WTF co to sem pleteš? Jen proto že Lando na tuhle F1 nedá dopustit tak všichni co si na ekojízdu budou stěžovat a vyjadřovat nevoli tak budeš házet do vyššího věku? Každý skutečný závodník chce řezat zatáčky na maximum a nesundavat nohu z plynu v půlce rovinky. To může bavit tramvajistu ale řidič F1 touží po něčem jiném. Kritika je na místě, napsala jsi salátovinu a zabalila že dědkové pláčou, jenže té kritiky je více než od dědků a hlavně, nikdo si nestěžuje že by se hůře přizpůsobil, jen že požitek z šetření energie stojí za pendrek. Víš co, jestli se ti nelíbí že si někteří jezdci stěžují, a že jich je, nikdo tě nenutí je číst.
Obecně se obávám i toho že ti nejlepší se teď ani nebudou moc v konkurenci ukázat, neb už to svým způsobem bude jiná soutěž. Nevím co tam vlastně jezdec může na čase ovlivnit, krom efektivity energie. Ten jezdec si to bezpochyby tak nebude moci užít. Pravej jezdec, tramvajáci to možná uvítaj.
Přemýšlíš vůbec nad tím co píšeš? Píšeš tu, jak si chceš držet odstup a nadhled, ale napíšeš takovou slátaninu. Jezdci kritizující pravidla jsou staří a chcou, aby se jim něco zpřizpůsobovalo? Takže Stella lobbuje za změnu pravidel na starty, protože má dva důchodce v týmu?
@Evap čo si tým trom zeleným mrzákom spravila, že na teba spustili takúto ci-gánsku férovku po 6 hodinách od tvojho príspevku v priebehu 5 minút všetci traja?
Ne, to máš z toho, že píšeš totální nesmysly. Zkus se někdy zamyslet and tím, než něco napíšeš. Aby si tu pak nepsala, že Piastri je křivák, ale Pešta je strašně moc fajn a ty lži jsou vlastně jedno co tu furt plodí
Věř mi že jsem se držel zpět, měl jsem hodně blízko na jazyku to velmi, velmi vulgárně zkrátit. Přesto jsem zachoval dekórum a snažil ukázat věcný point.
Všude kde jsou ve hře kyseliny, tak jsou tam berličky bez kterých by kyseliny neuspěly. Stejné to je i v F1. Proti čistým spalovákům by hybridy neměly šanci.
Tak čekal bych že pokud bude mít argumenty bude věcně pokračovat, očividně vidí před sebou jen Landa který zareagoval jako tramvaják který kolem sebe závodníky asi nechce.
Však projetí zatáčky je DNA F1, stejně jako v lyžování. Tohle zní příšerně a je dobře že se ozvou nejvýraznější jmena F1 aby se někdo zamyslel. Jen tak se to muže zlepšit.
Ja vim, ze kritika ted neni v mode a kazdy kdo nesouhlasi s vedenim je hned “toxicky”.. ale kdyz ti nejzkusenejsi jezdci s celeho startovniho pole rikajji, ze neco je spatne tak by bylo zahodno jim naslouchat .. nebo ne ?