Tak teplo by ty komůrky zacpaly a Mercedes by byl nahranej, proto chtěli teplo.
Teplem se i kovová dírka roztahuje. Právě proto se pouzdra záměrně zahřívají, aby do nich vlezl čep hladce.
Takže by to znamenalo, že jsou komůrky legitimní věc.
Proč bys potom neprotestoval vůči nim bez ohledu na teplotu?
Pokud jsou nelegální, tak tě teplota nezajímá.
Však chtěli protestovat. No Sulayem tomu prý rozumí a dal tomu zelenou, že jo
Teď jsou nuceni zavést teplej test, no Wolff hned vzteky pustil na Sulayema Epsteina ![]()
Proto Wolff skáče jak pavián, aha. ![]()
To jako budou muset provádět měření pouze buzeranti, nebo jak si to mám vysvětlovat?
Kdyby byly komůrky ilegální, tak by byly ilegální. Není nic mezi tím.
Takže buďto je mají, a je to ok, a nebo je nemají. ![]()
mají a není to ok
Kdyby byly jakékoliv komůrky, praskliny, póry v materiálech, nebo třeba nečistoty, tak se nemusí vymýšlet žádné zhovadilostí, ale stačí využít rentgenovou tomografii a hned máme na stole jasný důkaz, že by někdo podváděl, nebo se snažil využít šedých zón.
Tomografické měření Průmyslová Rentgenová Počítačová Tomografie: Moderní Nástroj pro Bezpečnost a Kvalitu v Průmyslu - Ceitec.cz
Však já vím, ale kluci ztrácí 3s na Alpine, tak jsou z toho nervózní.
Trochu upřesním, že kluci ztrácí nejen 3 sekundy, ale taky čtyři měsíce vývoje a aby toho nebylo málo, tak ještě Hondu pod kapotou a jak víme, tak ta se začíná probírat až po třech létech v jiném týmu a bez Alonsa. ![]()
Teď čtu:
Bývalý technický šéf pohonné jednotky vysvětlil deníku The Race, že u motoru s kompresním poměrem 16:1 za studena obvykle klesá kompresní poměr za provozu na přibližně 15,2–15,2:1, protože ačkoli se ojnice roztahuje, blok se roztahuje více.
… Zastánci Mercedesu nám tady tloukli do hlavy že za tepla nesplňuje nikdo, a všem to za tepla skočí nad 16:1. A teď čtu tohle. Kluci kluci.
Jenže Vy kluci zelení jste celou dobu tvrdili, že podvodnému Mercedesu se zvyšují kompresní poměry až na 18:1.
A? Co to má společnýho s lhaním že všem se zvyšuje?
Já a mnozí další pouze tvrdili, že se materiál teplem roztahuje všem stejně. Od nikoho kromě Vás jsem přesné čísla nikdy nečetl.
Takže se tady neargumentovalo tím že za tepla neprochází nikdo že všichni maj nad 16:1? Ok
Ferdův úkol teď zní jasně, všechno popřít.
Jak píšu. Nikdy by jsem si nedovolil psát přesná čísla. Na takové výpočty jsou mé znalosti hodně chabé.
Prostě nemám takové znalosti jako Vy, abych si troufl od pasu střelit, že Mergl má po zahřátí kompresní poměr 18:1 a ještě to tady dva měsíce neustále opakovat.
Takové je obvinění, opakovali jsme obvinění. Co to srovnáváš? Tady bylo překládáno jako fakt že nesplňuje za tepla nikdo, což je v přímém rozporu onoho tvrzení. Já nikdy nepředkládal technická fakta, a říkal jsem že nejsem v tomto odborník a řešení nechávám na expertech. Navíc já konkrétně neobviňoval tebe, nevím kdo to přesně konkrétně psal, ale asi jsi se v tom očividně též našel a tohle bude tvůj styl sebereflexe ![]()
A já Vám celou dobu tvrdil, že je to blbost.