Moje výkony používali na odvrátenie pozornosti od Hornerovho škandálu, tvrdí Pérez | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez pravdepodobne vstúpil do obdobia, keď môže slobodne hovoriť o svojom pôsobení v Red Bulle. Zrejme mu to umožnil nielen koniec všetkých zmluvných záväzkov s rakúskou firmou, ale tiež odchody kľúčových osobností ako Christian Horner a Helmut Marko. Checo je známy svojou otvorenosťou a svojej povesti nezostáva nič dlžný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224081/moje-vykony-pouzivali-na-odvratenie-pozornosti-od-hornerovho-skandalu-tvrdi-perez

Tak to je jeste vetsi skandal nez informace z minuleho clanku, kdyz Perezovi rekli pri nastupu, Red Bull je Emiluv projekt.

2 Likes

No hezky tu Peréz nakládá místní partě hic, se nedivím, že zalezli do kanlů a jen pár z nich vylzelo, aby potvrdili, proč do kanálů patři

2 Likes

Bude fajn, precitat si raz Perezovu knihu… Urcite este vela veci povedat verejne nemoze…
Vzdy som pisal, ze Perez bol kedysi rychly a dokonale setril pneumatiky. Prave vdaka tomu sa dostal par krat s tretoradovym monopostom na bednu. A v RB ho uplne usliapali a zadupali skrz Verstapenov lesk…

Pereze by bylo lepe videt v Audi nez v nezabehnutem Cadillacu, bude to mit tezky.

To je prasáren , že by jeden blil…jezdit pohár jednotlivců pak nemá smysl a viditelně, oni jedou upgrade jen na jednou auto.

Je potřeba to ošetřit pravidlama.

1 Like

Rysuje se tady velky podvod, Red Bull nasazoval dva vozy jen aby splnil povinnost, druhy vuz nechavali plapolat po trati jako majove mavatko.

Perez si zaslouzi za titul vicemistra kredit.

Ani v roku 2009, 2014 nikto netrafil buduceho majstra sveta :slight_smile:

1 Like

Vedel jsem ze auto Pereze pouzivali na testovani behem zavodu, uz tehdy to davalo smysl, ted se to vsechno provalilo, potvrdilo.

To už tady jednou bylo a stejně “Multi 21” nebylo k ničemu. Mimochodem i to multi pochází z RB.

Tak Perez očividne nepredýchal, že stavali na lepšom jazdcovi a potom vlastnou chybou si zničil novú podlahu. RB nebol dokonalý ale tsk výkonnostne išiel sám najprv dole a nech povie dačo aj o kvalde v Monaku :sweat_smile:

4 Likes

Pošli mi, prosím ťa, čísla na loto . Ale až na budúci týždeň. Tento nestihnem podať.
Je jasné, že skúšal čo mohol s tým čo mal k dispozícii.
Nikto z nás nevidí do zákulisia žiadneho tímu.
Nikto z nás nemôže vedieť dôvody na riešenie hocijakej situácie hocijakého tímu.
Nikto z nás nebol súčasťou žiadneho tímu F1.
Ale aj tak je tu každý druhý Sibyla, poprípade Nostradamus.
Vie to niekto vysvetliť?

1 Like

vsetci sa tam proti nemu spikli.

2 Likes

Tak ja to muzu vysvetlit, jestli chces.

Perézove vyjadrenia - šéf má problém, odvedieš pozornosť na adresu bývalého zamestnávateľa a o tom ako fungovali mi pripomína fungovanie gangu a nie tímu F1.

3 Likes

Jasné, som tu. Nezabudni na tie čísla :grin:

Jenda chce trumfnout Baryka v brečení? :grin:

Tak, nejprve se trochu uvolni…

Teta Marta s vlastni starsi sestrou, davam si to na opakovani do smycky.

https://youtube.com/shorts/eMxu10YYd3U?si=zB0oQTwDjyBZwLwT

Neklikám na žiadne odkazy, a o môj duševný a fyzický stav si nerob starosti, ja som vždy v pohode :grin::grin::grin:

No, tak co chces, ale ja vidim ze nejsi v pohode.