Musíme zabudnúť na to, ako sme celý život jazdili, hovorí o nových autách Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Vráti sa Formula 1 ešte k jazde na plný plyn bez nutnosti uberať plyn v nájazde do zákrut? Šport má ambíciu vrátiť jazdu na plný plyn aspoň do kvalifikácií, zatiaľ čo s divadlom v pretekoch sú podľa medializovaných informácií všetci šéfovia tímov spokojní. Na pozadí diskusií na najvyššej úrovni pokračujú sťažnosti viacerých pilotov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230261/musime-zabudnut-na-to-ako-sme-cely-zivot-jazdili-hovori-o-novych-autach-norris

Tak v prvom rade sa musia postavit na start a aj odstartovat .

Z Landa sa stava jeden z najvacsich kritikov novych pravidiel.

2 lajkov

a ako nahodou je jednym z tych co nesedia v najlepsom alebo aspon v druhom najlepsom aute :slight_smile:

v f1 prebieha vzdy paralelny sampionat najvacsieho placka a vzdy je to zhodou okolnosti ten co si pred sezonou/zmenou pravidiel myslel, ze on bude ten co bude vyhravat, ale jeho tim odviedol mizernu robotu a nevyhrava tak sa prihlasil aspon do sampionatu najvacsi placko :slight_smile: kde spravidla takyto bojuju o vitazstva :slight_smile:

ak by sedel v mercedese alebo aspon vo ferrari tak by bol ticho a to plati na vsetkych tohtosezonnych plackov

Paklize ma nekdo chut koukat na auta bez baterek a Maxe zaroven v “Zelenem pekle “ online .

Akorat odstartovano ..

1 lajk

inak ja som si myslel, ze v kvalifikacii ide o to dosiahnut najrychlejsi cas a nie jazdit plyn, brzda, plyn, brzda

alebo co taka era fukanych difuzorov? vtedy ked zacal ustrelovat zadok tak riesenim nebolo ubrat plyn, ale prave naopak pridat plyn aby vyfukove plyny vytvorili vyssi pritlak. tiez sa neda povedat, ze toto bolo instinktivne chovanie, lebo proste nebolo a bolo to specialne pre dane auta, ak by pridal plyn ustrelovani zadku v aute bez fukaneho difuzora tak dostane hodiny, s fukanym difuzorom naopak dostal auto pod kontrolu pridanim plynu

emil stratil vedenie v prvom kole

Ano .. a od te dobe to je absolutni “cinema” …!” Ohromne se bavim !!

Ma miniaturni ztratu 0,7sec a pokazde kdyz predjizdi pomalejsi auta tak si rikam, ze to jsou blazni, ze se tam vubec vejdou .. takhle jak Max nahani Ch. Haase je daleko zabavnejsi

Kvůli Maxovi zběžně koukám, ale pro mě to náhrada za F1 není, nemůžu si pomoct. Ale každému se líbí něco jiného :slightly_smiling_face: .

Souhlas .. ale musim uznat, ze dnes to je bomba .. super vyrovnane.. kolo na kolo a ten zvuk :heart_eyes:

V 4 - hodinových pretekoch to nič neznamená. Škoda ale, že závod neuvidím celý, pretože krátko po tretej sa začína 12 hodinovka v Sebringu. A to je čistý, drsný a nekompromisný racing oproti tej tohtoročnej nablýskanej, naaranžovanej biede v F1.

1 lajk

Ale tak jo, když myslíš… :smile: .

1 lajk

Tak co je, dostane se dopředu nebo ne? Když už to před chvílí málem narval do toho žlutého o kolo zpátky!

Já tomu nerozumím, oni jedou, pak tam je vedle nich Ford Mondeo, které jede krokem.
Furt tam hučí helikoptéra.

A ani nevím, jestli to jsou ti nejlepší nebo to jsou nějací amatéři, kteří si platí startovné…
To je fan beginner unfriendly sport.

Já tomu taky nerozumím, ale teď mi jely reklamy a vedle píšou, že někdo vypadl a Max je vepředu, tak asi dobrý!

Jestli tohle má být zábava a pravé závodění, a F1 je nudná srač.ka, tak mamma mia s tíhle světem.

Tak pro příznivce Mario Kart či Tikťokáky to není no, však je to zdarma na youtube, co by jsi chtěl.

1 lajk

Prosím Tě…. Však ať se každý kouká na co chce, problém je něco sledovat a zdůrazňovat, že je to hrůza a dotyčného to nebaví. To bylo ale trochu v F1 vždycky, “vždyť tam jenom jezdí dokola!” :smile: . Taky mě to v některých letech nebavilo, tak jsem o tom nemluvila a prostě jsem měla jinou zábavu…

6 lajky

Staci poslouchat komentare .. a mozna si predtim precist neco o pravidlech a bude to fajn .. Je to asi stejne jako kdyz clovek poprve pusti F1 a oni tam melou o pitstopech, DRS, penatly.. atd …

Kazdemu se libi neco .. ale kritizovat neco cemu nerozumim … no to dokaze asi kazdy :slightly_smiling_face:

EDIT : Christopher Haase je jedním z nejzkušenějších a nejrespektovanějších GT jezdců současnosti.. takze asi zadni amateri

1 lajk