
Tu to máš:
A celá ta reakcia je vytrhnutá z kontextu ale tak to ty robíš pravidelne rád. Lebo je to reakcia na @don.pindulanda ktorý presne písal, že odchod Neweyho IBA KVOLI komentáru od Hornera je blbosť. Však aj je. Jediné v čom som sa mýlil, je, že sa to evidetne Adriana dotklo.
Nuž, tak nevidím do hlavy jak ty všade bol, všetko videl
Doplním si knowledge, děkuji
Knowledge. Doplň si i angličtinu, hapo ti to říkal dobře.
Tyhle tvoje křeče jsou stejný, jak když posolíš maso čerstvě zabiteho kapra. Cuká se to, ale to je všechno.
Však to tam mám
Dobre knowladge
Dik, napostuj si to ešte 10x a prečítaj si poslednú vetu.
Možno potom pochopíš knowladge
Tebe číst, to je jako číst prohlášení Fica o Ukrajině.
No a mame to jediny a priamy dovod neweho odchodu