To je vlastně pravda, no předjet ho nemohl, to by přišel jasný trest a Ham by neměl vůbec nic.
Hele, hele!! Mimochodem tady je Verstappen, ktery to udrzel na obrubaku. Ja jen vim, jak ho mas rad, tak ti chci zlepsit vecer.
Jo, ale proste to nemam v kolonce chyba, byla to smula a nemam duvod to menit. To ze nekdo uklouzne nahodne na obrubniku a s nim dalsi dva neni chyba, dalsi projeli stejne misto a nic, to je zbytecna debata, Emil mel stesti ze to vychytal jinak by letel taky.
V klidu, jen te provokuju pred kvaldou stejne jako ty me. Neni to sranda se slickama na mokru a za zadama mit 1000 koni, kteri pohani zadek.
No tak ja se divil ze cele pole odignorovalo dest, na jednu stranu se nabizi ze nikdo nejel naplno, na druhou tam byly souboje takze to nebylo ani krouzeni, byl to divnej sprint.
Bortoleto první náraz 57G, druhý 37G.
Žlutá vlajka, jelo se vesele dál.
Jinak si myslím, že by při tomto nárazu neměl být vpuštěn do dnešní Q, a vlastně ani do zbytku víkendu. Uklidnit tělo, protože orgány musí být v šoku.
A podla mna su jazdci Mclarenu prvotriedne spicky a viac nez monopost tie body potiahli oni…
Verstapen mal najrychlejsi monopost, niekolko krat po sebe skoncil pred oboma Mclarenmi. Preco to nezopakoval aj teraz ?
A to ze dostal smyk znamena, ze uz neni grnialny ? Je to len clovek. Vysiel viac na mokry obrubnik a dostal smyk, co tam melies o spochybnovani ?
Verstapen vyhral prve miesto z chvosta prave v Brazilii v takychto podmienkach a kde bol teraz ten genialny Max ? Nemal narok, lebo bez monopoztu je aj on obycajny pasazier a nie ziadna hviezda.
akoze moze byt, len mi pride nepravdepodobne, že obaja piloti mclarenu su o tolko lepší od vsetkych ostatnych vratane hamiltona a spol., že ten rozdiel ktory voči nim maju celu sezonu nie je sposobeny monopostom
Bortoleto to dal na Sulayema. Vyzeralo to ale dost hrozostrasne.
Jen tak namátkou. LOL.
Bylo by spíš dobrý, kdybys někdy ten svuj toxik snažil podložit něčím. A ne tu jen žlučil.
Lando Oscar Max sú len ľudia. Sú pilotmi F1 a bojujú o titul. Tento rok sú všetci traja na najvyššej úrovni. Napriek chybám ktoré narobili. Všetci traja sú hodní uznania za ich vynikajúce športové výkony. A teda nielen oni, ale aj ostatní 17 samozrejme.
Ja nič nemeliem. Nemám mlynček. Expert na spochybňovanie si ty. Toľko spochybňovania 4. najúspešnejšieho pilota celej F1 histórie sa len tak nevidí.
Ten rozdiel nemaju celu sezonu. Vypadli z tempa, to len media tu stavaju oboch do postavenia, ze Q su pre nich hracka a stale v kazdom zavode su favoriti… A ked nahodou ich niekto rpedbehne, ta sa pise o zlyhani jazdcov…
Mne to vysvetlovat nemusis. To v TV a na internete pisu o vsetkych zavodoch, ako jasna vyhra pre McL. A ze maju o 2 triedy lepsi monopost, ako vsetci ostatni.
Zaujimave, ze ta tu nevidno, ked sa spochybnuje najlepsi jazdec Z CELEJ HISTORIE F1. 

Ti teda tahaju body na striedacku, ale smerom od McLarenu.
Najskor tahal Norris a od Monzy neuveritelne taha Piastri.

Ty sa zaujimaj o toho svojho najlepsieho jazdca v galaxii, co sa nedostal ani do Q2 
Ale vidno. Tomu ver že vidno.
Nemaj obavy ja mám ocenenie pre najlepšieho v histórii aj pre 4. najpelšieho aj pre vetkých ostatných. Ja som fanúšik celého športu, nie len jedného pilota alebo tým. Tak keď tu niektorí plácajú nezmysly
To sú tu dve také divné postavičky na fóre. Mohli by si podať ruky - majú rovnaké postihnutie. Že viacnásobný šampióni a najlepší v športe aj tak vyhrávajú vďaka autu a ich talent + schopnosti sú vlastne nepodstatné. Také uvažovanie sa nedá pochopiť.
Čo je chudáčik, nevieš uniesť realitu, že jazdecký titul vyhrá jeden z papájových len vďaka monopostu? 
Tak vidim ako jazdi dnes ten tvoj Lui 
fakt umelec za volantom
Skor ma hreje na srdci, ze Verstapen v druhom ‘‘po Braziliii uz v prvom’’ top monoposte neziska titul a to ho vraj ziskal v tretom top monoposte
Ten bol dobry