Nn, to je bahno, který si tu ještě pyšně bránil, můžeš si zagratulovat
Bahno ako kratom?
Proč to není hezký?
Takový výpady jsou na úderku, za mě je nesmyslný, kam to neustále hrnou. Kluci nedostávali pozornost a lásku od rodičů v dětství, a teď je z nich tady to
No hrnou to neustále tam kde to chtěj mít, jinak by to byla blbost … počkej, cože?
Každý kto nefandí Alonsovi alebo nehejtuje RB. Je jedno či je to fanúšik RB, Ferrari alebo iných tímov.
Dál bych to nerozebíral, nebo tu bude zase od nich nablito
A ty že nie si chorý z tohto fóra
Ešteže sa blížia Vianoce a môžeš Ježiškovi napísať nový SSD disk, lebo za chvíľu ti dojde miesto, toľko screenshotov komentárov máš porobených.
Už se stalo bráško, už je nagrcáno
Co jsem psal, už jsou tady
A ze neste provokateri
Hosi hosi sami si robite zle a este sa divite jak sa to mohlo zase stat
Tak já nevím, proč RBR fans mají potřebu lhát, jako Horner, Jos a Helmut, asi je mají za vzory.
Ty si strateny
Pekny den
Ale jinak Zak Brown měl nakonec asi teda pravdu, s tím, jak řikal, že lítaj CVčka vzduchem z RB. Takhle to do sebe zapadá.
Nechme je tady vyblít s popřáním hezkého dne, chudák Steiner, to si dovolil moc
Když se Horner chlubil, jak tahá lidi z Mercedesu, tak tady ti mu tleskali, jak lachtani. Teď jsou Zak a Steiner hateři
Too late.
Red Bull v nadpise, takze tu bolo nagrcane v momente:
Kopirka a la Honzie.
Vůbec není chorý z toho, vůbec ne.
Jen si musíš ukládat screeny co kdo napsal a hlavně vytvořit další účet, aby sis lajkoval svoje komentáře a svých kámošů
Screeny si nemusím ukládat, ja vím, že je to na vás moc složitý. Ale je tu vyhledávání podle slova i podle uživatelů, zadal jsem slovo hater a už tam byla vaše uderka a přes 120 komentů obsahující slovo hater. Potom stačí dělat screen přes snip, vložíš a nemusíš nikde nic ukládat. Hoši, že vy se živíte na pracáku, protože nejste schopný nikde plně fungovat Btw nevím proč si myslíš, že by někdo další fungoval, jako ty - vytvořit si tu další účet.