Mohamed bin Sulajem cíti krivdu: Pozrite sa, čo mi urobili britské médiá… | Magazín F1 - F1online.sk

Prezident FIA Mohamed bin Sulajem má na tlač ťažké srdce. Podľa jeho najnovšieho rozhovoru je presvedčený, že najmä v britských médiách, ktoré vládnu motoršportovému svetu, nie je vykresľovaný v skutočnom svetle, ale najmä negatívne. Ubezpečuje však, že to ho nezastaví.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173992/mohamed-bin-sulajem-citi-krivdu-pozrite-sa-co-mi-urobili-britske-media

Rozmyslam co by ten clovek robil, pokial by na arabskom polostrove nebola ropa …

1 Like

Španělé a Arabové to maj nejhorší, pak Holanďani.

V podstate ma ale v jednom pravdu - media su pliaga dnesneho sveta. Maju obrovsku moc a nulovu zodpovednost. Vedia znicit zivoty, ale ospravedlnit sa uz nie. Vedia manipulovat (a castokrat manipuluju), ale opat bez nejakej zodpovednosti. Cest poctivym novinarom!

4 Likes

Není to tak zlý. :smiley:

Bin is stronger than ever.

1 Like

Já mu rozumím, co tě nesundá, to tě posílí :muscle:

1 Like

Vlastně jsem překvapen že tam ještě je :smile: Nějak v té FIA chodit umí.

1 Like

Sainz je na tom v Britských médiích fakt zle jo? :thinking:

Prý má dokonce moc chlupatý ruce :smile:

1 Like

Nic vazneho neudelal, spackovani VER ve vysilacce zni hrozne.

Moje rada … nevenuj cas a energii na toho kdo te rad nema a venuj se tomu kdo te rad ma .

V tomto pripade se nema donekoncna obhajovat a osocovat britska media , ale mel by ziskavat “spojence” v mediich jinych zemi … daleko ucinejsi

Nehlede na to jak jiz @F1fan napsal - parafrazuji … bojovat proti mediim je jako zkouset chc.t proti vetru …

1 Like

mozno keby rozpraval do medii co skutocne urobil a nie co maju urobit ini. len to by musel nieco robit.

Problem je, ze nema pravdu. Jasne, nic nie je dokonale a nic nie je ciernobiele. Ale obvinovat media z toho, ze su pliagou dnesneho sveta je ako obvinovat dazd z toho, ze mi zateka do domu. S prichodom internetu sa zmenil svet, s prichodom socialnych sieti sa zmenil internet, ale nezmenili sme sa my, ludia. Ten “problem medii” je, ze mnoho vplyvnych ludi vie, ze lahsie ako riesit problem alebo pokusit sa o sebareflexiu je kopnut si do medii. Casto to az prekvapivo dobre funguje.

4 Likes

Medialni obsah nevznika sam od sebe, nejde ani tak o to ze jsme zahlceni informacemi jako o to, ze lide z medii ztratili kodex a jali se tvorit svet k obrazu svemu.

Vetsina populace nema ani cas ani chut si furt neco nekde overovat, coz uz je dneska nutnost, bohuzel, libi se ti to tak? :sneezing_face:

2 Likes

Sulayem si na vlastní kůži vyzkoušel, že s talibanskými manýry v civilizovaném světě neuspěje a jestli je právě tohle čeho dosáhly britské média, tak se vyškolil správným směrem.

Dobra Dzurindovina :smile:

Prepac, ale nemas pravdu. Media si naozaj robia, co chcu. Vid nedavny priklad:

A o par dni neskor:

Media proste maju prilis velku moc na to, aku maju zodpovednost. A manipuluju jedna radost.

Tym sa nezastavam Sulayema, ale toto su fakty. Dalo by sa dohladat milion takychto prikladov.

2 Likes

Presne tak, ono totiz urcovat a manipulovat je neco co strasne moc chutna, nehlede na to co tim kdo cini, hlavne abych zaujal, sokoval, klientovi dorucil cislo sledovanosti, kvalitni obsah je druhorady.

Ale neni se co divit, kdyz i doktor nebo zubar je schopny ti rozyebat zdravy zub, tydny ho lecit a nakonec ho vytrhnout, protoze tak na zakrocich vydela vic.

bedakanie mu ide este lepsie ako Lewisovi.

to myslíš vážne, že týmito článkami toto médium manipuluje? nespochybňujem, že vždy je snaha manipulovať a netýka sa to iba dezolátskych médií platených rusmi (aj keď tam je tento problém najrozsiahlejší). manipulovať chce každý politik, podnikateľ a neviem kto všetko ešte.

ale ten príklad s p týmito pneu si fakt netrafil :smiley: toto zrejme nebude manipulácia…

a napiek všetkým výhradám voči médiám, ich úloha je veľmi, veľmi dôležitá. kto má akože prinášať informácie? iba politici formou tlačoviek alebo nebodaj sociálne médiá? :smiley:

1 Like