Mick Schumacher sa usiluje o návrat: Sme presvedčení, že sa nám to podarí | Magazín F1 - F1online.sk

Na prestupovom trhu zostala k dispozícii posledná sedačka a množstvo záujemcov. Ak rátame aj Daniela Ricciarda a Franca Colapinta, bez miesta na budúcu sezónu sú až piati súčasní piloti Formuly 1. Okrem nich je tu aj množstvo mladíkov a tiež bývalých jazdcov. Do poslednej skupiny patrí aj Mick Schumacher, ktorý sa so svojím manažmentom momentálne usiluje o zisk sedačky v Audi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173791/mick-schumacher-sa-usiluje-o-navrat-sme-presvedceni-ze-sa-nam-to-podari

Nebol by tyzden …

2 Likes

No nevím. Přála bych mu to, ale Audi a Binotto k tomu by měla být pro něj podle mě největší šance. Pokud tohle nevyjde, tak už asi nic.

To bude poriadny fail ked sa tento chlapec vrati do F1. Osobne proti nemu nic nemam, ale do F1 jednoducho nepatri. Ved ked sa mu dari vo vytrvalostnych pretekoch, preco sa nesustredi na pretekanie tam? Co chce dokazat v F1? Pozbierat mooooozno par bodov? Ci mysli si, ze sa tak strasne prejavi, ze ho vezmu do Ferrari? Ak si naozaj nahovara, ze bol len v nespravnom case na nespravnom mieste (Haas), okej. Ale myslim, ze stacil by aj len zablesk talentu a rychlosti a ktosi by po nom skocil, nejake miesta boli.

3 Likes

oh, please… Mick, chod za more a sprav si tam vlastne meno.

3 Likes

Prečo by to bol fail? Keď si vezmeš akí piloti jazdili/jazdia v F1 (Sargeant, Latifi, Zou, Stroll, Ricci a spol.), tak Mick by až taký fail nebol. Áno, nie je to hviezda…ale bavíme sa o sedačke v Audi, kde ako Nemec a poslušná dvojka by možno nebol zlá voľba. Navyše jedného skúseného pilota majú podpísaného… takže napr. Valteri mi nedáva zmysel. Skôr by som tam posadil niekoho mladšieho… Určite sú lepší piloti na trhu ako Mick, ale zaváži možno aj to, že je Nemec… a určite nebude drahý…

2 Likes

Fail nebol, ze Schumacher dostal sancu (tak isto ako menovani). To je v pohode, prebojoval sa nizsimi seriami a tak si na vyskusanie miesto v F1 zasluzil. Fail by za mna bol, keby po tom co predviedol dostal sancu vratit sa. Ak sa mu to podari, to ze je nemec zahra vela, ale to je aj Hulkenberg. Jednoho maju. Nemecko nema nejaku nadejnu vychadzajucu hviezdu? Tahat tam Schumachera mi pride ako dojenie mrtvej kravy a s nim uz dieru do sveta tazko urobia. Zato posadit k Hulkovi nejakeho perspektivneho mladika kde je potencial z neho urobit novu mladu hviezdu Nemecka mi pride obchodne lepsie riesenie. Neviem ci sa z mena Schumacher da este nieco vydojit, Nemci podla mna potrebuju noveho hrdinu.

2 Likes

mat v nemeckom time dvoch nemcov pricom jeden je taky lepsi priemer a druhy taky horsi podpriemer je z marketingoveho hladiska velmi zla volba. o tej sportovej sa ani bavit nemusime keby zalezalo na nej tak schumak nema najmensiu sancu a aj hulk by mal velky problem si zohnat sedacku
nemecka tim ktory miery marketing celosvetovo nemoze mat dvoch nevyraznych nemcov, to je to najhorsie riesenie. bud tam daju niekoho kto bude dobre jazdit, co momentalne je dost problem lebo do audi sa nikto so statusom top jazdca nehrnie, alebo tam daju niekoho marketingovo zaujimaveho ktory im pomoze predavat auta

sice je to len moj subjektivny nazor, ale pre audi by bol najistejsia volba bottas a vzhladom na to, ze nema uz kde ist tak si vedia vyjednat podmienky vyhodne pre nich, cize jednorocna zmluva a kludne aj vykonnostna klauzula aby ho vedeli vymenit aj cez sezonu ak by nahodou nestihal za hulkom, ale o tom dost pochybujem, ze ho hulk zajazdi

1 Like

Myslite si o mne co chcete ale rad by som videl na roste :

1. Micka Schumachera
  2. Team Andretti
  3. Team č.12
  4. Auta dlhe ako v 2009
2 Likes

Čiže podla teba si zaslúži druhú šancu aj taký Latifi keď k nemu prirovnávaš Micka. Najväčši šancu mal s Alpinom ale po rozstrele si radšej vybralo Duhena.

1 Like

Nepiš rozprávky že proti Mickovi nič nemáš keď ho roky zhadzuješ …aspoň buď úprimný že si voči nemu zaujatý

Ty si celý podpriemer

A vieš o tom rozstrele aj to že kým jeden jazdil ráno tak druhý poobede takže podmienky boli diametrálne odlišné…ale to nenapíšeš trolik že

zaujimave, ze si dal na prve miesto uplne bezvyznamneho pilota.

zorad mi prosim aktualnych pilotov od najlepsieho po nahorsieho… ak mas cas

Ja nie som zaujaty, ja proti nemu nic nemam, ved ten chalan je uplne neutralny, seda miska. Nic zle nikdy nepovedal. Ale nie som fanboy len kvoli priezvisku. Mal sancu a neukazal nic svetaborne. Ergo, nevidim dovod na navrat.

1 Like

Potom, co prisli na dva vikendy Bearman s Colapintom a zajazdili viac, nez Mick Schumacher za dva roky, uz naozaj neviem, co by v F1 robil.

2 Likes

Řekněme si na rovinu, že třeba takoví Colapintové dělají Mikovi mnohem větší čáru přes rozpočet, než by si přáli i jeho manažeri.

Mickovi bych přál, aby ještě dostal šanci. Je to hodnej kluk, jezdit taky umí.
Byl jen ve špatný čas v špatném týmu.
Vůči němu to je velmi nespravedlivé.

3 Likes

… a v Audi, vedle Hulka, by byl dobrý čas a dobré místo pro něj?