Musím konať v najlepšom záujme Mercedesu, hovorí Wolff aj na margo Sainzovho trestu | Magazín F1 - F1online.sk

Cosi, smiesne by mi to prislo keby to povedal ktokolvek lenze nikto iny taku emotivnu hru na zamestnancov hrat nebude :grinning:

Edit: pozri mne je jasne ze ani iny team co namiesto mercedesu by k tomu nepristupil, satisfakcia bola ze sainz skoncil vtedy pred oboma aj ked druhe miesto nakoniec prehrali

No nebude, když Merc vykazuje 2500 a RB 59 :grinning:

1 Like

To s tymi zamestnancami ani nemalo vyjst z neho proste :grinning: alibizmus a rola obete jak vysita presne ako mame u mercu radi :grinning:

1 Like

Ty jsi strašně zaujatej proti Mercedesu :grinning:

1 Like

Nemam rad wolffove omacky to je cele :grinning:

1 Like

Wolff je nejaký temný v poslednej dobe, akoby vnútorne vyhasínal.

4 Likes

Ale nedělej si tu alibismus :stuck_out_tongue:

1 Like

hele mozes sa snazit ako chces, prekrucat a neviem co, ale moj pohlad na wolffa to nezmeni, nemam ho rad roky a neviem si predstavit, co by sa muselo stat, aby som ho zacal mat rad :smiley: som myslel, ze to o mne vies, ze mam antipatie k nemu ale vzdycky si prekvapeny :smiley:

Tak to víš. Wolff se stará o zaměstnance i proto, že tam je konkurence.
U Ferrari jim to je jedno a proto už léta skuhrají, že tam nikdo nechce. :stuck_out_tongue: :smiley:

Nejsem překvapený, překvapený jsem, když tu pak děláš, že je to jen o Wolffovi :stuck_out_tongue:

no k ostatnym principalom nemam take antipatie takze je to u mna len o nom :smiley:

@puff jo pekne sa stara, jak polroka striela vyjadrenia jake naprd auto spravili a ze je to strasne, a potom pride do tovarne a podava ruky tym inzinierom a usmieva sa, presne takto si to predstavujem :smiley: bonus je ospravedlnenie fanusikom na sockach jak zlyhali, skvela psychicka podpora pre team

mozete mi tu dat x prikladov jak to ine teamy tiez maju podobne alebo nemaju, mne to je jedno, hovorim dopredu :smiley:

Tak co je lepší, vybojovat s týmem 2 místo v PK a být k sobě kritický nebo hlásat každý rok, že titul bude náš a každý rok je to dokola? :grinning:

ani jedno neni okej :smiley: najviac okej neni psychicky podkopavat zamestnancov ked pred celym svetom prehlasujes, ze ste zlyhali

Cokoliv, co tě dělá šťastným. :slight_smile:

Tohle je podkopavani zaměstnanců? Ty lidi tam nedělají, aby se jen tak vozili na závody F1, jestli chtějí být nejlepší musí k sobě být kritický, to matlani medu kolem huby ala Ferrari vede k tomu, že od 08 bojovali o titul reálně jen 2x (beru do posledního závodu) a to je hodně špatná vizitka

hele mne nerobi dobre to, ze sa mercu nedari, je mi to jedno

na vyjadreniach wolffa sa len bavim lebo mi pridu smiesne :smiley: tak jak to mate vy s Hornerom alebo s Markom atd :smiley: aj ked tam neviem aka je pohnutka, priznam sa

take veci maju ostat za dverami fabriky a officu

Možná, když jsi v F2, ne v F1 :grinning:

Tobě prohlášení Helmuta přijdou v pohodě? Ok :grinning:

On je psychopat. To vidis i tady na tom malym vzorku lidi, ktery fandi mercedesu. To jsou taky psychopati. Slabsi kusy holt snadneji podlehnou.