Motorsport.com: Blíži sa potvrdenie Neweyho v Aston Martine | Magazín F1 - F1online.sk

Možná to bude divný ale taky mě příjde divné hanit přestup Adrina do Astonu. Však ta výzva udělat ze sotva průměrného týmu něco víc je enormní :smile: A to ani nemluvím o jezdcích :grin:

4 Likes

Přiznej se Dejve, že si ho viděl u Ferrari :stuck_out_tongue:

No já jsem byl původně tým “důchod”, po tom co se výrazně mluvilo o Ferrari, tak jsem si ho tam dokázal představit. Ale hold Ferrari je moc malá výzva, tam by byl titul rok po nástupu, u Astonu to bude do 3 let jak říká tvůj kolega. :grin:

1 Like

3 roky? Takže 2027 Alo 3 titul jo? Píšu si tvůj tip :smile:
U Adriana je to podle mě furt stejný důvod - chce zůstat pracovat v UK. Kdyby Ferrari mělo základnu v UK, tak tam už Adrian je společně s dalšíma top inženýrama

Takže jsi byl vedle jak ta jedle :stuck_out_tongue_closed_eyes: Jinak lidí co nepřipouštěli Aston tu není málo, tak trošku se jim nedivím, ale chce to mít otevřenou mysl a spoléhat na přirozený vývoj :smiley:

1 Like

Spíš 2028, protože první rok bude 2026…a to už bude Alo moc starý, takže titul bude mít někdo jiný :stuck_out_tongue:

Tak ono upřimně, jít do Astonu blbost je. Ale lidi se né vždycky řídí rozumem :grin:

1 Like

Titul v 2008? Možná už jen Massa u soudu :smile:

1 Like

Sakra, nejen Alo bude už starej :sweat_smile:

Newey není záruka úspěchu.
Aston je navíc takovej divnej tým.
Velká otázka, co jezdci, tsm žádný plán nevidím.

1 Like

Alo bude jezdit do 50 minimálně

První rok bude 2025 :stuck_out_tongue:

Dokud budou jezdit Strollove, Zhouove, Piastriove, Seržantové… Tak tam může být do 70.

Piastri je jasná budoucnost F1

Absolutní souhlas.
Proto:

To jsem chtěl slyšet :stuck_out_tongue: Proto přesný text sázky pro @Situs je, že do 2027 titul pro Aston a nebo trest pro tebe. :stuck_out_tongue:

25, 26 a 27 - tři roky. Tři roky, kde budeš trpět nejdřív dominancí McL, pak Mercedesu a pak titulem Ala :stuck_out_tongue:

Titul by mal byť do 5-6 mesiacov podla logiky veci, či?

Keď odchodom Neweyho dokázal RB stratiť dominantnú pozíciu na gride a padnúť (asi) až na štvrté miesto v priebehu 5 mesiacov, tak potom príchod Neweyho do AM by mal doručit výsledky rovnako rýchlo :slight_smile:

1 Like

Nee, RB ztratil rychlost díky úpravě pravidel, záhadně a náhodně. Adrian tam dělal jen maskota

Ještě tam není, to za prvé, a případně, ačkoliv Adrian možná trochu pomůže v 25, tak jeho vývojový titulový cyklus počítám od 26.

1 Like

Žel, bořit se dá mnohem snadněji než vybudovat.

1 Like