MS v hokeji 2026

Zkušeně, Červus fotbalově školil. :clap:

2 lajkov

Velmi těžký a vyrovnaný zápas, díky za něj :handshake:

2 lajkov

Dobry zapas, se Svedskem se mi to libilo vic.

Musim napsat ze mlade SK muzstvo ma velmi dobrou uroven, hraci jsou v hlavach lepe nastaveni, nevzdavaji se po golu, neztraci hlavu, dokazou se zvednout a dale bojovat, krome K. Pospisila, ten ma v sobe esenci muzstva predesle generace, dokonale by se tam hodil.

Kazdou chvili vyvolavali rvacky, to by si nemeli dovolovat k nekolikanasobnym mistrum sveta.

Hups…Je potřeba přiznat, že ten poslední zápas se nepovedl… :melting_face: :face_with_peeking_eye:

1 lajk

Poslední zápas bude ve čtvrtek.

Trocha humoru

Předtím jsme měli štěstí, teď už ani to nepomohlo.

1 lajk

Ale víš jak se to v hokeji říká.. není důležité kolik toho prohraješ, ale musíš vyhrát poslední zápas sezóny. :smiley:

1 lajk

Ale prd štěstí, předtím jsme něco hráli. Tady jsme nastoupili naprosto nepřipravení, všichni tam čekali, že to udělá ten druhej a vzali se tam hráči včetně golmana, kterej bude hrát pod Rulíkem v lize, ne pro výkony

1 lajk

Nevím no, mně se nelibí jak hrajeme. Nechapu proč teď Rulík navíc měnil brankáře a prohazoval lajny. Tenhle zapas byl důležitý abychom se vyhnuli Švýcarsku a Finům…

1 lajk

Věděl jsi, že všichni nejlepší tenisté vyhrají statisticky pouze 54% výměn?
V podstatě každý druhý míček prohrajou, ale přesto jsou nejlepší na světě.

Djokovič, Federer, Sïnner, Nadal, Alcaraz.. Všichni okolo 54%.

Neboj se neúspěchu, protože mezi úspěchem a neúspěchem je velmi tenká hranice.
Když uvidíš holku, tak ji pozvi na rande. Není čas čekat.

2 lajkov

Střídání brankařů dávalo smysl na začátku MS, teď ne. Obzvlášť, když Pavlát chytá jako Puff - ten chytne max rýmu. Ale tady je furt mentalita brát jména, protože zásluhy, viz Červenka - je mu 40, odehrál celou sezonu s play off, hrál na olympiadě, logicky už prostě nemá sílu, ale furt se tam bdue cpát a furt v první lajně. Pak tam máme mladý borce jako je Bluml nebo Chmelař a ty zase trčí ve 4 lajně, tak jak chceme hrát rychlej hokej?

1 lajk

Jo je to možný. V ruletě stačí ta jedna zelená nula, která změní 50/50 a kasína rejžujou - stačí málo no. :head_shaking_horizontally:

1 lajk

1 a 2 mohl chytit. Zejména ten 2. Ta přihrávka se dala čekat. Takový brankář s tím musí počítat. Úplně tu situaci zaspal a ten přesun byl asi jako já nyní.
3 a 4 neměl šanci.

Nejlepšího brankáře extraligy Frodla necháš doma, a vezmeš si brankáře, který vyhořel ve Finsku. Btw. Pavlát jde do Kladna, a světe div se, Rulík taky. :slight_smile:

1 lajk

Zahrál bych si tenis… :thinking:

1 lajk

Já byl teďka poprvé ve čtvrtek. Prohrál jsem 7-6 a 6-4. :smiley:

1 lajk

Norsko ma skvely tym, zapas jsem nesledoval, ale co jsem zpetne videl, nasi hrali jako se Slovenskem, chtelo by se to hodit do modu ze zapasu se Svedskem.

Taky je mozne ze hraci sli ve volnu mezi zapasy na internet, pak bych se nedivil ze chytli depku, protoze to co opet predvadi ti kreteni ve studiu, taky bych se na to vybodl. Vsichni kolem hrajou skvele, jen ti nasi jsou babraci, to jo.

Utahaný, bez energie, bez šťávy, bez defenzívy, prohráváme osobní souboje, se Slováky jsme sice vyhráli, ale přehráli nás, přebruslili a hlavně v soubojích, mnohem důraznější.

Nepřebruslíme ani jeden tým, v naší skupině jsme snad nejhorší v aktivitě a bruslení. Myslel jsem si, že to co bylo se Slovinskem, že to bylo nejhorší, pak přijde Itálie, Slovensko se štěstím výhra a teď Norsko. Norům obrovský kredit, ten tým jak je sestavený, mladý tým, druhý nejmladší po Slovácích a není to náhoda, jak dobře ti Norové hrají. Každopádně, Norové hrají U20 divizi 1. (úroveň níž, než my) a stejně ty mladé tam naházejí a dají jim prostor. My máme za poslední 4 roky, 4 medaile (2x stříbro, 2x bronz), úplně jiný level jak Norsko… a máme tam Chmelaře, Galvase, Alschera, Ticháčeka a Cibulka je na tribuně

Jde strašně vidět jak našemu týmu vůbec nesedí bruslení, když nás napadají a fyzicky dohrávají. Naše pětky vůbec nemají žádnou chemii, nelepí nám to. Hra obránců, slotová hra, chodit do toho nízkého boxu, v momentě kdy nás Norové přestřílejí, dohrávají a jsou fyzicky aktivnější, tak to nejde komentovat. Nechápu co tam dělá Pavlát, Galvas který má střelu, nebojí se tvořit, tak je zabitý na sedmém bekovi. Hájek neviditelný, Hronek - je na něj obrovský tlak a dělá hodně chyb. Flek ve druhé lajně, úlet. Kubalík střelec, kterému nedá Rulík nikoho do formace aby mu to nahrál. Tomášek absolutně mimo, Blümel zabitý ve 3,4 lajně i s Melovským. Nemáme prostě chemii v těch formacích, tak jak jsou složené, tak si ti hráči nerozumějí.

Moc dobře víme, že ten kádr musí projít obměnou a kdy jindy to udělat, než v roce kdy se hraje olympiáda a MS je druhořadý turnaj. Kdyby jsme ty hráče neměli (a že jich je) ale my, ty mladé hráče máme a velice kvalitní (Nestrašil, Sikora, Čihař, Benákm Fibigr, Mrtka oba Jiříčci) a stejně jim nedáme prostor. Nehledě na to, kdyby jsme jim dali prostor na tom MS se ukázat, jejich šance se potom prosadit do NHL je mnohem vyšší. Neříkám, že to má být složené celé z mlaďasů, ale když vidíš ten hokej co hrajeme, tak je to prostě smutné

1 lajk

No tak my ideme domov. Na postup do štvrťfinále nám dnes chýbal ten 1 stratený bod so Slovincami. Držím palce Čechom v ďalších zápasoch.

1 lajk