Motory F1 sa budú prispôsobovať potrebám cestnej premávky, trvá FIA | Magazín F1 - F1online.sk

bol si pomahat ked bolo nedostatok personalu?

Ty jsi pomáhat byl?

Nejsem zdravotní bratr. Ani by mě k nemocným nepustili, když jsem ohrožená skupina. Prý.
Přitom jsem covid nikdy nedostal. Někteří známí lékaři jsou názoru, prý proto, že nejsem hypochondr. Až tak moc tomu ale nevěřím.

1 Like

Ano. I Alonso si ze mne bere příklad. :stuck_out_tongue_winking_eye:

OK Karen, nic viac som ani necakal.

no ja som uplny protipol hypochondra a mal som to dvakrat, som len nepatrna odchylka? :smiley:

Možná sis jen musel dlouho funět do vlastní roušky. Já to semeniště hnusu vystříkával Lesanou.

Opak hypochondra nebo Ferdy?:thinking:

no ked som nikde nechodil tak rusko som nenosil :smiley:

pozri, tie opatrenia, o ktorych pises mali rozhodne negativny efekt na psychiku ludi a este dalsie veci k tomu, ale jak pise vyssie hogr, s tym nacizmom to je podla mna nepresne prirovnanie

ludia za dlhu dobu nemali taku svetovu pandemiu a mozno aj celkovo na svete taku udalost co kazdeho jedneho nejak zasiahla, tak je len prirodzene, ze sa to na vela “frontoch” kazilo

to asi len v americkych filmoch nakoniec na vsetko pridu :smiley:

Jak už jsem psal. Nebyli jsme ve válečném stavu, proto represe na běžný lid beru jako nepřijatelné.

To je ono, chyběl Ti čerstvý luft.
A možná právě ty emerické katastrofické filmy v lidech vyvolaly panickou hysterii.

chodil som na balkon neboj sa :smiley:

@HellHogr ferdu osobne nepoznam tak neviem posudit :smiley:

Svou fotku jsem už tady dal. :rofl:

Žes tam chodil kouřit?
Né nevyčítám, sám jsem hulil čtyřicet roků a dodnes mi cigaretle voní.

Tak jeste možnost, že budete duo Pat a Mat :grinning: