Koukejte na ty ucty co lajkovali, kdo tuhle zahadu cernych puntiku vysvetli, jde z toho strach pac to jsou ucty co prichazi ze zahrobi, zacinam mit strach
Tie profily si si zablokoval, preto Ti ich zobrazuje takto. Bolo to tu v minulosti už viackrát spomenuté.
Nikdy by me nenapadlo ze je tady tolik homosexualu.
Smutný stav společnosti
To jsi vážně vytvořil nové vlákno, na takovou blbost?
Pokud tou společností myslíš konkrétně Boba, tak to souhlasím
Ne, myslím tím konkrétně několik uživatelů, ale to ty víš moc dobře.
Ahaha akoze spolocnost je v prdeli pretoze bob si dal polku fora do ignore listu?
Hehe, koukám že jsem zablokovaný a ty taky. Povýšili jsme na homosexuály, super
Jestli si myslíš, že tímhle zkracování si vysvětlení dojdeš ke chtěným výsledkům, tak klidně pokračuj. Ne, smutný stav společnosti je, jak se tu někteří ohání homofobí a spodinou, když potom sami mají takovéto narážky a urážky, zrovna ty to víš moc dobře, když sám podobné příspěvky lajkuješ.
Však lidi už je házej do ignoru!
Stale si nepochopil, preco to lajkujem, kvoli obsahu prispevku to vobec nie je
Výmluvy nejsou omluvy, to už snad víš.
No ja sa ani nevymlouvam a ani neomlouvam
To je taková devíza, zablokovat si ty lidi a potom otevírat a reagovat na každý příspěvek
Podle mě jsem si to nezasloužil
Podle mě jo, co komentář to provokace, lidi už tě prokoukli. Nevím jak dlouho nad tebou ještě dokážu držet ochrannou ruku, fakt nevím.
Ano, lidi (čti skupina o několika lidech) čítající puff, situs, sheep, hell, bob: rozhodla že jsi provokatér a toxický uživatel a zablokování je zasloužené
Jo Dejve, jsi provokatér a toxický uživatel.
Zablokování je zasloužené.
(Teda prý jsme o tom rozhodli.)
Fantazii se meze nekladou.