Pro ty kteří si jich nevšimli, Santa Klaus.
To myslíš vážně? Ty sám si jim někdy v březnu vyčítal, jak tu píšou třeba na moji adresu.
V těch lajcích máš tu místní úderku. Ale asi sis všiml, kdo tu běžně na mě reaguje útoky
Ještě ti to lajknou všichni ti, co tu od října minulýho roku označovali všechny za hatery, co psali o RBR negativně
Vcelku rozumne zhodnoceni. Mozna se Steiner konecne nasel. Moc ho nesleduju, ale co jsem zatim cetl, tak to ma hlavu a patu. Uvidime.
„Nic jsem neplatil, a ta částka absolutně nesouhlasí.“
Tohle si už ani nepamatuju , moc hezké od Ježka no.
Diky moc
Jojo, to byl zase jeden z těch tvých golden momentů, tvé pravé já.
Mna vzdycky extremne bavi jak to furt ty a tvoji kamosi tahate do nejakych psychologickych rozborov, pritom o nic nejde, kazdy si tu pise viac ci menej hodnotne prispevky a o tom to celom je
“Nikdy se neper s prasetem. Oba se ušpiníte, ale na rozdil od tebe prase to má rádo.”
George Bernard Shaw
A si pekne v prd3eli, toho prasata sa chytia borci ako predavacka v masne
To je zajímavá variace, to jsem ještě neslyšel.
Spíš je zajímavý, že tu borci @helmutko a @Unleash_the_lion tvrdili, že jsme si to vymysleli, teď tu dostali 1% toho co tu úderka vyblila a najednou jsou ticho
Jinak není hezký, že @tiMur označil @Hedgehog za prase
a v originali ta punch line znie este lepsie
Taky si říkám, asi si uvědomil co je zač. Jako docela extrémní komentáře tady padaly.
No vidis jak si rozumieme
Do toho mě netahej, to je vaše bahno
Tak to je ovšem zlaté top
Klasické Honzíkovy rádoby točky z kauflandu level první stupeň základní školy, někdo řekne něco na mě tak já to otočím a řeknu, že to myslel na Ježka, mastermind move vole