Jo, ale teď to dal hezky, to zase jo!
Taky nikoho neodsuzuju, že na to kouká.
Ale měsíc se tady jede 4x denně narativ, že je F1 nuda, tak jsem myslel, že tohle je velkolepá zábava.
Třeba se to těm lidem zalíbí a F1 přestanou sledovat, to je možné
.
.. jj pred tim pitem to dal hezky .. ale musim se smat s tim “klidkem” behem pittu ..kdyz to porovnam s F1 haha
Aha, teď jede jinej pilot.
Viděl jsi to? To bylo něco co
![]()
Tak sledovať 50 minut Maxa ako naháňa to audi v tesnom zavese a potom ho nádherné predbehne v súboji kolo na kolo mi dalo viac ako sledovať 34 krat vzájomne predbiehanie Ferrari v Cine
No vidíš, tak nemusíš koukat na F1, ale na GTčka i když tam nebude Max ne?
jj .. krasa.. musim, ale i uprimne uznat, ze na efektu hodne pridava ta trat .. ty kovove mantinely, klonene zatacky .. zatacky v “lese” .. super trat pro divaka
Neviděl. Dávno jsem to vypnul. Je to nepřehledný a nebaví mě to.
V prípade Činy a Ferrari nešlo o predbiehanie, ale obiehanie. Predbehnutie sme videli teraz na konci prvého stintu, keď to tam Max pustil. V F1 túto sezónu vidíme len obiehanie, ktoré závisí od stavu batérie.
No mějte se tu krásně, myslím, že stačilo. Řekněme určité zpestření po obědě, ale nevyměním, nemůžu si pomoct
. To, že někdo začal říkal “objíždění” místo “předjíždění” mi nestačí
.
Vďaka za opravu mas pravdu obiehanie ako na diaľnici.
v f1 by jednemu z nich dosla baterka uprostred rovinky a bolo by po suboji ![]()
Je to tak. Nevypadá to, že by si jezdci Mercedesu a Ferrari stěžovali.
Naopak třeba Leclercovi se to líbí.
lebo to je tak, ze komu sa dari v oficialnom sampionate f1, tomu sa nedari v sampionate plackov a naopak, sampionat plackov vyhravaju ti co si myslia, ze oni maju bohom dane pravo vyhravat v f1 a niekto ich o to pravo v danu sezonu neopravnene obral ![]()
Pointa je asi taka, ze to je zabava hlavne pre tych co sedia za volantom.
Spíš to vypadá jako paralela s Alonsem.
V F1 to stojí za prd, takže ostatní série jsou ty nejlepší, největší, nejhodnotnější.
Kruh se uzavřel.
Mna to nahodou bavi, len nemozem cely den sledovat jedny preteky, to by som nemohol mat deti ani ziadne ine konicky
ja si myslim ze to F1 doladi a bude to opat predbiehanie a nie obiehanie
ale je pravda ze to bolo niekedy komicke ako som sa tesil ze Leclerc s Russelom pojse do zakruty na brzdy, a ti dvaja namiesto toho dobijali a doplachtili k zakrute… alebo ako sa Hamilton s Leclercom ponukali kto bude prvy na ciare… ale myslim si ze to sa vychyta, ten vyvoj bude teraz výrazný, plus sa upravia detaily v pravidlách a vsetci budú spokojní ![]()
Hezky si ten okruh postavil