Montoya uvažuje, či Verstappen neprepásol vhodnú chvíľu na odchod z Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

O odchode Maxa Verstappena z Red Bullu sa každým nevydareným víkendom hovorí čoraz intenzívnejšie. Podľa viacerých bývalých pretekárov je to už takmer hotová vec. Juan Pablo Montoya sa prikláňa k tomuto názoru, no myslí si, že Holanďan už nemá také dobré karty ako pred rokom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195585/montoya-uvazuje-ci-verstappen-neprepasol-vhodnu-chvilu-na-odchod-z-red-bullu

Emil má s RB velice lukratívní smlouvu a měl by ji dodržet. Vyhrávát je krásné, ale když RB pomohl Emilovi ke čtyřem titulům, tak by měla být samozřejmost RB pomáhat i ve chvílích kdy se zrovna moc nedaří.

2 Likes

Ani nie ked ma zmluvu do 2028 s klauzulou, ze nemoze byt vo WDC horsie ako treti. A to uz davno nebolo.

3 Likes

Ak je pravda, že RB bude aktívne vyvíjať tohtoročné auto aj na úkor budúcoročného a Max dokáže nakoniec vyhrať piaty titul v rade, tak to bolo určite správne rozhodnutie. Mercedes to určite nespraví a je možné, že ani McLaren.

2026 je lotéria, aj keď nejaké predikcie budú, ich správnosť zaručená nie je, uvidí sa až na prvej VC.

Vhodná chvíľa na odchod z RB je 2026, ak bude Max tušiť, že RBPT nebude mať na titul. Do Astonu ho zoberú kedykoľvek a Russell v Mercedese stále nie je podpísaný, takže zatiaľ sú otvorené dvere aj tam.

Hornyho uz v albume mas?

Takže tvrdíš něco, co nevíš jestli je pravda? Ok boomer

3 Likes

ja dickpics nezbieram ani neposielam. s tym na mna nechod.

6 Likes

Ako vieš akú má klauzulu? Videl si tú zmluvu.

1 Like

ti si videla Verstapenovi do spalne?

3 Likes

Tak o dickpics tu zatím píšeš jen ty. Asi bys nějaký rád dostal, tak si řekni třeba Josovi. Já jsem reagoval na tvoje tvrzení, že Verstappen má tu výstupní klauzuli, máš to čím doložit, nebo zase plácáš jako vždy?

toto su markove vyjadrenia:

“Upgrades are needed for Max to win his fifth world title,” the Red Bull motorsport advisor told Formel1.de. “That is our big goal and the whole team is working hard on it.

“Of course every top driver has an exit clause if performance is not good. But they are all tuned differently.

“That is not a topic at the moment.”

As for when it will be topic, he hinted that Verstappen’s performance clause could come with a summer break deadline amidst reports that lower than third in the Drivers’ standings could allow Verstappen to trigger the exit clause.

Asked if it would be a topic around the summer break, Marko replied: “Yes, that’s the time window.

“But please, we are third in the Drivers’ Championship with a deficit of eight points. The summer break is still a long way off.”

toto su hogrove vyjadrenia:
image

4 Likes

To je nějaká divná klauzule, ale v RB jsou z něj tak na větvi, že mu podepíšou každou kravinu.

1 Like

Argumentačně to dáváš jako vaše repre v hokej do 20 let

Zkopíroval si prohlášení Helmuta se spekulací. Congrat, stal se z tebe polo twitter odborník. Jestli se to potvrdí, tak se potom můžeš chlubit, jakej si borec, že si zvládl zkopírovat prohlášení a kobminovat to se spekulací.
Zároveň si mohl odpovědět hned bez tvé touze po dickpics.

Btw nevěděl jsem, že jsem dával nějaké prohlášení

takze suhlasis s Montoyom, ze prepasol?

Jestli si vzpomeneš, tak já jsem před rokem psal při prvních spekulacích, že by měl přestoupit hned dokud má v rukách silné karty, že potom může ostrouhat mrkvičku.

Ono vše stojí a padá na Rbpt. Pokud stojí Rbpt za prd, tak by se ho měla chtít zbavit i samotná stáj.
Klauzule neklazule… protože, aby si vozil zadek za 70m eur někde mimo top10… to asi nechceš platit.

O Verstappenově odchodu mluví každý, jen ne Verstappen.

Nechte to něm, lidi, není malý.

1 Like

ok, ale ako si to predstavujes ked ma zmluvu do 2028? pokial to dobre citam, RB ma stale o jeho sluzby eminentny zaujem, takze si neviem predstavit, ze by mu len tak zamavali good bye. Su len 2 sposoby ako moze sucasnu zmluvu jednostranne predcasne ukoncit:

1. dochod do dochodku
  2. aktivuje vykonnostnu klauzulu, o ktorej rozpraval Marko. (tak ako sa veci maju teraz to este nie je aktualne, jeho slova, nie moje)

preco by nevyvijal?

Ale vyvíjejí, vyvíjejí. Landův kolaps jménem Piastri a otázku, co Russell, až se ocitne pod opravdovým tlakem (pokud se někdy ocitne pod opravdovým tlakem).