okej cize tebe by sa pacilo, keby si nepodaval v praci vykon, aky mas, a tvoj sef by sa o tebe do medii a na socialne siete vyjadroval, ze nepodavas adekvatny vykon lebo si navrhol a vyrobil shitbox? mne by sa to nepacilo ani coulem
su mi ukradnute ako wolffove
Nikdo nemůže od týmů očekávat že podpoří přímého soupeře, v tomhle je chování Wolfa okej (i když ty kecy okolo jsou mimo).
Spíš jde o to vytvořit nějaké pravidlo jak toto kompenzovat, protože tohle je fakt nesmysl aby tohle odnesly postižené týmy. Reálně tohle rozhodlo o druhém místě v PK!
Další věc je že někteří se profilují jako Mirci Dušíni, ale když jde o soupeře, tak to se najednou má jet podle pravidel, že jo @PUFF
Moc to nevypadá, že by ti to bylo ukradnuty
Kdyby jmenoval mě nebo celý tým? Jakože já bych s tím problém neměl, neodvadim práci, tak přijde kritika, samozřejmě by se to mělo komunikovat v rámci tymu nejdřív a pak až ven
Podle pravidel se ma jet vždy, nevím, proč sem chceš tahat Masiho
Nevím v čem teď myslíš…
Nějaky příklad?
no pokial beries veci prilis vazne, tak to ti tak nepride no mozem sa negativne vyjadrit na niekoho adresu bez toho aby som mal v sebe zlc a hnev
wolff je zodpovedny za mercedes, a tym, ze do medii a na socky posiela taketo spravy, tak to nerobi dobre meno nakoniec akurat tak jemu
A tohle bys měl tesat do Jose, temnyho a raptora, jinak se nic nezmění
Já prostě neholduju metodě cukr - cukr. Nepodavas výkony? To je zlý, ale tak třeba se to zlepší, hlavně nebýt kriticky
znova, takato kritika ma byt interna a nie posty na instagram Prepacte fanusikovia zlyhali sme dva roky po sebe
preco by som to robil? to by si mal ty vysvetlovat ked mate medzi sebou zlu krv
Jsem věděl, že to napíšeš, si to u kamarádů nechceš rozhazet, tak ty moudra budeš psát jen mě
dnes ti na to neskocim, svoj ranny rant na wolffa som si uz vycerpal
A nebo je to úplně obyčejný vzkaz akcionářům od upadajícího manažera , kterému vyprchalo kouzlo, že nerezignoval a dělá co může…
Tady není na co skákat, ses provařil hned
Zase to děláš moc okatě, i s tou demagogii, že Wolff je jen šéf týmu
hele chces po mne aby som tu nemoralizoval, a ked to prestanem robit tak to zase mam robit hovor mi viac o konzistentnosti prosim plus to vase obranovanie mercu je do oci bijuci alibizmus kvoli pomyselnemu a mozno aj realnemu kamaratstvu, just sayin
Vždyť je jen šéf týmu.
Ne není, Tripere, Tripere