Na Neweyho odchode sa podieľali aj Hornerove vyjadrenia, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Uhadni trat ukaz sa

Noa?
Newey neodejde. Odešel.
Nebylo to kvůli Hornerovi. Marko řekne, že z části bylo.
Ferrari dělá vše dle pravidel. Data na trati se z 99% shodují těm ze simulátoru. Jak se to může shodovat, když na filmovacím dní nesmíš sbírat žádná performance data? Pouze základní na chod auta.
Jsi jen troll a hater. :lying_face:

1 Like

1 Like

Takže odišiel iba kvôli Wachému alebo nie?

Hroznej trapas od tebe :grinning: jak jsem psal, jeden z důvodů, co Adrianovi pomohl k odchodu, hlavně, že si se musel hádat a snažil se shazivat na angličtinu. Buď se omluv nebo, jak si sám psal “drž hubu” :slightly_smiling_face:

1 Like

Napísal si, že odišiel lebo ho Horner nepochválil a kvôli kauze Horner. Takže 50% viny má Horner hej?

To povedal Marko? že 50% viny majú Hornerove vyjadrenia v Decembri?

Ty mi možeš akurát tak oblízať veniec a nie vravieť čo si ja robiť budem a nebudem :smiley:

1 Like

Jsem chtěl napsat Sonoma racwqy, ale to není

Chápu, že se ti to líbí, když to tu praktikuješ s dalšíma, ale tohle není nic pro mě.
Alespoň sis odpověděl na to, že tvoje tupý komenty typu: máte držet hubu sem už nemáš dávat.

Ne, psal jsem, že to byl jeden z důvodů. Ale ty jsi slizkej had, co se jen kroutí. Nemáš žadnou kredibilitu, jsi jen hater.

1 Like

To je ale smůla, 7 měsíců čekali, nic se prý nedělo, tak shazování a naplekování bylo prý ok. O to víc teď blbě vypadají, co hůř, už ani ta špetka sebereflexe nezbyla :grinning:

1 Like

Vallelunga​

1 Like

Psal si, že odišiel kvoli Hornerovi a kvoli tomu že ho v decembri nepochválil :smiley:
Vyslovene si to hodil na tieto dve veci takže mi to u krútení možeš vieš čo :smiley: ty kredibilita.

Tu to máš:

A celá ta reakcia je vytrhnutá z kontextu ale tak to ty robíš pravidelne rád. Lebo je to reakcia na @don.pindulanda ktorý presne písal, že odchod Neweyho IBA KVOLI komentáru od Hornera je blbosť. Však aj je. Jediné v čom som sa mýlil, je, že sa to evidetne Adriana dotklo.

Nuž, tak nevidím do hlavy jak ty všade bol, všetko videl :smiley:

2 Likes

Doplním si knowledge, děkuji

1 Like

Knowledge. Doplň si i angličtinu, hapo ti to říkal dobře.

4 Likes

Tyhle tvoje křeče jsou stejný, jak když posolíš maso čerstvě zabiteho kapra. Cuká se to, ale to je všechno.

1 Like

Však to tam mám :roll_eyes:

Dobre knowladge

Dik, napostuj si to ešte 10x a prečítaj si poslednú vetu.

Možno potom pochopíš knowladge

2 Likes

Tebe číst, to je jako číst prohlášení Fica o Ukrajině.

No a mame to :joy: jediny a priamy dovod neweho odchodu :joy: