Motorsport.com: Simone Resta sa pohádal s majiteľom tímu a opustil Haas | Magazín F1 - F1online.sk

Talianskemu inžinierovi Simonemu Restovi asi nie je súdené presadiť sa na pozícii technického riaditeľa. Rodák z Imoly pôsobil dlhé roky vo Ferrari, kde sa vypracoval na jedného z najdôležitejších mužov technického oddelenia. Nevedno, čo nakoniec viedlo k jeho odchodu z tímu, ale v talianskych médiách sa ako dôvod skloňovala firemná politika. Rovnaké zdroje teraz uvádzajú, že Resta sa po sporoch rozišiel aj so svojím posledným zamestnávateľom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139711/motorsport-com-simone-resta-sa-pohadal-s-majitelom-timu-a-opustil-haas

Asi ho už nebavilo stavět z toho, co určovalo Ferrari na testování. Nebo co z nich zbylo. Občas si chtěl postavit něco svého.

2 Likes

@Nordotor tak a mame to

Gene haas chce mat americky redbull, jasne ako facka

A proto dělali tesfovací panaky Ferrari :face_with_spiral_eyes:

Myslím, že HAAS jako jediný zatím nepotvrdil motor od 2026 dál…
Tak třeba Andretti s GM. :slight_smile:

Jakoze haas odkupi andretti? Andretti-Haas?:thinking:

evidentne ho to nebavilo ani vo Ferrari.

Ne, Puff si všechny koupí

Haas ma dva problemy 1 problem je rozpočet ktory je na urovny domava pre seniarov a 2 problem je šeftimu ktory sice ma nejake tie kvality ale večine oblasti je strašny môžno je pravda že len vdaka jemu je Haas ešte v F1 ale zaroven on sam dotoho hadže vydle tim že je jeho praca z ludmy nieje moc dobra

To nevím, ale asi se něco chystá. :slight_smile:

3gf3af3a3

1 Like

Pokud si pamatuju, tak v r. 2021 se psalo, že Simone Resta jde do Haasu také pomáhat Mickovi. Od té doby si naopak nepamatuju, že by to ještě někdo připomněl, když se Mickovi nedařilo.

No podívej, to jsou věci. Třeba nakonec odejde i Gene Haas a vymění se třeba s Andrettim…

No Gene uz zjavne pochopil, ze pod Steinerom team prosperovat nebude

O ten tým se musí taky postarat Haas a pořádně do něj investovat, jinak to taky nepůjde. Vždycky bude někdo poslední, ale aspoň nějakou snahu by mohli vyvinout.

Je to divný tým.
Přijde mi, že to je jediný tým, co nic nedělá a ani se nesnaží nic dělat. Ono proč by taky dělali, když mají čachry machry (čti podvod) s Ferrari.
I ten “hloupej” Williams má nějakou snahu vpřed.

5 Likes

Líp bych to nenapsala!

1 Like

Povedzme si uprimne, tomu timu ublizit mensia restruktualizacia nemoze :slight_smile:

Kludne nech Gene odprace Guntera, Simoneho. Len som zvedavy ako dlho vydrzi riadit tim z ameriky ked tu dosadi nieco “nove”

Zeby Binotto? :smiley:

1 Like

Tak uz to je ofiko ci nie y tym steinerom

Steiner se stal nepohodlným, protože many :thinking: Teď má tým Haas mnohem větší hodnotu a Haas se určitě nechce dělit :grimacing: