Možno sme podcenili výzvu, ktorá nás čakala, hovorí Vasseur o Hamiltonovi | Magazín F1 - F1online.sk

Pre Lewisa Hamiltona zatiaľ nie je Ferrari tou zasnúbenou zemou, v ktorú dúfal pri prestupe do Ferrari. Keby získal so Scuderiou svoj ôsmy titul, mohol by odísť z Formuly 1 s pomyslením, že viac nemohol dosiahnuť. Momentálne to však vyzerá skôr na trpký koniec než víťazný odchod do dôchodku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210864/mozno-sme-podcenili-vyzvu-ktora-nas-cakala-hovori-vasseur-o-hamiltonovi

a že naj pilot :joy: no už aj vo Ferrari vidia čo za mantáka majú v teame.po roku ho vyhodia .naj pilota všetkých čias :joy: bez dominantného auta čistý priemer.to len tunajší lujzkovi fanatici to ešte nevidia resp vidia ale nechcú vidieť.

1 Like

Ty budeš asi poriadne mentálne po zadu, ked každý tvoj koment je iba o Hamiltonovi. Takých dmtov by mali hneď banovať, čo tu šíria iba nenávisť. Čo ty môžeš byť za človeka v reálnom živote, keď každý tvoj koment je rovnaký, stále to isté dookola, ako pokazená platňa.
Či sa ti to páči, alebo nie, Ham je pre Ferrari obrovský prínos, aj keby jazdil závod čo závod posledný. Už len reklama a spojenie jeho mena s Ferrari im dáva viac, ako Sainz, ktorý by možno lepšie zajazdil. Možno.

3 Likes

Cakali super marketing a dufali, ze to bude jazdit aspon ako Sainz.

A o kom mám písať keď článok je o lujzkovi??? O sestre Tereze?? Ach jaj tazko sa číta že vás idol je obyčajný priemer :joy: obrovský prínos keď skončí posledný.tak to je hlašká roka. Fanatizmus nepozná hranice. . Inak že tak nemoralizujes Boba(BLBA) a pod indivíduá.to ti nevadí??zaujimave .

To mas pravdu .Fanatizmus nepozna hranice .Presne je to o tebe . V clanku je jasne pisane ze prechodom LH do Ferrari sa u neho celkom vsetko zmenilo . Je to uplne ina vyzva ako ked prejde jazdec z jedneho teamu do druheho pohananeho jednou pohonnou jednotkou. a jednotnym softverom. A je rozdiel ked mlady jazdec zmeni team ako ked tu zmenu absolvuje jazdec ktory je 20 rokov nauceny na pracu a system Mercedesu a prejde do ferrari. Ten isty priklad je aj u Sainza ktory tiez este viac zaostava za teamovym kolegom

2 Likes

A ako jazdil lujzko minulú sezónu??? Veď bol v Mercedese kde všetko pozná. Ono vo Ferrari len pokračuje v úbohej sezóne.to bolo rečí že treba nový vietor a keď sa nedarí už ani vo Ferrari tak tu vypisujes že to tam nepozná.:joy:fakt fanatici.

Alonso po prestupe z Renaultu bojoval o titul jak za McLaren tak za Ferrari takže rečí o adaptovsni v teame sú len vyhovorka pre chudakov.jednoducho bud na to má alebo nemá.

1 Like

bože , čo si ty za k o k o t a

1 Like

Lujzko je tvoj idol? Tečú ti nervy ?:joy: Nič viac ako nadávky nevieš?chudák

idol nie, fandím mu a nervy mi netečú. Dosiahol toho toľko koľko sa dokopy nesníva polovičke štartového poľa. A nejaký slovenský k o k o t ma len rozosmeje svojou duševnou úbohosťou. Drž sa aby ti nepraskla cievka. Aj keď k o k o t ale až dospeješ budeme potrebovať tvoje dane.

1 Like

Skôr tebe praskne cievka že tvojmu idolu sa nedarí :joy: a tvoj slovník svedčí o tvojej inteligencii.ty musíš byť iný buran.to sa tak pekne doma s rodičmi rozprávaš???mas aspoň základnú školu východenu? Pochybujem

Takže, vrátit čas tak by do toho nešli? :thinking:

1 Like

nemáš tam viac smajlíkov? A áno nemám ani základnú školu vychodenú. Na takých d e b i l o v ako si ty škoda školy.

1 Like

No vidíš a ja že iné slovo ako k. nepoznáš. Tak predca len ťa rodičia aj iné slová naučili.to boli asi tvoje prvé slová čo si začal rozprávať :joy:daj ešte niečo

A s kym Alonzo po prestupe z Renaultu bojoval o titul ? A nevyhral. V tabulke bol pisany prave za Hamiltonom a to bol uplny novacik oproti Alonzovi. A to nikdo nebere kredit Alonzovi aj ked nie som prave jeho velky fanusik , ale jeho kvality uznavam a nevypisujem na neho ze je to mantak a inaksie veci ako ty na LH. A ked ti este poviem ze nie som ani fanaticky fanusik LH ale ako fanusik f1 viem uznat kvalitu kazdeho jedneho piolota. A pre tvoju info som fanusik nemeckych pilotov- MSCH a Sebastian Vettel ( to boli moji top piloti) a tak isto ak by neskoncil Mick Schumacher tak by som fandil jemu. Momentalne top favorita nemam ale velmi sa mi pozdava Isac Hadjar a drzim mu palce aby isiel do lepsieho teamu kde by mohol ukazat svoje kvality

1 Like

Nemôžem inak ako nahlásiť tieto exkrementy. Najúspešnejší človek v F1 nie je manták ani keď sa roztočíš na hlave a budeš odrážať na mihalniciach.

1 Like

Čo sa mám kde odrážať?nechápem skús po slovensky

Už som ti dal alonsa ako príklad že problém nemal keď prestúpil do iného teamu.Renault Mercedes Ferrari motor bolo mu jedno. Lujzko si musí zvyknúť podľa teba. a koľko si ma zvykať rok dva desať??? To je potom aký naj pilot???

Hľadáte len výhovorky ako a prečo sa lujzkovi nedarí .Legenda ktorá sa potrebuje adaptovať :grinning:ok tak nech sa adaptuje snáď sa dočkáme

Problém nie je v tom, že nerozumieš slovenskej reči. Problém je v tom, že ty nerozumieš ľudskej reči. Buď si naozaj plný nezmyselnej nenávisti alebo len trolíš. V každom prípade z teba nie je žiadny úžitok žiadne dobro. Len tu píšeš odpad.
Napísať o najúspešnejšom športovcovi F1 že je manták je nepravda. Aj Michael končil kariéru slabýšími výsledkami, aj Sebastian takisto, podobne aj Lewis. Nič to nemení na tom, čo dokázal.
Albert Einstein dokázal vo fyzike veľké veci. Je to najväčší fyzik všetkých čias. V niektorých veciach sa očividne mýlil. Aj napriek svojim omylom sú rukolapné dôkazy, prečo oceňujeme Einsteinove vedecké umenie. Aj napriek svojim omylom sú rukolapné dôkazy, prečo oceňujeme Lewisove športové umenie.
Ak tu chceš písať také príspevky ako si sem dal, tak to sem pilš. Spravil si tu rozruch? Áno. Urobilo ti to radosť? O pár dní ťa aj tak budú všetci ignorovať a zostane z teba iba ďalšia zbytočná bytosť. Nie si prvý ani posledný. Na takých ako ty sa rýchlo zabudne.

5 Likes

Je to priemerný pilot ktorý mal šťastie na dominantné auto.to že túto a minulu sezónu jazdi ako manták je tiež pravda.Ci jazdí podľa teba skvelé??? .Tvoj idol ide dole vodou to je holý fakt.mal skončiť po 21sezone zo vztýčenou hlavou takto sa tam už 4roky motá a dokazuje že bez dominantného auta je len priemer .a zasa keď skončí 12 a jeho kolega 4 tak zasa napísem že je mantak to ty si ho môžeš chváliť koľko chces