Môj otec nie je klamár, ale Red Bull by nemal explodovať, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

nastuduj si vramci samostudia kauzu amber Heard vs Johnny Depp, mozno na taketo veci zacnes pozerat aj inym pohladom, ze aj zena vie niekedy byt harpya

1 Like

Však ať to řeknou ne? :man_shrugging:

1 Like

tu poznámku s Johnym a Amber nechápu, to jsou naprosto rozdílné situace. A stavět to na to: no asi je megera. Tak to je výborný arugment, ale jakože sexual harrasement může bejt i na megeru. Jak píšeš, tady se prostě vydali cestou mlčení, jen do roho přijdou bomby, jako od Jose a pak ještě info, že ji suspendovali a prý to bylo v návzanosti na to, že se chtěla odvolat, tak co to pak vytváří za obrázek? A tady poslouží Johny dobrým příkladem, protože se z něho dělala alkoholická fetka a nakonec se vyjasnilo, jak to bylo. Ale tady? my nic my uzikanti, jen kdo si bude stěžovat, tak má problém. Neskutečný

1 Like

ježku ty jsi taky často harpye, jak kdybys měl ženské dny, ale nepodezříval bych tě z toho, že tu budeš šířit Josovi dickpics, aby si ho potopil

Která z nich je ježek?

Nepojmenované

ta co byva zadarmo v hogrovej hlave

Tak to bude tahle.

1 Like

v mé hlavě žádnej ježek nebydlí, nevím, jak u tebe

fotka ženské s ptákem … nevím Ferdo, vzhledem k posledním dnům v F1 bych to moc nevytahoval :smiley:

Žádná odezva?
Asi jsem Tě zklamal, že není chlap. :grin:

1 Like

A kto si ty ze ides jemu vravet co moze a co nemoze (inak ja si to tiez myslim ako zenaty s detmi je to hanba)

A co je teba do toho jeho údajného pomeru, neobtazoval ani nerobil bossing, ostatne je sukromna vec… :man_shrugging:

Berieš si to moc k srdcu a je ta do toho vlastne prd… Skor by si sa mohol sústrediť na to, ako pekne dneska zajazdil alonso a vy uz tyzden prorokujete ako bude zle :flushed:

3 Likes

Nejdřív foto ze předu, aby se pak jelo ze zadu :slightly_smiling_face:

Přece bys některé nechtěl připravit o šanci. :grin:

Tak jestli chceš pracovat s dieselem :grinning:

O mě nejde, i když i já sám na to mám nějaký pohled. Jde o to že rozumím proč chtěj organizace a partneři s nimi spojené znát víc aby za tím byli ochotni udělat tlustou čáru. Zlob se na F1, FIA, Hondu že jim je do toho houno, mě do jejich morálních poklesků a soubojích o moc netahej. Můžou si za to sami.

Jezdí to na diesel, takže pro Honzu dobré…
Facelift to má solidní, ale možná by to chtělo trochu lepší nárazníky.

Stále stejná písnička, dělaj jako kdyby si to všichni vymýšleli, při tom je to jen jejich hra :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Diesly jsou spolehlivé, moc toho nesežerou a táhnou i v pomalých otáčkách.
Není lepší volba. :wink:

3 Likes

Neboj, pár dietních bůčků a vono se ji to bezpečnostní vybavení samo vyformátuje. :slightly_smiling_face:

Vsak tu sekretarku si tam prece dosadil ty ne? :grinning: