Možno už nezískam ďalší titul, hovorí Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Co zradil ake zaujmy?

Mně to připomíná, že spousta lidí na takové podvodníky naskáče. :smiley:

1 Like

Otazka nie je, co mal Simecka urobit, zakladna otazka je, v com su tie Gluckove a Kalinakove tvrdenia vymysly?

Z prsta si to nevycucali.

Rovnako tak si nikto z prsta nevycucal, ze Britania platila PSkarsku kampan a tvrdenie, ze to nebola stranicka kampan je pokrytectvo level Smer, a teda sa pytam, ze v com budu ini?

A to ani nehovorim o ich odbornosti. To, co predvadzaju ich “odbornici” v diskusiach, tak to je nonsens, ved oni neovladaju zakladne veci, ba si clovek o vacsine z nich mysli, ze nie su dost inteligentni na funkciu v parlamente (ale to nie je nic nove, a teda neverim v ziadnu zmenu keby sa vlada vymenila).

Bratislava, jej rozpocet a oyeby na vedeni mesta su idealnym prikladom ako by to vyzeralo s celym Slovenskom. Arogancia, prihravanie pre nasich ludi bez verejnej diskusie a sutazi, podvody. Taka ista lavica, take iste pokrytectvo a rodinkarstvo, akurat ine tvare.

Vycucali si to z prsta, uplne rovnako ako statny prevrat, ktory sa skoncil v momente, ked sa o nom prestalo hovorit.

4 Likes

Nie je celá rodina Šimečku nacucnutá na štátne a európske dotácie skrz rôzne mimovládky a neziskovky?

Nie je exekučné konanie z EÚ na združenie, v ktorom je Šimečková mama? To akože aj toto si Smer vymyslel?

Nerobí jeho žena pseudoumenie, cez ktoré sa len ťahajú štátne a európske peniaze a účel je rovnaký ako keby tie peniaze rovno zapálili?

Čo z toho nie je pravda.

Ja chápem, že si z Fica frustrovaný, ale popierať realitu kvôli tomu nemusíš. Toto už je čistý fanatizmus na úrovni toho, čo prevádza Hogr v F1.

PS: Toto je ten problém, ktorý mám s voličmi PS. Rovnakí fanatici ako ficove babky, akurát majú inú modlu, ktorej veria absolútne všetko a nevnímajú realitu.

Neviem koľko máš síce rokov, ale tým, že roky žiješ v Nemecku, tak tú slovenskú politiku už asi aj tak nejako veľmi aktívne nesleduješ. Predpokladám, že si prečítaš jeden Nemenovaný denník, ktorý je vyslovene stranícky a rovnako propagandistický ako tie weby, z ktorých sa jeho čitatelia smejú.

Ono Simecka ma pre mna dobry povod - otec skely spisovatel a stary otec este lepsi - ten bol aj poradcom Havla ale kratko na to zomrel, skvelo sa o nom aj vyjadroval Hvirecky a pod… mne je simoaticke stat proti akejkolvek podobe socializmu, komunizmu (pre mna sa rivna aj fasizmus, neofasizmus…), takze maju moje uznanie… syn je vsak v strane a s idealmi, ktore ja nemam a ani nebudem podporovat - pre mna je ti tiez lavica s cudnymi idealmi… takze ak aj su v obc zdruzeniach a nadaciach - rozumiem dovodom

1 Like

nas jos berie infosky odtialto tak sa s nim nehadaj…
https://zemavek.sk/rodinna-nadacia-simeckovcov-si-rocne-berie-statisice-eur-od-statu/

Autorka je nejaka Diana Dvorska. Najskor vymyslene meno. nakolko tam prispiava so zeleznou pravidelnostou clanok/den napriec vsetkymi spolocensko socialnymi a ekonomicko hospodarskymi ci vojenskymi temami.

Ale pod rovnakym menom bol v 2021 publikovany clanok na platku krala ceskej dezinfo sceny takyto skvost

asi sa za to hanbila a zacala pisat po slovensky

1 Like

Starý otec možno ešte za niečo stál. Otec je pre mňa pokrytec, moralista a ľudský odpad, ktorý má s demokraciou asi toľko spoločné ako bývalý režim. Matka je pijavica nacucnutá na verejných zdrojoch a ako sa ukazuje, tak asi aj podvodníčka. Žena zjavne tiež pijavica.

A mladý Miško je chudák, ktorého mi je občas ľúto. Je v pozícii, na ktorú nemá a v ktorej nikdy asi ani nechcel byť, len mu rodicia vyšlapali cestičku a určili osud.

Podarený bol, keď klamal o tom, že Ostrihoňová nezobrala žiadne britské peniaze za kampaň. Pripomenul mi Procházku a jeho legendárne “nieee”. :sweat_smile:

A tá strana to je tiež riadna sebranka. Odborníci, ktorí nikdy nič nedokázali a polka z nich je tak neinteligentná, že dovi. Mesterova, Stohlova, Plaváková, politický stroskotanec s napolenským syndrómom Valášek a čerešničkou je mafiánska spojka Spišiak.

Ľavica ako vyšitá. Oproti Smeru majú dve nevýhody a jednu výhodu. Nevýhodou je, že ich politikou sú choré zverstvá ako príklad vyššie, že muž sa môže len tak vyhlásiť za ženu. Ešte väčšou nevýhodou je, že sú to antidemokrati. Každého s iným názorom by zrušili, zakázali a umlčali. A výhodou je, že sú tak blbí a neinteligentní, že by nedokázali praktizovať tak sofistikovanú a veľkú korupciu ako Smer.

to od tebe fakt sedí :smiley:

1 Like

Typický demokrat helmutko. Kto neuznáva PS, musí byť smerák a dezolát, nič iné nie je.

Ficobabka v modrom.

Jos stránku zem a vek asi ani v živote nemal otvorenú. Infošky čerpá napríklad odtiaľto.

https://www.ta3.com/clanok/982371/projekt-forum-so-simeckovou-mamou-celi-exekucii-tvrdi-vlada-chce-vidiet-prijmy-neziskoviek-jeho-blizkych

Exekučné konanie EÚ si akože vymyslel Fico? Veď vám úplne zayebalo z toho Fica.

Tak to dopadne, keď si musíš v živote ospravedlniť nejaké neúspechy a nedostatky. Namiesto pozretia sa sám na seba, si nájdeš nejakého nepriateľa, ktorý môže za všetko a niekoho, kto je ako spasiteľ a môže všetko. Pre jedných je nepriateľ Fico a spasiteľ Šimečka, druhý to majú presne naopak.

Pre realistov sú obaja kriváci bez charakteru.

trapny politicky tanecek zo strany fica, ktory zabera na slaboduchych. nadacia funguje od 91, ale teraz ked ma PS na cele so Simeckom viac % tak je zarazu problem. Pritom vsetky statne dotacie su vydokladovane vo vyrocnych spravach a ma ich dispozicii aj ministerstvo financii. bud tomu neveris a zistis si to sam - su to verejne dokumenty, alebo veris smerackym hlupostiam.

vedel som, ze takto zareagujes, ale som liberalny hajz3l, tak sa ta musel trocha poskadlit.

1 Like

Takže Fico už má dosah aj na EÚ? Či ako si potom vysvetľuješ tú exekúciu od EÚ? :thinking:

Btw všetky tieto nadácie sú zbytočné ako celý Šimečka.

Ešte tu začni obhajovať napríklad Spišiaka, spojku dunajskostredskej mafie, a amen s tebou. :sweat_smile:

Demokracia dovi dopo.

tu mas o tom celu sagu, je to tam vysvetlene.

v skratke sa nesplnili podmienky kofinancovania, simeckova dufala, ze stat prispeje 50% ale bolo to len 10%. Tie peniaze sa minuli na projekty a su vydokladovane, ale podmienky financovania boli, ze EU poskytne len do 50%. Simeckova nemala akceptovat financovanie pokial nemala zabespecene zmluvne podmienky, ale nie je to tak ako to preceda vykresluje, ze zbalila peniaze a isla si valat sunky k moru a teraz nevie nic vydokladovat.

https://x.com/SeznamZpravy/status/1948005350805787044?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1948005350805787044|twgr^4dbdeb11dc201f43593604712fe371f9abfedf5b|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.forum24.cz%2Fboris-stastny-byl-hrozne-nestastny-kdyz-byl-chycen-jak-tape-v-programu-vlastni-strany

Jos je taková slovenská verze Borise Šťastného

A ake mas ty zdroje? Lebo toto co si napisal posobi tak, ze si bez vacsieho rozmyslania jednoducho prebral to, co ti naservirovali Kalinak s Glückom. Ked uz mne vycitas, ze som zaujaty, vytvoril si si ty svoj nazor po dokladnom vyhodnoteni relevantnych faktov alebo len slepo veris Smerakom?

Ja ten pripad poznam, neboj sa. Tento tvoj clanok akurat dokazuje, ze to bol tunel yak k0kot a keby to spravili smeraci, tak taki ako ty vrieskaju ako besni. Rovnaky oyeb ako ked Estok nakupi pocitace pre policajtov za 5k. :sweat_smile:

To je velmi v skratke.

Jaj takze skutok sa nestal, hej? Simeckova dufala a zly zly stat nedal. To sa robia projekty a biznis do pyce, ked natrcis ruku a stat da. Preto tato haved je v mimovladkach a “neziskovkach”. Keby mala zarabat sama na seba, tak zarobi maximalne priemernu mzdu.

Aj Sutajove pocitace pre policajtov su vydokladovane.
Aj nova verzia hymny bola vydokladovana a si s tym ok, ze na to islo 50k?
Faktura znesie hocico.

Dvanásť nezmyselných bezvýznamných esejí malo stáť 160k - únia mala dať 80k, štát 80k. Jedna esej za 13 500 eur a Šimečková to robí pre dobrý pocit a nemá z toho nič. :joy: :joy: :joy:

Zaujímalo by ma, či si tak naivný alebo si len tak zaslepený nenávisťou voči Ficovi, že aj keby sa ti Šimečka vysral do stredu obývačky, tak si to ospravedlníš, že to je v poriadku. :slight_smile:

Helmutko ti dodal krásny zdroj o tom, že EÚ vedie voči jeho matke, resp. jej neziskovke či ozku exekúciu.

Presne cez takéto neziskovky a OZka sa krásne cucajú peniažky z rôznych nezmyselných výziev.

Takže aké máš zdroje ty na to, že to čo hovorí Gluck s Kaliňákom je výmysel? Lebo exekučné konanie EÚ asi nepoprieš, či si až taký PS fanatik?

mas v tom nejaky hokej. aspon si precitaj clanok.
pan Fico ma plne pravo podat trestne oznamenie ked ma inforamcie, ze Simeckova obtiahla SR o stovky tisic. Myslim, si ale ze tara a hlupaci mu to bastia.

A ze je niekto v exekucii automaticky znamena, ze vyciciava zdroje EU? To je co za tvrdenie.

Na Slovensku celi v sucasnosti exekucnym konaniam stovky tisic ludi, to aj oni vsetci vyciciavaju statne zdroje?

Ja sa ospravedlnujem - som to pisal rychlo a letel z domu, tak je tam kopec chyb a slovosled :rofl: taky no…
V kazdom pripade si rodina normalne zije a ten humbuk okolo nich beriem ako tu spinavu cast politiky - a mne sa takato politika nepaci.
Pre mna je lavica definovana ako ta, ktora chce vela nariadeni,prikazov a vela ombedzeni jednotlivca (aj krajna ktora sa akoze oznacuje za pravicu milne) a silny stat
Pravica je pre mna nositel slobody jednotlivca, male zasahy v spolocnosti, definivane zakladne pravidla a sloboda vo vsetkych sferach (aj s nasledkami).
Takze toto mi vadi na PS, preto mam rad strany s ekonomockymi programami a nech tych zasahov je malo, ale je dolezite, aby sa spolocnost vedela postarat o potrebnych (na co aj SDKU a pod… zabudli) a nie len imitovat socialnu vladu