Čo ja viem absolútne mi to nesedí k nemu.
-
Vyjadrenia AM po ukončení spolupráce na Valkyrie a taktiež nemožnosť ju dokončiť.
-
Celé pôsobenie AM v F1 - to, že je mladý Stroll v teame pre mňa absolútne neguje všetky potencionálne budúce možnosti na tituly. Napriek tomu, že to chápem z pohľadu otca, lebo “na to ten team existuje”, tak keby som taký vrcholový inžinier, tak sa na to možem vysrať lebo nepôjdem niekoho synovi stavať monopost - chcem byť v teame ktorý je ochotný spraviť všetko pre to, aby boli majstrami.
-
Všeobecný progress AM - áno, investovali nemalé peniaze a možno som príliš náročný ale ja by som teda očakával pri takých investíciach väčší/stabilnejší progress.
A hlavne vo všeobecnom kontexte kedy mohol spolupracovať s Hamiltonom a Ferrari či nebodaj prísť naspäť do Williamsu/McLarenu (hlavne teda McLarenu) mi príde voľba AM skôr “z núdze cnosť”. Angažmá okolo Withmarsha resp. Kracka boli tiež v svojom čase dosť intenzívne diskutované ako otázne resp. ich schopnosť doručit výslekdy v rovine boja o titul
Áno, určite tam boli nejaké faktory ako napríklad Talianska mentalita vo Ferrari ktorá mu prekážala ale tak bohužiaľ, asi by to inak nešlo.
Proste, pre mňa je pôsobenie AM v F1 sklamaním (a to som myslel v čase ich re-brandu, že to bude môj team č.1). Viď napríklad angažmá Fallowsa ktorý po príchode dal monopost dokopy (inak teda musel byť v pekných ), ale čo potom
Asi je voľnosť (finančná aj pracovná) jediné čo Newey potrebuje a to sa mu asi dostane v AM.