Motorsport.com: Blíži sa potvrdenie Neweyho v Aston Martine | Magazín F1 - F1online.sk

Čo ja viem absolútne mi to nesedí k nemu.

1. Vyjadrenia AM po ukončení spolupráce na Valkyrie a taktiež nemožnosť ju dokončiť.

2. Celé pôsobenie AM v F1 - to, že je mladý Stroll v teame pre mňa absolútne neguje všetky potencionálne budúce možnosti na tituly. Napriek tomu, že to chápem z pohľadu otca, lebo “na to ten team existuje”, tak keby som taký vrcholový inžinier, tak sa na to možem vysrať lebo nepôjdem niekoho synovi stavať monopost - chcem byť v teame ktorý je ochotný spraviť všetko pre to, aby boli majstrami.

3. Všeobecný progress AM - áno, investovali nemalé peniaze a možno som príliš náročný ale ja by som teda očakával pri takých investíciach väčší/stabilnejší progress.

A hlavne vo všeobecnom kontexte kedy mohol spolupracovať s Hamiltonom a Ferrari či nebodaj prísť naspäť do Williamsu/McLarenu (hlavne teda McLarenu) mi príde voľba AM skôr “z núdze cnosť”. Angažmá okolo Withmarsha resp. Kracka boli tiež v svojom čase dosť intenzívne diskutované ako otázne resp. ich schopnosť doručit výslekdy v rovine boja o titul

Áno, určite tam boli nejaké faktory ako napríklad Talianska mentalita vo Ferrari ktorá mu prekážala ale tak bohužiaľ, asi by to inak nešlo.

Proste, pre mňa je pôsobenie AM v F1 sklamaním (a to som myslel v čase ich re-brandu, že to bude môj team č.1). Viď napríklad angažmá Fallowsa ktorý po príchode dal monopost dokopy (inak teda musel byť v pekných :poop:), ale čo potom

Asi je voľnosť (finančná aj pracovná) jediné čo Newey potrebuje a to sa mu asi dostane v AM.

2 Likes

Za mna celkom nezaujimavy pribeh na zaver jeho kariery. Nevidim tam vyzvu, s Hondou robil, s AM prakticky tiez, navyse AM mi stale pride ako taky prehypovany tim s velkou kasickou a marnym “zaplatenym” jazdcom. Postrada to pribeh, je to umelo silene, podla mna im to nevyjde.

1 Like

Dajme si jeden fakt, titul s Astonom (ani s RB) mu nedá to, čo by mu dal titul z Ferrari … nebudem klamať, som sklamaný …

3 Likes

Nechápem čo ho motivuje ísť robiť do takejto umelej stajne bez histórie, však to už všetko absolvoval a dokázal s RBR. Alonso tam už nebude v čase, na ktorý on bude mať vplyv. Jedine, že si povedal, že ak spraví z jedného z najneschopnejších pilotov F1 ever Strolla jr. MS tak bude naozaj nesmrteľný. Ferrari či Williams by na záver boli omnoho väčšie a významnejšie výzvy a bodka za krásnou kariérou. Toto asi nejakú veľkú emóciu nevyvolá okrem pár fanúšikov čo tá stajňa má

1 Like

Není tem tým původní Jordan?

1 Like

Áno aj nie. Ono v dobe kedy v 2018 (alebo 2019?) to poslal Perez do krachu a skúpil to Stroll, tak to F1 zaevidovala ako nový vstup a netransferla im to ako pôvodný vstup od Jordanu.

Ale ano, je to celé v podstate kostra Jordanu.

Ano je to zelena umelina. Keby to Lawrence pomenoval Stroll F1 tak by sice nemal ziadnych fanusikov, ale aspon by bol autenticky. Teraz iba nema ziadnych fanusikov.
To sa s Hornym asi fakt museli posekat do krvi, ze Adrian na stare kolena opusta svoje dieta a ide robit vsetko odznova o 30km vedla.

1 Like

Najprv som si myslel ze chce skusit najvacsiu vyzvu kariery a zaroven spolupracu s Hamiltonom takto pred dochodkom ale zrejme sa museli v RBR ozaj posekat.

Tolik nářku, kvůli přesunu Adriana do AM, což je pro něj nejlepší volba :slightly_smiling_face:

1 Like

Ať už je to ofiko a z mé konspirace se stane zase pravda :smile: každopádně je radost sledovat, jak ti co tu psali, že Newey jde do důchodu, že AM nemá šanci, je to umělina atd, tak jim praskají cevky. To je tak, když jsi toxic a vrátí se ti to, jako bumerang :smile: AM čeká obrovské množství práce, příští rok bude nejspíše daleko horší, než letošní, takže AM v čele s Adrianem nezbývá nic jiného, než dělat 100% focus na 2026 v exkluzivní spolupráci s Hodnou

2 Likes

Mas pravdu, uhadol si to :+1::hedgehog:

2 Likes

Keď postupne tipuješ skoro asi všetky možnosti, tak jedna z nich ti vyjde. :sweat_smile:

4 Likes

V RB se nic neděje. AN nikam nejde, nemá důvod. AN určitě nejde do AM.
Nejvíc se těším na smlouvu pro idioty. :sweat_smile:

2 Likes

Nikoho som tu nevidel pisat, ze AM nema sancu angazovat Neweyho. Zase si vymyslas aby si vyzeral lepsie, ale nevyzeras.

4 Likes

Ne? Však to bylo z RBR uderky, v březnu jsem za to byl označenej za konspiratora, když jsem tu dával článek, že Aramco chce Neweyho a Verstappena.
Že ty jsi kysleje, i protože jsem měl pravdu s tou změnou pravidel v sezóně? :slightly_smiling_face:

to nie, len som citlivy na to ked niekto klame, vymysla si, alebo veri hlupostiam. Nepamatam si, ze by AM niekto s Neweyho listu dopredu skrtal. V dobe ked si ty pisal, ze Aramco chce Neweyho ( kto by ho nechcel…) tak on sam zrejme este nebol rozhodnuty a zrejme vyjednaval podmienky.

2 Likes

No vidíš a proč sám lžeš, že to nikdo tady nepsal? Když jsem to tu četl celkem běžně i s tim: co by Newey dělal v AM.

Tvoja kazdonenna zufala misia je tu niekoho porazit v diskuzii. Pisem, ze si nepamatam, resp. ze som necital. Neviem ako si prisiel z tejto formulacie na to, ze by som mal klamat.
Ked chces byt za vizionara a odbornika tak @Hedgehog ti kredit dal. Nestaci?

4 Likes

A co si psal tady? Ty si nastoupil s tímhle. Když si to nepamatuješ, tak napiš, že si to nepamatuješ, ne tenhle nesmysl. Rozvazaná prázdna lednice to tu v březnu vypisoval, někteří se k tomu přidali. Dál to komentovat nebudu

No tak zoufale to od tebe je, když nastoupíš, že někdo klame, ale pak píšeš, že si nepamatuješ, že by tak něco bylo. Možná, kdyby si hned nenastoupil, že někdo klame, tak ti to neomlátím o hlavu. Já diskuzi neberu, jako boj, aby někdo vyhrál, ale jestli to tak vnímáš ty, tak good luck

Podla mna klames a vymyslas si ci prekrucujes uplne bezne. Ani nie ohladom F1, ale v ramci ad hominem utokov na diskutera ked sa zufalo snazis znemoznit akykolvek iny nazor.
Ja s diskutermi ako prazdna lednice nic nemam a vobec ich nepovazujem za nic co by sa ma malo nejakym sposobom dotknut a na co by som mal reagovat. Su tu v tomto vlakne? Nie su. Tak preco sa snazis urazit diskuterov ktrori tu su, ze ich davas s nimi do rovnakeho vreca?
Napis prazdnej lednici PM, alebo sa tu potrebujes verejne vytesovat, ze prazdna lednice nemala pravdu a ty ano?

Ja mam s tebou rovnaky nazor na 99% veci, ale sposob akym vedies diskuziu je unavny.

4 Likes