Mick Schumacher sa usiluje o návrat: Sme presvedčení, že sa nám to podarí | Magazín F1 - F1online.sk

Mick je dalsi z armady, ktori keby mali vacsie stastie tak odjazdia zopar sezon v stredopolovych stajniach, alebo ako dvojky v top stajniach. To ze mal Gasly ci Albon stastie na druhu sancu po fiasku nedava Mickovi na druhu sancu ziadne moralne pravo. On proste to stastie nemal, ale naproti mu ani velmi nesiel. Je to skor taky mumak, kde ho postavia tam stoji. Pre mna za mna kludne by mohol nastupit namiesto Cunody. Zrejme by si to ani nikdo nevsimol.

1 Like

Kiežby to Mickovi vyšlo, ale pochybujem o tom. Buď sa nechajú ukecať Wiliamsim a vezmú Colapinta alebi dajú šancu niekomu mladému, kto v f1 nejazdil ešte alwbo sa ulakomia na mexické peniaze a prichýlia Checa po padáku z RB

Aspoň nezhadzujem jazdca

Kto zhadzuje Schumachera a čím konkrétne?

Micka považujem za podpriemerného jazdca, ale viete čo? Ja mu prajem, nech sa vráti napríklad s Audi a nech definitívne všetkým ukáže na čo má. A potom nech už o ňom nikdy viac nebudeme počuť. :laughing:

1 Like

Netrep urcite by si to niekdo vsimol a poviem ti tajomstvo. Ja by som si to vsimol hned :grinning: :grinning: :grinning:

to nemyslis vazne !!!

ale myslim :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: