Musím konať v najlepšom záujme Mercedesu, hovorí Wolff aj na margo Sainzovho trestu | Magazín F1 - F1online.sk

okej cize tebe by sa pacilo, keby si nepodaval v praci vykon, aky mas, a tvoj sef by sa o tebe do medii a na socialne siete vyjadroval, ze nepodavas adekvatny vykon lebo si navrhol a vyrobil shitbox? :smiley: mne by sa to nepacilo ani coulem

su mi ukradnute ako wolffove :smiley:

Nikdo nemůže od týmů očekávat že podpoří přímého soupeře, v tomhle je chování Wolfa okej (i když ty kecy okolo jsou mimo).

Spíš jde o to vytvořit nějaké pravidlo jak toto kompenzovat, protože tohle je fakt nesmysl aby tohle odnesly postižené týmy. Reálně tohle rozhodlo o druhém místě v PK!

Další věc je že někteří se profilují jako Mirci Dušíni, ale když jde o soupeře, tak to se najednou má jet podle pravidel, že jo @PUFF :stuck_out_tongue:

6 Likes

Moc to nevypadá, že by ti to bylo ukradnuty :stuck_out_tongue:

Kdyby jmenoval mě nebo celý tým? Jakože já bych s tím problém neměl, neodvadim práci, tak přijde kritika, samozřejmě by se to mělo komunikovat v rámci tymu nejdřív a pak až ven

Podle pravidel se ma jet vždy, nevím, proč sem chceš tahat Masiho :stuck_out_tongue:

Nevím v čem teď myslíš…
Nějaky příklad?

no pokial beries veci prilis vazne, tak to ti tak nepride no :smiley: mozem sa negativne vyjadrit na niekoho adresu bez toho aby som mal v sebe zlc a hnev :smiley:

wolff je zodpovedny za mercedes, a tym, ze do medii a na socky posiela taketo spravy, tak to nerobi dobre meno nakoniec akurat tak jemu

A tohle bys měl tesat do Jose, temnyho a raptora, jinak se nic nezmění :grinning:

Já prostě neholduju metodě cukr - cukr. Nepodavas výkony? To je zlý, ale tak třeba se to zlepší, hlavně nebýt kriticky

znova, takato kritika ma byt interna a nie posty na instagram Prepacte fanusikovia zlyhali sme dva roky po sebe

preco by som to robil? :smiley: to by si mal ty vysvetlovat ked mate medzi sebou zlu krv

Jsem věděl, že to napíšeš, si to u kamarádů nechceš rozhazet, tak ty moudra budeš psát jen mě :grinning:

dnes ti na to neskocim, svoj ranny rant na wolffa som si uz vycerpal :smiley:

A nebo je to úplně obyčejný vzkaz akcionářům od upadajícího manažera , kterému vyprchalo kouzlo, že nerezignoval a dělá co může…

2 Likes

Tady není na co skákat, ses provařil hned :stuck_out_tongue:

Zase to děláš moc okatě, i s tou demagogii, že Wolff je jen šéf týmu :grinning:

hele chces po mne aby som tu nemoralizoval, a ked to prestanem robit tak to zase mam robit :smiley: hovor mi viac o konzistentnosti prosim :smiley: plus to vase obranovanie mercu je do oci bijuci alibizmus kvoli pomyselnemu a mozno aj realnemu kamaratstvu, just sayin :smiley:

Vždyť je jen šéf týmu.

Ne není, Tripere, Tripere