tento mec ma ostrie na oboch stranach. bola jedna strana, ktora chcela aj slobodu, aj solidaritu a vobec im to nevyslo.
V článku sa píše, že je exekúcia z EÚ. Či si to Fico vymyslel?
Neviem čo Fico tára, ale ja nikde netvrdím, že niečo ukradla. Len tvrdím, že je to rovnaká “zlodejina” ako robí Smer a keby toto spravil Smer, tak je z toho obrovská kauza.
Tak ako Eštok nakúpil počítače pre policajtov za 5k kus, tak ako Oskar zložil novú verziu hymny za 50k, tak Šimečkova mater cicia státisíce zo štátu a únie už roky.
Netvrdím, že je to trestný čin. Len tvrdím, že je to čistá smeráčina a dvojaký meter z tvojej strany.
Trošku si pomiešal hrušky s jablkami. Exekúcia je jedna vec a to, že vyciciava rôzne zbytočné dotácie je vec druhá. Obidva sú fakty.
opat v tom mas hokej.
Takáto strana bohužiaľ už na Slovensku nie je. Odchodom Sulíka umrela aj SaSka ako pravica.
sulik nebol ziaden praviciar ale neoliberal. nie kazdy uspesny podnikatel moze byt uspesny ekonom a uz vobec nie uspesny politik.
Vidím, že si vo vecnej diskusii kapituloval a už ideš len prázdne frázy.
vecna diskusia dopadla tak, ze som ti dal link kde je ta slavna “kauza” detaile rozobrata.
gratulujem. objavil si bol tunel yak k0kot v podobe zorganizovania medzinarednohe podujatia za 113K. Myslim, ze vecna diskuzia je s tvojej strany davno pochovana. radsej preberas predvolebne floskuly smerackej mafie. Mafia ma realny problem, ze v buducich volbach pride o moc tak hovnomety idu na plne gule.
ty im to papkas a este sa olizujes az za usami.
Hovoríme o tom istom? Lebo ten článok píše o 12tich esejách za 162 tisíc a podotýkam, že úplne zbytočných esejách.
Toto bolo za prvé na úrovni novej verzie hymny za 50 tisíc a za druhé to stará Šimečková celé posra.la, a preto je teraz na to jej ozko exekúcia.
Si v pohode aj s tou novou hymnou a nevidíš za tým len vyhodených 50k, ktoré si ministerka akurát tak podelila s Oskarom?
Lebo to je dosť podobný prípad. Nepotrebná blbosť z verejných financií, len aby sa niekto nabalil.
A sme opäť doma. Niekto si dovolí skritizovať okolie PS, keď je to reálna kauza aj na úrovni EÚ, tak je hneď smerák.
Ešte obháj Spišiaka, že on je úplne v pohode a nemá nič s mafiou v Dunajskej Strede, je tak?
clanok hovori o nejakych 113k a bolo to na cele podujatie nie na 12 eseji. 160k to bolo po zaratani poplatokov a urokov nakolko to bolo niekedy 15 rokov dozadu.
co ma spisiak s mafou v Dunajsej strede?
Dal som ti tam screenshot priamo zo stránky tej organizácie a info o tom projekte. Výška grantu 162k.
A ešte jedna dôležitá vetička:
Okrem toho agentúra nemohla overiť, či sa financovanie použilo v súlade s účelom projektu a oprávnenými činnosťami, ako tvrdí sťažovateľ.
Takže odkiaľ máš info, že všetko bolo vydokladované tak ako malo byť a nič sa neukradlo?
Teraz si nie som istý, či si fakt tak neinformovaný alebo až tak naivný?
ja to az tak nesledujem. takze este raz co ma spisiak s mafiou v dunajskej strede?
inak ja som uplne v poho s tym, nech komisii navratia co vzali ked to nepouzili tak ako mali. kiez by si bol taky svedimity ked ide o onakvejsie zlodejiny tych, ktori z tohto chcu politicky profitovat.

co ma spisiak s mafou v Dunajsej strede?
Spisiak pozeral do inej strany ked Sator unikal na passate 4x4
Ja sa tesim, ked aj Bodor vrati vsetky svoje fafokany a Kazimir vilu v Provensalsku.
Spišiak sa zázračne raketovo dostal zo školy až na riaditeľa a následne prezidenta PZ za pár rokov. To bol asi svetový rekord v kariérnom raste, čo sa týka polície. A počas celého fungovania mafie v Dunajskej bol takto:
Ešte aj Megovi sa vyhrážal čurák.
Ale toto sa helmutkovi nehodí do krámu, tak to nepozná, lebo Spišiak je PS-kár. Rovnaký modus operandi ako keď na Honziho vytiahneš fakty, ktoré mu nechutia.

kiez by si bol taky svedimity ked ide o onakvejsie zlodejiny tych, ktori z tohto chcu politicky profitovat.
Ako vieš že nie som? Veď o tom sme sa ani nebavili.

Ja sa tesim, ked aj Bodor vrati vsetky svoje fafokany a Kazimir vilu v Provensalsku.
Ukážkový príklad ačohentizmu.
Keď sa príde na niečo PSkárom, ktorých tak milujete, tak hneď vytiahnuť Smer, o ktorom reč nebola.
A keby ste čítali pozorne a videli by ste cez tú krv čo máte v očiach, tak vidíte v mojich príspekvoch aj kritiku na súčasnú vládu.

tak vidíte v mojich príspekvoch aj kritiku na súčasnú vládu.
tou kritikou myslis vety na styl Nemam rad ani fica, ale… ?
Tým myslím vyciciavanie štátu Eštokom alebo Šimkovičovou.
Keby mal rovnakú kauzu ako stará Šimečková nejaký Ficov člen rodiny, tak máš rovnaký názor ako ja.
Lenže ty si tak jednostranne zaujatý proti Ficovi, že kým niekto nekradne ešte viac, tak ti nevadí, že vôbec kradne. A keď majú kauzy členovia a okolie PS, tak…
Ja kritizujem špinavosti všetkých v politike bez rozdielu, ale chápem, že tebe to nedáva zmysel, lebo ty to berieš ako boj “dobrí proti zlým”.
Bol by si schopný ešte aj Valla obhajovať za jeho cyklopruhy a podvody s financiami mesta, lebo je z tej správnej strany.