Perez je ještě větší uplakánek než místní elita bez života
. Chci ho vidět na koho bude svádět svůj neúspěch v Cadillacu
Kokso, máš vyštudovanú vysokú psychiatrickú, alebo čo? Pol hodiny čakám na vysvetlenie a nič. Len žvásty… Ešte ti dám pár minút svojho času, keďže dnes je sviatok… V opačnom prípade potvrdíš to, čo tu o tebe píšu neprajníci.
Nesplnils prvni podminku, nelze pokracovat…sam se zdrzujes.
Jinak, tri vysmate smajliky po sobe vidim, to neni dobry.
Tak tvoja diagnóza je už jasná aj laikovi. Dúfam, že sa nájde niekto, kto ti pomôže. Prajem ti lepšiu budúcnosť .
Vidis, nemas cisla na Loto, papa 
Haha. Snad vidí Gasly jak se to má dělat, né nějaký - “mohl bych o tom, co se tam dělo, mluvit hodiny”. 
Vsak on se Gasly rozmluvi, kdyz uvidi ze Perez se toho neboji, to jeste bude veselo.
Ale aby bylo jasno, vice me zajimaji nova auta a deni na trati. Chci aby byl mistrem nejlepsi pilot v nejlepsim aute jako loni, ne jako nekolik poslednich let, kdy titul brala umelotina.
V tréningu som bol o sekundu rýchlejší než všetci ostatní. Všetko vyzeralo dobre a v tých pretekoch som bojoval o víťazstvo, ale zrazil som sa so Sainzom v poslednom kole, zničil auto a už nikdy som nejazdil s tou podlahou,
Chudak Perez, on bol vykonnostne vlastne sekundu pred zvyskom pola…to Red Bull odpisal ineho sampiona.
Tohle jsem nemyslel, já myslel vývoj obou dvou monopostů., musí být stejný.
Bylo by to krásné, kdyby týmy musely dávat jezdcům stejné díly, ale je tam tolik různých proti, že se nic takového neschválí.
No uvidíme jak si letos týmové dvojky v Cadillacku proti sobě povedou.
nastastie. nie raz sa stalo, ze pilotom vyhovuju rozne diely.
Lepší díly chtějí všichni a novinky většinou lepší budou vždy. Rozdíly na volantu by asi nikoho nezajímaly, tam by určitě byla volnost.
Větší problém by byl s těmi novinkami. Ty totiž z pásu nesjíždějí současně a nemyslím si, že by tým chtěl čekat až bude mít ze všeho dva kusy.
Perezovi se povedl s neuveritelnou klikou jeden zavod a RedBull ho omylem podepsal. Jinak dobrej stred na urovni Ocona. Velkohuby prohlaseni umel vzdycky, takze v tom bude i tento rok pokracovat. Najednou tu ma spousty fanousku, asi podobny pripady…
Veru ma vela fandov, ten najlepsi vyber fora v podobe alzakov a esa bobka. To nevymyslis.
Eso bobek se mi libi rikej mi tak.
A hlupi mexicania fandili red bullu na VC Mexika 
Nezkoušej to furt, slevu na alzu prostě nedostaneš
Aj Latifi raz vyhral tréning.
Neviem, či Checo nemá problém s pamäťou, ale jediný, kto tam bojoval o víťazstvo bol Piastri s Leclercom a na konci ho akurát Leclerc vyškolil v boji o druhé miesto, vďaka čomu sa pred neho dostal aj Sainz a nasledovala smolná nehoda.
To dáva zmysel. Na čo by vyrábali nový kus tej podlahy pod rozpočtovým stropom, keď Checova pozícia v šampionáte už bola pevne daná, bez šance na posun vpred alebo prepad?
Ezobobek…? To uz asi ne…