Jensonov otec John Button. Spomína ho aj fujtajblik nad nami.
Kaju se, že jsem @fujtajblik nečetl pořádně. Takhle to dopadá, když člověk nestíhá a chtěl by vědět všechno. Jinak je fujtajblík starý ostřílený kozák.
Verstappenovci? Ci myslis josa verstappena? Nechaoem co ma stým Max
Promiň, v zájmu obou ti to raději vysvětlovat nebudu.
Takze tu nieco splechnes a nic k tomu nenapises… Ok
Ne nic, já počítám že vícerým je to celkem jasné. Spíš mi teda řekni co udělal Jos Verstappen že by ten měl být na vině?
Ale ja predsa nic nepisem. To ty si napisal verstappenovci nie ja
Takže ty nevíš ani nic co udělal Jos? Já jen co všechno musím vysvětlit aby jsi byl v obraze a jen oba neztráceli čas.
Ja viem co urobil jos. Daval rozhovory na hornera aby odisiel atd… Comu je na vine on a Max sa ale snazim zistit od teba kedze si to napisal
No vidíš, a to co řekl Jos není lež, když není žádný lhář. Prostě táhnou spolu a Horner co by šéf týmu jeho podporu nemá. Možná to ale nevidíš a jsme u toho, viz první odpověď.
Jaj takto. No ked myslis ze Jos nieje klamar, to ja neviem posúdiť. Co ine mohol Max o otcovi povedat ze?
Edit: tym nechcem tvrdit ze horner tu podporu od maxa má. Aspon nie akú takú, ako si ty predstavujes
Však já chápu, je to jeho otec.
Každopádne ja som nazoru ze mu viac menej škodí. Niekto to dobre napisal ze proste otec mu dal vsetko. Priviedol ho na cestu kde ho cepoval a urobil z neho to co je. Tym by to ale malo skončiť. Taketo vztahy kde je ego vacsie ako rozum nebyvaju dobre…
Dík. Bohužel už je to pravda i když jámám tedy stále ještě děti školou povinné
Vážně? Tak to tedy byl fakt neviditelný. Ale zase i Seb byl taková klidná povaha (mimo trať). Včely apod.
Já jsem to někde četla a taky nevím, čemu říkají často . Ale Seb měl na Instagramu fotky, když začínal, a celá rodina vypadala těžce pohodově.
Urcite by som svoj pomer chcel ukazat celemu svetu
Kdo zažil Motorelax nemůže být žádný cucák.
Neměl s ní mít vůbec nic, no nedivím se že lidi kolem chtěj vědět víc, vznesla obvinění, zamítli to a ještě s ní ukončili pracovní poměr. To je přesně na strašáka ať holky držej příště hubu To se líbit nebude když kolem toho nepustěj ven vůbec nic.