Môj otec nie je klamár, ale Red Bull by nemal explodovať, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavnou témou úvodných tlačových konferencií v Džidde bol Jos Verstappen. Ten po skončení bahrajnského víkendu dosť ostro zaútočil na Christiana Hornera a obvinil ho, že Red Bull rozkladá zvnútra. Max sa tak ocitol medzi svojím otcom, ktorý stojí za jeho kariérou, a svojím tímom, ktorý mu postavil neporaziteľné auto. Popasoval sa s tým tak, že zaujal neutrálny postoj.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145483/moj-otec-nie-je-klamar-ale-red-bull-by-nemal-explodovat-vyhlasil-verstappen

Teda tem novinarum zni kde co zvlastne. Co je zvlastniho na tom, ze kdyz vas neco nejen ze nezajima, ale ani se o tom nechcete bavit, tak se na to rozhodne nebudete ptat.

Zatim se zda, ze zarucene zpravy o odchodu Maxe z nej teamu, buhvi kam, nebudou uplne nejzarucenejsi.

Tak ted uz snad formule. Porazi Ferrari Maxe v Jedah?

Boj tam očividně pokračuje, jen tak dál, ostatní týmy potřebují pomoci. Na vině nejsou ale jen Verstappenovci, ale i Thajci kteří si tam ten pořádek a loajalitu neumí nastolit, jinak si tu rebelii už neumím vysvětlit.

1 Like

A kdo psal, že zaručeně odchází? Já viděl do teď pouze spekulace a přemýšlení, jak by to mohlo být, nikde jsem neviděl, že by jeden zdroj doslova psal, že Max odchází.
Jinak ne, RB a Maxe nikdo letos neporazí, pokud neudělají sami chybu

Max z toho dostává všechno a RB je prostě nejlepší, žel konkurence nevypadá, že by se dokazala jakkoliv chytnout

Sainz nabúrava štatistiky, inak by to bolo príliš uhľadené. :slightly_smiling_face:

1 Like

Dostal padáka :smile: Teda ne padáka, jen už s ním neprodloužili smlouvu, abych byl korektní.

Takové narušení statistiky soupeře se prostě v týmu neodpuští

No to asi zadny zdroj vylozene nepsal, ale techto spekulaci bylo tolik a byly psany takovym stylem, ze to jednoznacne delalo dojem ze rozpad RBR je hotovou veci a Max je na odchodu.

A rekl bych ze i kdyz tys to tak nevnimal ( coz ja take ne a myslim ze mam to slouzi ke cti) tak spousta lidi na to tak koukala. A proto se novinari na toto tema ptaji. A nejen Maxe.

No na nekterych okruzich si myslim ze Ferrari muze RBR zatopit. Jedah se zrovna nabizi. Uvidime. Snad to bude jak pises. :grinning:

1 Like

No tak vše záleží, jestli se po tomhle víkendu v RBR vše uklidní, nebo se to pojede dál. Zrovna ráno jsem zachytil, jak někdo šířil, že zaměstnankyně RBR přišla o práci kvůli tomu a za půl hodiny to bylo vyvraceno. Takže v tomhle duchu se nejspíš bohužel bude pokračovat.

Jinak já doufám, že v tomhle nemám pravdu, ale nevidím sílu od soupeřů něco na RBR vymyslet

Teraz sa ukáže, aký odolný je Max. Neviem, či šiel niekedy do víkendu s väčším náporom na psychiku. Napadá mi Vegas, kde sa snažil tiež kľučkovať ako to šlo, len aby neposlal všetkých tam, kde slnko nesvieti :slight_smile:

Bude hodne zalezet na pilotech a strategii teamu. Musi byt konzistentni a vyvarovat se chyb. Coz zatim vypada ze uplne nedavaji. Ale kdyz to nevyjde a bude vyhravat Max, ja budu spokojen. :smile:

Ale auto RBR nebude nejlepsi vsude. Tomu neverim. Letos ty auta vypadaji mnohem lepe nez loni.

1 Like

Já si nemyslím, že tohle Max vnímá, jako tlak

2 Likes

hlavne to nevnima ako svoj problem, do '26 urcite pretekam v RB a potom sa uvidi (uz sa asi aj rokuje i ked len nezavazne)

2 Likes

ja som sa v tom celkom stratil.
Kto proti komu s kym ? :astonished: :astonished: :astonished: :astonished:

1 Like

Asi záleží na tom, jak to mají v týmu zařízeno, aby ho od těchto problémů izolovali. Navíc šla řeč, že starý Verstapen tento víkend nebude na závodech?
No jo, chápu že otec je prostě rodina, na druhou stranu, myslím, že nejdůležitější v kariéře Maxe už zařídil a teď by měl jít k šípku. Vůbec ti otcové jsou problém - Hamilton, Verstapen, Sainz (ten ovšem jediný sám něco dokázal).
Pravděpodobně jediný, kdo nedělal problémy a byl velmi oblíbený byl Button st.

3 Likes

A Norbert Vettel, ten byl takřka neviditelný, a přitom se snad účastnil závodů velmi často.

3 Likes

Môj otec nie je klamár
… Max vydava zapisky z padoku…

2 Likes

To samé Papa Smurf. Toho sice bylo v paddocku vidět snad každý závod, ale všude byl oblíbený.
Nápověda: Jeho křesní jméno bylo John.