MS v hokeji 2026

Tak MS by měl být souboj nejlepších. Nechápu, proč se to rozšiřuje.
Rozšiřuje se fotbalové ms, hokejové. O ničem.
Vůbec si nevážíme hráčů, kteří mají za sebou náročné sezóny.
Evropští odehrají 60-70 zápasů a NHL ke 100. Fotbalisti okolo 50.

K čemu to je? Že hraje USA-Maďarsko? Nebo ve fotbal Německo-Curacao? A další věc, že se ten hokej hraje každý rok. Ten fotbal má aspoň prestiž, že to je jednou za 4 roky.
Ať udělají hokej jednou za 4 roky pro 16 týmů a jsem s tím v míru.

Starý systém každý s každým se mi zdál mnohem férovější než současná ruská ruleta.

Dneska vecer uvidime kanonadu, Svedove pali z prvni, vyzva pro brankare

Co ten pruhovany moula, obral nas o goool :right_facing_fist:

Od toho máš světový pohár

Porazili ste Švédov. :+1: Gratulujem.

2 lajkov

Velmi zvlastni zapas, dlouho jsem nechapal ten nastup, pak nas zastavila vylouceni, hrali dobry hokej.

10 je málo účastníkov. Prišli by o veľa divákov, a tým pádom aj veľké peniaze.

16 je fajn v súčasnosti, keď už aj mid-rank mužstvá vedia občas prekvapiť proti tým top a zase low-rank vedia poraziť mid.

Ale starý formát 4 skupiny po 4 tímy, následne skupiny E a F, a tak ďalej, by bol atraktívnejší a hlavne každý zápas by bol dôležitejší.

Tam by taká prehra so Slovincami mohla stáť postup.

S futbalom súhlasím, tam je tých mužstiev priveľa. Ale zase na druhú stranu futbalové MS nie sú každý rok.

2 lajkov

Já mám rád kvalitu před kvantitou.
Samozřejmě, že se rozšiřuje jen kvůli. $$

Lepší sousto kaviáru než kýbl hoven.

2 lajkov

Tak co Slovaci jeste se nam smejete, vcera jste to meli se Slovinskem o fous

crossed_fingers

To by tam potom patrilo max 8 tímov, ale biznisovo to nemá zmysel, hoci chápem, že zápas Maďarsko - V. Británia včera asi nikoho nezaujímal, okrem Maďarov a Britov.

myslim, ze to nezaujimalo nikoho vratane Madarov a Britov. Hokej je v UK fakt okrajovy sport. Asi ako baseball u nas.

Nie je to síce masovo populárny šport, ale najmä v UK dosť rastie v posledných rokoch, pričom podľa dostupných zdrojov je priemerná návštevnosť ich ligy 3800 divákov na zápas. To nebude až tak vzdialené od našej ligy.

Porovnanie s baseballom, ktorý prakticky u nás neexistuje, je teda úplne mimo.

Skôr by som to prirovnal k nášmu basketbalu / hádzanej / volejbalu, aj to je asi na tom UK hokej, čo sa týka diváckeho záujmu, lepšie.

Hokejová repre UK teda podľa mňa má svoju fanúšikovskú základňu.

1 lajk

Netušíte kdy naši budou hrát s Pobřežím Slonoviny? Rád bych naše aspoň jednou viděl vyhrát zápas.

Sobota 16:20 myslím.

Raději jsem se šel pokochat rybičkami.

1 lajk

Ve kterém roce?

23.5.2026 16:20 s Pobřežím slonoviny.

To už budou naši doma.

Kočka myš.

1 lajk