Nikdo však nevidí do budoucnosti a Nizozemec nemohl tušit, že jeho tým se ještě více propadne
Nevím, ta klazule zní nějak divně.
“Když nebudu aspoň 3, tak odejdu.”
Neboli já jsem bezchybný, lépe to nejde, a vše to je vaše chyba, takže jdu.
Klauzule tohoto typu především musí být numericky přesně nastavené, aby nevznikaly nekonečné spory o to, zda jejich podmínky byly naplněny nebo ne.
ja neviem ako znie. Vykonnostnu klauzulu priznal aj Marko aj ked nespecifikoval jej znenie. Nie je to nic nove v com by bol prave Verstappen inovatorom. Vykonnostnu klauzulu mali v zmluvach ini majstri sveta.
Moze to byt poradie v WDC alebo WCC, alebo skor pravdepodobne nejaka minimalna proporcia k bodovemu zisku lidra sampionatu.
Cisto poradie by totiz mohlo byt dost zradne.
Chápal bych, kdyby řekl, že když nebudou mít konkurence schopné auto nebo auto na boje o vítěztství, tak odejde. Nebo něco takového. Ale když nebudu do 3 místa, tak můžu odejít? To se mi zdá divné.
Nesouhlasím s tvrzením, že pokud Max odejde před koncem 28 z RBR, tak to bude jen díky klauzuli. Jsou tam scénáře, kde si dovedu představit jeho odchod bez ohledu na contratc (a nebylo by to v F1 nic nového)
Do 3 místa od konce?
to som aj ale netvrdil, takze nesuhlasis s niecim co si si sam vymyslel aby si mohol s niecim nesuhlasit. Samozrejme ako dojde k obojstrannej dohode tak to mozu ukoncit aj zajtra.
Ne co jsem si sám vymyslel. Ptal ses mě na souhlas s Montoyou, dal jsem ti odpověď.
Mna z tychto tvojich homosexualnych uvah laskavo vynechaj.
Hlavne ze tu vcera ci predvcerom stekal ako civava, ze ho tahame do debat, kde ani nie je
Raz darmo, Johny Bad Boy v plnej parade. Ked Verstappen vyhra, tak riesi ze nemaju az stvrte najrychlejsie auto, ked nevyhra, tak sa tlemi, ze sa RBR rozpadava a nejde im to…
tak si to este raz po sebe precitaj. pretoze montoya hovori o tom, ze prepasol vhodnu chvilu.
Tak když si to myslíš taky, nebudu ti to brát.
Helmutko a Jos zase v plnej parade Verstapenovci kritiku neznesu
Oni mozu iba rozdavat…