Možno už nezískam ďalší titul, hovorí Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Simeckova, ale nie je v politike. dotacie do jej neziskovky plynuli hlavne pocas vlad smeru, takze smeraci by si mali zamiest pred vlastnym prahom. aspon vidis aky v tom maju bordel. Okrem toho zalozit neziskovku a poziadat o dotacie nie je ziadny tunel. Vprvom rade by mal vyvodit zodpovednost u toho, kto viedol prislusne ministerstvo za jeho vlady, ze rozdaval dotacie bez adekvatnych podkladov. Lenze toto nie je jeho agenda. agenda je len ochrana ohrozeneho koryta.
Zmenu treba uz len z dovodu aby sa popretrhahli tieto vazby.

To je taky argument ako to, ze Pelleho sestra nie je v politike alebo ani Bodor nie je v politike. :sweat_smile:

Su to ludia blizky politikom s evidentnou vazbou na tych politikov.

Ale ja netvrdim, ze nieco ukradla pri tych slovenskych dotaciachi. Len tvrdim, ze je to statna pijavica. A samozrejme, ze za pridelovanie mozu vtedy aktualne vladne strany.

V tomto konkretnom pripade europskej dotacie, o ktorom sme sa bavili, to ale nie je tak ako pises. Ona zobrala dotaciu EU a spoliehala sa na to, ze stat jej zadotuje druhou polovicou dalsiu zbytocnu chuyovinu, ktora sluzi len na to, aby sa ona nabalila bez toho, aby realne nieco zmysluplne a produktivne musela robit. Lenze stat na jej prekvapenie nedal, chvalabohu. Takze peniaze z EU mala vratit a nevratila. Navyse nedodavala na cas vystupy, ktore EU pozadovala. A teraz je na nu exekucia kvoli tomu (na jej organizaciu, nie na nu ako na osobu).

Co to je ak nie tunel ( podzrive vytiahnutie penazi odniekial) alebo podvod (mas vratit peniaze a nevratis)? :sweat_smile:

Toto nemas ako obhajit. Esteze to riesi EU a nie Fico, lebo by si to pripisoval tomu, ze Fico ju sikanuje. :joy:

@Jos_Is_Back

Tvl kluci, nemám vůbec čas na nesmysly, ale hecnul jsem se a tu vaší 60tikonverzaci přečetl. Umřu kvůli tomu asi o pár dní dříve…

Abych to shrnul, není na světě moc lepších mist k žití, k osobnímu rozvoji a k rozvíjení vlastní budoucnosti, než tady.
A je jedno jestli Česko, nebo Slovensko, politika na vás nemá absolutně žádný vliv stejně tak, jako vy nemáte absolutně žádný vliv na politiku.

To už snad ty nesmysly o klobásách, nebo alonsových zatáčkách jsou užitečnější.

2 Likes

V podstate suhlasim. :slight_smile:

Akurat by som nepovedal, ze politika nema absolutne ziadny vplyv, ale povedal by som, ze ma uplne minimalny vplyv, bez ohladu na to, kto je vo vlade. Primarny vplyv ma clovek sam. :slight_smile:

1 Like

Jupí , dneska mám splněno.

1 Like

Ved tato diskusia je smiesna. Snazis sa tu varit z vody. V pripade Smeru sa bavime o zlocineckej organizacii, ktora tu za 13 rokov zdemolovala stat a to vo vsetkych oblastiach - skorumpovane sudnictvo, policia sa odovzdala do ruk nitrianskej mafie, to iste aj tajna sluzba. Eurofondy isli do vacku spriaznenych oligarchov, rovnako agrodotacie, danove podvody, rozkradnute zdravotnictvo a do toho si este niekto len tak zo Spaßu zastrelil novinara a jeho priatelku. A to som stale vymenoval len zlomok z tych spin.avosti, ktore sa za vlady Smeru diali a zial stale aj deju. O “drobnostiach”, ze si bez mihnutia oka pocas pandemie navozia penizstov na zhromazdenia a nechaju ich pekne nadychat sa Covidu ani nebudem pisat. O politickej kulture tiez nie.

A teraz do toho prichadzas ty s tvojim uzasnym argumentom, ze PS je rovnako zle, lebo Simeckova mama (ktora nie je poilticka ani verejny cinitel) celi exekucnemu konaniu zo strany EU? Vobec v tom nevidis nepomer? Je to vyslovene trapne. Najma v tom, ze sa pri tom vsetkom este aj tvaris, ako keby si “objavil Ameriku” - hras sa na kritickeho myslitela, jedineho osvietenca, ktory sa kriticky pozera rovnakym metrom na vsetkych. V skutocnosti tu len hadzes ploche krcmove reci na urovni “aj tak su vsetci zlodeji” a sustavne dokazujes, ze nedisponujes schopnostou, rozlisovat a posudzovat veci viac do hlbky. Bol by som rad, keby ludia zmyslajuci ako ty urobili aspon to minimum a ostali pocas volieb doma na ri.ti. A nie, ze na jednej strane su pre nich vsetci rovnako zli, len to potom aj tak hodia nejakym Babisom alebo Ficom alebo nebodaj Uhrikom. Nechajte volby potom pre tych, ktory si uvedomuju, ze aj ked veci nikdy nebudu idealne este vzdy mozu byt ovela lepsie.

4 Likes

Vetsi vliv na spokojenost lidi ma ekonomika, nez samotna politika, tu je nejlepsi ignorovat, hlavne dneska kdy je to tam samy sociopat, kdy se politika tvori v prestavenych detskych pokojich youtuberu, na podzim se musi k volbam, je potreba poradne pozametat, na tom se musime vsichni shodnout a jit provest vzorovou, zodpovednou cistku.

1 Like

V jednom máš pravdu Bobe, ale strašně se mýlíš v tom, že musíme k volbám…

Nemusíme, dokonce to považuji za jedno z nejnesmyslnějších plýtvání časem ever.

Ale protože pálíš hybridem 220m, tak to beru.

1 Like

Letos musime a ty pujdes taky, jinak dostanes ban.

Hybridem 220 jak kdy, vetsinou ne, ono stejne vice zalezi na smeru kam to palis, nez na delce.
Nejvetsi svinstvo je hra z bunkeru, to je to na cem ted makam :golf:

Já se to kdysi učil o dovolené v písku na pláži.
Doporučuji.

Každopádně já nepůjdu určitě, teda jestli budu při smyslech…

Ja? :sweat_smile:

Ved aj pisem o skutku, ktory sa stal a je zdokumentovany a dohladatelny. O skutku, ktory si ty nazval “vymyslom Glucka a Kalinaka”, pritom je to skutok, ktory riesi EU.

1. Odomna chces, aby som vsetko dohladaval, overoval atd. a ty tu postnes svoj zaujaty dojem a nazor, na ktory nemas absolutne ziaden dokaz - teda ze Smer je zlocinecka organizacia.

2. To, ze rozkradli stat nikto nespochybnuje, len ty si si vo svojej hlavicke mylne vytvoril zo mna Smeraka, lebo som si dovolil kritizovat PS. A to nedokazes pochopit, ze moze aj clovek nezaujaty. Pre teba je to bud PS (dobro) alebo Smer (zlo).

3. Predvadzas idealny priklad acohentizmu. Ale necudujem sa ti, kedze nemas ako vycuvat z toho bludu co si napisal, ze tu kauzu simeckovej matere si vymyslel Gluck a Kalinak. Otocenie pozornosti na zlodejiny Smeru je tvoja jedina moznost, ale zrejme si ratal s tym, ze ja si budem Smer zastavat, no mylis sa. :clap:

Presne tak to funguje a fungovalo za Smeru, za Matovica, za Meciara, za Valla na bratislavskej urovni, za Babisa, za Fialu v CR a mozem takto pokracovat. Lenze ty si myslis, ze to robi len Smer. :sweat_smile:

Este aj za to moze Smer, hej? :joy:

Potom za zastrelenie dvoch gayov na Zamockej moze Matovic s Hegerom, je tak? :clown_face:

A na co ich vlastne menujes? Co tym chces dokazat? To, co vsetci vedia, len aby si zmenil temu a odvratil pozornost od toho, ze ti bolo dokazane, ze si napisal blud a este odomna si chcel, aby som ti nieco dokazoval a overoval? :sweat_smile:

Kde som napisal, ze PS je rovnako zle? :joy:

Kamarat, teba opustil zdravy usudok a cez krv v ociach “lebo Fico” alebo lebo som si dovolil objektivne kritizovat PS (a to sa teda nesmie), si tu doslova vymyslas.

PS su rovnaki pokrytci ako Smer, to ano. Ale ci su rovnako zli aj vo vlade alebo trochu menej alebo trochu viac, sme este nezistili, lebo rozhodne nie su tak dobri politici, ked 2x zlyhali vo volbach, pricom este ani nevladli.

Tak uz to nie je Gluckov vymysel? Celi neceli, jak to je?

Cakal som na tuto vetu ako kazdy s inym nazorom ma len krcmove reci. :sweat_smile:

Pritom ty si v tejto diskusii ten, co zadrel toto :point_down: a bol uplne mimo - bez vacsieho rozmyslania a dokladnom vyhodnotenia relevantnych faktov si skratka prebral to, co ti Misko povedal vo videu a co ti napisali v Denniku N. Hoci fakty boli uplne opacne, a teda ze exekucne konanie je a je opravnene.

Krasny priklad demokracie, presne ako cele PS. Kto nevoli nas, ten by nemal volit. Hotovy demokrat. :joy:

Kvoli takym ako ty pomaly zacinam aj dufat, ze to opat PSko prehra. Nech sa mozem krasne na vas smiat. :joy:

Ja by som bol rad, keby tebe zobrali moznost volit zo zahranicia. Neplatis tu dane, nebudes tu volit a rozhodovat o ludoch, co tu ziju, nech sa rozhodnu oni sami, ci si zvoli PS, Smer, Matovica alebo inych blaznov. Lenze narozdiel od teba, ja nebudem po ziadnom vysledku tvrdit ako Slovensko prehralo, aki su Slovaci hlupi, ze koho si zvolili a ze kto by nemal mat pravo volit, lebo nevoli tak ako si to predstavujem ja. Mne to je u prdele, ja sa o seba postaram sam, a ci bude DPH 21% alebo 23% (mimochodom jej zdvihnutie prvy navrhol tvoj milovany Odor) mi je osobne jedno. Ide mi hlavne o to, aby to bolo demokraticke rozhodnutie vacsiny. :fu:

Krasne si obmedzeny. Napriek tomu, ze som tu viackrat napisal, ze som nevolil ani Fica ani Uhrika, stale ta ista pesnicka. Dosli argumenty, tak musis klamat, co?

Hej, a kto si ty, ze budes urcovat, co je lepsie a co nie? Krasny priklad lepsocloveka.

Nechaj volby pre tych, ktori si vedia dohladat zakladne veci a fakty o politikoch. :wink:

Alebo sa posnaz o nemecke obcianstvo a zvol si tam nejakych zelenych blaznov, nech si nechate vypnute jadro a navpustate si tam este viac migrantov, aby vas tam bodali, znasilnovali a zrazali na vianocnych trhoch. :slight_smile:

@HellHogr pojdes aj ty na podzim pozametat so sucasnou vladou, alebo v tom nechas bobika sameho? :joy:

Rozmysli si to, jestli tady chces dal chodit.

Dneska mam drill session mam v planu tam nechat dusi.

3 Likes

to je vsetko spojene. podnikaniu sa najviac dari tam kde je vymozitelnost prava, ferove moznosti a vzdelana populacia.

1 Like

Podnikaniu sa najviac dari napriklad v USA, lebo je tam velky trh, vela kapitalu a pomerne nizka byrokracia, pricom USA je presny opak toho, co si napisal o vymozitelnosti prava a vzdelanosti populacie, takze dalsi z bludov do zbierky. :slight_smile:

Este nizsie danove zatazenie by som spomenul, ze pomaha tomu, aby sa darilo podnikaniu - preto sa aj svetove firmy presuvaju tam, kde dostanu najvyhodnejsie podmienky a preregulovana EU to teda nie je.

Hahahaha. Nech sa ti dari. :+1:

Fajka zhasla, nepodarilo sa ti zo mna urobit Smeraka, ale zatlkat vykrucat a klamat, co sa tyka PS, to ti celkom islo, poslusny volic, niektore Ficobabky by sa mohli do teba ucit, nech vedia lepsie a doveryhodnejsie obhajovat predsedu. :joy:

Podobne. :raised_hand:

danove zatazenie je pre americke firmy nizsie v EU ako doma. asi by si si mal nieco precitat okrem F1.

Tak hlavne to znamena mit ve statnim systemu zamestnane kvalitni lidi a to nejen v politice, drtiva vetsina uredniku je na profackovani, to se nedari plnit.

Opäť nevieš čítať s porozumením?

Kde píšem o tom, že EÚ má vyššie daňové zaťaženie pre US firmy?

Všetky americké firmy majú v EÚ sídlo len keď musia, aj to len európske sídlo a vyberajú si ho podľa toho, kde dostanú rôzne výnimky a nižšie dane ako je bežné. Teda napríklad v takom Írsku, kde je aj nízka byrokracia v porovnaní so zvyškom EÚ.