Motorsport.com: Simone Resta sa pohádal s majiteľom tímu a opustil Haas | Magazín F1 - F1online.sk

Skor ze team nikam neposuval a radsej si posledne roky isiel agendu skrze netflix a nedavno cez knizku

1 Like

Pro mě nezajímavej tým, který podle mě nemá plné ambice prosadit se. Kdyby jo tak nejsou v jedný cimře s Ferrari.

2 Likes

@PUFF to napsal dobře, Haas je tým, který se nikam neposouvá, protože nic ani nedělají, prostě se sluní v F1, furt je tam vidět jejich jméno a píše se o nich a to jim očividně stačí, proto jsem psal, že bych tam radši viděl nový tým, který má ambice

1 Like

:stuck_out_tongue:

2 Likes

Kdyby ten Haas aspon Ferrari posouval vpred, plne HDsky dat a celkove treti, mozna mene dat a vic intuice, tezky zivot Steinera.

1 Like

Je to ale až třetí nejmíň fanditelný tým v soupisce.
Alespoň pro mě :thinking:

dnes je najlepsia doba na predaj timu ako je haas. hodnota toho timu bola pred doslova par rokmi na urovni par desiatok milionov aj to len ak by ho predaval normalne, pri pripadnom konkurze by jeho hodnota bola radovo len v milionoch. teraz vdaka rozpoctovym stropom a vdaka sezone 2021 ma aj tento schrankovy tim hodnotu stoviek milionov, takze idealny cas na jeho predaj.

1 Like

Už áno F1

1 Like

Tak teda s kym sa vlastne Resta pohadal?

Se Stienerem, který odešel, kvůli tomuto sporu

takze obaja odisli.

Stiener víceméně dostal padaka, právě kvůli tomuto sporu a taky se píše o tom, že Hulk dostal nabidku na dva roky, ale vydupal si jen rok a to Haas nebere moc dobře

1 Like

“vsetci sme s nim sucitili, ale slzy nikdo neronil” :smiley:

pockaj on mohol mat viac rokov ale chcel menej jo? ten sa fakt cpe do toho Audi

Jj původní návrh contractu byl na 2024 a 2025

Tento rok je náš, dvíhame prapor a koňa

1 Like

No toho koně budete muset zvednout letos asi 10x po výkonech v závodech 🫡

no lahke to nebude, este aj tie motory, ked pocitaju s penalizaciou, tak proste budu musiet makat od prveho treningu

Zrovna jsem četl, že jeden z insideru píše o zrychlení 0.7s na kolo, což je ale reálně málo, protože ty zrychlení se pohybují od 1s a výše, ale taky píše, že Fred není s vyvojem vůbec spokojenej

A ja som zase čítal, že sú. A vždy keď boli bolo to blbé, keď neboli vyhrávali.