Monoposty budú v roku 2026 svižné, sľubuje FIA | Magazín F1 - F1online.sk

Ked to pises ty,tak iste.

1 Like

Tobě nikdo nevysvětlil, že lidé stárnou?

To je dobra vyhovorka.:+1:
Inak ani Enzo a Karl tu uz nie su, ale Ferrari a Mercedes ano.

Ja jsem na rozdil od tebe bezvyznamny.

Mozno nie, ked si mi odpisal.

Horst Fuchs zemřel…

Teda zemřel už v létě, ale nějak to utajili a vyšlo to najevo až teď. :smiley:
Někdo asi sháněl dárky k vánocům a nemohl se dovolat.

1 Like

Horst měl určitě dost dílů předtočených, tak proto zatím nikomu nechyběl.

To musíš říct ty, když si ho každé rano ve 4 sledoval :grinning:

Já takové hloupostí nesbírám, tak ani nevím jaké hloupostí jsou dneska v trendu. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Akoze tie 2 sekundy postrehnes ?
Nepostrehnes.
A neriesil by si ani 5 sekund ak tvrdi Tombasis.
Co mi vadi omnho viac je, ze skratit razvor mohli uz pri novych pravidlach na 2021.
Oni su zodpovedni za to, ze dnes po tratiach jazdia autobusy a chlapik povie : Skrátka si myslíme, že v posledných rokoch sa monoposty stali príliš objemnými a ťažkými … musim sa dobre zasmiat, sak on je za to spoluzodpovedny.

Asi sa riadi zásadou “Nikdy nehľadaj chybu v sebe a nepreberaj na seba zbytočne zodpovednosť” :slightly_smiling_face:

nemyl si dizajn s vyrobou.

asi to bolo tak nejak, ze podla navrhov FIA mali byt tie auta o 5s pomalsie ako su teraz tak sa bali to spravit kratsie aby to nemali o 10s pomalsie…

Trochu rozepiš. Nevím na co mám reagovat.

komponenty, ktore si nekupuju si stale navrhuju sami. Vyroba ich navrhov prebieha v Dallare, ale nie je to tak, ze poslu objednavku emailom, maju tam cele svoje oddelenie. V podstate to funguje rovnako ako v Redbulle az na to, ze Redbull Technologies a Redbull Racing maju rovnakeho majitela.

1 Like

Prokázat to nedokážu, ale myslím, že základní nákresy pocházejí od Ferrari.
U AT je to něco jiného. Původně nesměli používat stejný motor jako RB. Některý vývoj společný měli, ale i nápravy měli zcela odlišné.
I letošní vůz byl jejích vlastní. Ale neuspěl, tak hrozí, že použijí stejnou taktiku jako Haas.

Podle me daj Ricciardovi do AT letosni auto at se pristi rok povozi.

Příští AT bude mít k RB mnohem blíže. To už RB prozradil.

Tim je vec dana.

Ano je. Bohužel za to můžou pravidla, které se kvůli Haasu upravily tak moc, že dnes už nemusí být konstruktérem.

1 Like