Možná to bude divný ale taky mě příjde divné hanit přestup Adrina do Astonu. Však ta výzva udělat ze sotva průměrného týmu něco víc je enormní A to ani nemluvím o jezdcích
Přiznej se Dejve, že si ho viděl u Ferrari
No já jsem byl původně tým “důchod”, po tom co se výrazně mluvilo o Ferrari, tak jsem si ho tam dokázal představit. Ale hold Ferrari je moc malá výzva, tam by byl titul rok po nástupu, u Astonu to bude do 3 let jak říká tvůj kolega.
3 roky? Takže 2027 Alo 3 titul jo? Píšu si tvůj tip
U Adriana je to podle mě furt stejný důvod - chce zůstat pracovat v UK. Kdyby Ferrari mělo základnu v UK, tak tam už Adrian je společně s dalšíma top inženýrama
Takže jsi byl vedle jak ta jedle Jinak lidí co nepřipouštěli Aston tu není málo, tak trošku se jim nedivím, ale chce to mít otevřenou mysl a spoléhat na přirozený vývoj
Spíš 2028, protože první rok bude 2026…a to už bude Alo moc starý, takže titul bude mít někdo jiný
Tak ono upřimně, jít do Astonu blbost je. Ale lidi se né vždycky řídí rozumem
Titul v 2008? Možná už jen Massa u soudu
Sakra, nejen Alo bude už starej
Newey není záruka úspěchu.
Aston je navíc takovej divnej tým.
Velká otázka, co jezdci, tsm žádný plán nevidím.
Alo bude jezdit do 50 minimálně
První rok bude 2025
Dokud budou jezdit Strollove, Zhouove, Piastriove, Seržantové… Tak tam může být do 70.
Piastri je jasná budoucnost F1
Absolutní souhlas.
Proto:
To jsem chtěl slyšet Proto přesný text sázky pro @Situs je, že do 2027 titul pro Aston a nebo trest pro tebe.
25, 26 a 27 - tři roky. Tři roky, kde budeš trpět nejdřív dominancí McL, pak Mercedesu a pak titulem Ala
Titul by mal byť do 5-6 mesiacov podla logiky veci, či?
Keď odchodom Neweyho dokázal RB stratiť dominantnú pozíciu na gride a padnúť (asi) až na štvrté miesto v priebehu 5 mesiacov, tak potom príchod Neweyho do AM by mal doručit výsledky rovnako rýchlo
Nee, RB ztratil rychlost díky úpravě pravidel, záhadně a náhodně. Adrian tam dělal jen maskota
Ještě tam není, to za prvé, a případně, ačkoliv Adrian možná trochu pomůže v 25, tak jeho vývojový titulový cyklus počítám od 26.
Žel, bořit se dá mnohem snadněji než vybudovat.