Kto je teda hunderdog? Nikdy tu nic nepise ale podozrivo lajkuje len vase prispevky… tebe to nepride divne?
Jak mám vědět, kdo to je? Ale viděl jsem, že lajkl věci i tvoje, Norďáka nebo Dietrich_Reimann.
Spíš to dost smrdí, že se tím neustále oháníte zrovna vy
V zivote by som nebol tak primitivny a na fore si robil dalsie nicky kvoli lajkom alebo podobne
Jokes on you
Btw jak vies koho lajkuje ked je sukromny?
Protože to bylo v jedné diskuzi, kde jste zase jeli to svoje a zase vam to lajkoval však já neříkám, že to musíš být hned ty. Ale Dietrich se tím ohání už asi po 5
Velká náhoda že lajkuje jenom jejich příspěvky a aby nás totálně “přechcal” tak dal like na můj jeden komentář a už si myslí jak to vyřešil, tak primitivní šašek
Jakože si myslíš, že když dáš lajk na sebe, tak tím zameteš argumentaci, že se tím oháníš jen ty? Protože reálně nikdo jinej na ten tvůj další účet neukazuje.
Ze ta to bavi …
vyberies si M5 alebo Satanwagen?
Sofiina volba
Asi tu M5ku a hned by som ju aj predal a kupil si Corollu GR
A ty?
ja sa nezucastnujem
Toho Hunderdoga zmaž, je to fakt priehľadné. Iba s tým strácaš čas.
Sorry, nejsem tu admin, abych tu mohl mazat lidem účty. Spravuju jen svůj. Můžeš to zkusit na Jose, ten tu má víc účtu, nebo Dietricha.
To hadam nie.
Medzi klasickou M5 a C63 AMG urcite Mercedes, ale v hentych upravach, co ma tu M5ku, tak by to bola tazka volba. A nie to este jedno z nich vymenit za japonca. To by musela byt jedine Supra MK4, pripadne Skyline GT-R (R34).
Nekúpiš v Európe
da sa doviest nejak, som to minule googlil ale nepamatam uz presne cez koho
Dovozců je vícero, pak je otázka posvěcení skrz euronormy
Nevies ci aj Yaris GR je tu nedostupny ofiko? V prahe som ich par videl
je dostupny 15zn
Podľa Teba si teda niekto vytvoril fejkový zamknutý profil Hunderdoga (pravdepodobne ako určité zosmiešnenie Hedgehoga), ktorý z nejakého dôvodu príliš, respektíve vôbec neprispieva, ale venuje svoj čas tomu, aby hneď z fleku po prihlásení intenzívne lajkoval najmä Tvoje (prípadne do AM zelenej ladené) príspevky, aby to opticky pôsobilo, že majú väčšiu váhu.
Ty teda tvrdíš, že to nie si, a pripúšťam aj túto možnosť, ale z môjho pohľadu to tak nevyzerá.
Javí sa to totiž tak, akoby mal problém s Hedgehogom. Kto by to tak piči mohol byť?