Sergio Pérez pravdepodobne vstúpil do obdobia, keď môže slobodne hovoriť o svojom pôsobení v Red Bulle. Zrejme mu to umožnil nielen koniec všetkých zmluvných záväzkov s rakúskou firmou, ale tiež odchody kľúčových osobností ako Christian Horner a Helmut Marko. Checo je známy svojou otvorenosťou a svojej povesti nezostáva nič dlžný.
Bude fajn, precitat si raz Perezovu knihu… Urcite este vela veci povedat verejne nemoze…
Vzdy som pisal, ze Perez bol kedysi rychly a dokonale setril pneumatiky. Prave vdaka tomu sa dostal par krat s tretoradovym monopostom na bednu. A v RB ho uplne usliapali a zadupali skrz Verstapenov lesk…
Tak Perez očividne nepredýchal, že stavali na lepšom jazdcovi a potom vlastnou chybou si zničil novú podlahu. RB nebol dokonalý ale tsk výkonnostne išiel sám najprv dole a nech povie dačo aj o kvalde v Monaku
Pošli mi, prosím ťa, čísla na loto . Ale až na budúci týždeň. Tento nestihnem podať.
Je jasné, že skúšal čo mohol s tým čo mal k dispozícii.
Nikto z nás nevidí do zákulisia žiadneho tímu.
Nikto z nás nemôže vedieť dôvody na riešenie hocijakej situácie hocijakého tímu.
Nikto z nás nebol súčasťou žiadneho tímu F1.
Ale aj tak je tu každý druhý Sibyla, poprípade Nostradamus.
Vie to niekto vysvetliť?
Perézove vyjadrenia - šéf má problém, odvedieš pozornosť na adresu bývalého zamestnávateľa a o tom ako fungovali mi pripomína fungovanie gangu a nie tímu F1.